Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Västerås

Västerås är en stad full av möjligheter och vacker natur. Med sin rika historia, blomstrande kultur och närhet till Mälaren erbjuder Västerås kommun en hög livskvalitet med många möjligheter till fritidsaktiviteter.

På HusmanHagberg står vi redo att hjälpa dig att hitta ditt nya drömhem. Vi har lång erfarenhet av att matcha våra kunder med perfekta bostäder, oavsett om du är intresserad av nyproduktion eller äldre fastigheter. Välkommen att kontakta oss idag så berättar vi om aktuella bostäder i Västerås och om hur vi kan hjälpa dig att göra en lyckad bostadsaffär!

Attraktiva områden runtom Västerås

Västerås har flera attraktiva områden som erbjuder något för alla smaker:

Öster Mälarstrand

Ett av de mest eftertraktade områdena är Öster Mälarstrand, där nyproduktion av bostadsrätter, hyreslägenheter och radhus är i full gång. Här bor du nära vatten, med fantastisk utsikt över Mälaren och gångavstånd till city. Området erbjuder moderna bostäder om ett eller flera rum, med stora balkonger och uteplatser – perfekt för dig som vill njuta av livet nära naturen.

Centrum och city

I centrum och city hittar du en blandning av nya bostäder och äldre charmiga fastigheter. Här bor du nära shopping, restauranger och service, vilket gör det enkelt att ha en aktiv och bekväm vardag. Västerås city erbjuder även ett rikt utbud av kultur och nöjen, med teater, konserter och museer.

Norra Västerås

Norra Västerås är ett område i utveckling med flera spännande nyproduktionsprojekt på gång. Här byggs moderna bostäder som kombinerar bekvämlighet med närhet till naturen. Området är perfekt för barnfamiljer som söker ett lugnt och tryggt boende.

Om du vill veta mer om aktuell nyproduktion är du varmt välkommen att kontakta oss på HusmanHagberg så berättar vi mer. Våra mäklare har gedigen kunskap om den lokala marknaden och om framtida stadsplanering.

Natur, kultur och fritidsaktiviteter

Västerås är staden som kombinerar det bästa av två världar - närheten till Stockholm och lugnet vid Mälaren. Här finns ett stort utbud av service, skolor, restauranger och fritidsaktiviteter. Västerås kommun satsar stort på att skapa attraktiva boendemiljöer med fokus på hållbarhet och livskvalitet. Med ett strategiskt läge och goda kommunikationer är Västerås en perfekt plats att bo på.

Västerås är omgivet av vacker natur och erbjuder en mängd aktiviteter för alla åldrar. Här kan du ta en promenad längs Mälaren, njuta av en dag på någon av stadens stränder eller utforska de många cykelvägarna. Västerås är också känt för sitt rika kulturutbud. Här finns Västerås Konstmuseum, Västmanlands Teater och flera historiska platser som Västerås Domkyrka och Vallby Friluftsmuseum.

Fördelarna med att välja nyproduktion i Västerås

Nyproduktion i Västerås erbjuder många fördelar. Du får ett modernt och energieffektivt hem byggt med de senaste teknikerna och materialen. Nya bostäder är ofta utrustade med moderna kök och badrum, stora fönster som släpper in mycket ljus och med generös balkong eller uteplats.

År 2024 ser vi fram emot flera spännande nyproduktionsprojekt i Västerås. Med fokus på hållbarhet och modern design kommer dessa nya bostäder att erbjuda hög livskvalitet och komfort. Oavsett om du är intresserad av lägenheter i city, radhus i öster eller villor nära naturen, finns det något för alla.

Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem

HusmanHagberg är din lokala expert på bostadsmarknaden i Västerås. Vi har ett brett utbud av nyproduktionsprojekt och kan hjälpa dig att hitta en bostad som passar dina specifika önskemål och behov. Våra erfarna mäklare guidar dig genom hela processen, från att välja rätt område och bostad till att hantera alla praktiska detaljer kring köpet. Vi ser till att du får all information du behöver och att du känner dig trygg genom hela processen.

Kontakta oss på HusmanHagberg

Om du är intresserad av att köpa nyproduktion i Västerås, tveka inte att kontakta oss på HusmanHagberg. Våra mäklare är här för att hjälpa dig att hitta ditt nya drömhem. Vi erbjuder visningar av nyproduktionsprojekt, rådgivning och stöd genom hela köpprocessen. Läs mer på vår hemsida eller ring oss för att boka en tid och lära dig mer om våra aktuella projekt.

Vanliga frågor och svar om nyproduktion Västerås

Var bygger man nya bostäder i Västerås?

Nyproduktion sker i flera områden i Västerås, med särskilt fokus på Öster Mälarstrand, city och norra delarna av staden. Öster Mälarstrand är ett populärt område med utsikt över Mälaren, där det byggs både bostadsrätter och hyreslägenheter. I cityområdet finns nyproduktion som ligger nära shopping, restauranger och andra bekvämligheter. Norra Västerås är också en växande del med många nya bostadsprojekt på gång.

Vad är en förhandsbokning?

En förhandsbokning innebär att du reserverar en bostad innan byggprojektet är färdigställt. Detta ger dig förtur till den valda bostaden och möjligheten att säkra ditt nya hem tidigare i processen. Förhandsbokning kräver ofta en mindre bokningsavgift, som senare räknas av från den totala köpeskillingen.

Finns det möjlighet till visning av nyproduktion?

Ja, det finns möjlighet till visning av nyproduktion via byggföretagen eller oss som mäklare. Vi kan visa både själva byggplatsen liksom en visningslägenhet, så att du kan få en bättre uppfattning om bostäderna och deras läge. Kontakta oss på HusmanHagberg för att boka en visning och läsa mer om aktuella visningsdatum.

Vad innebär en slutbesiktning?

En slutbesiktning innebär att en oberoende besiktningsman går igenom bostaden för att säkerställa att den uppfyller alla krav och är byggd enligt avtal. Under slutbesiktningen noteras eventuella fel och brister som byggföretaget behöver åtgärda innan du kan flytta in. Det är därför en viktig del av processen för att säkerställa att du får en bostad av hög kvalitet.

Våra bostäder

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.