Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Göteborg Öckerö

Att bo på Öckerö erbjuder en unik kombination av naturskön skärgård, modern bekvämlighet och närhet till Göteborgs storstadspuls. För dig som är intresserad av nyproduktion är Öckerö kommun ett område fullt av möjligheter.

HusmanHagberg är här för att hjälpa dig att hitta din drömbostad på Öckerö. Med vår lokala expertis och dedikation ser vi till att din bostadsaffär blir så smidig och lyckad som möjligt. Välkommen att kontakta oss för mer information och boka en visning!

Upptäck natursköna Öckerö

Öckerö är en del av Göteborgs skärgård och erbjuder en fantastisk miljö med närhet till havet. Här kan du njuta av långa promenader längs kustlinjen, båtliv, och natursköna lata dagar. Öckerö kommun består av tio bebodda öar, var och en med sin egen charm och unika karaktär. Att bo här innebär att du har tillgång till både rogivande natur och en aktiv fritid med allt från segling till fisketurer.

Fördelar med nyproduktion

Att köpa en nyproducerad bostad kommer med många fördelar. För det första får du en bostad som är byggd med moderna byggnormer och teknik, vilket innebär bättre energiprestanda och lägre driftkostnader.

Nyproduktioner på Öckerö inkluderar ofta smarta planlösningar, högkvalitativa material och möjlighet till personlig anpassning. Här finns både större lägenheter på 4 rum som erbjuder gott om utrymme för familjelivet, eller mindre lägenheter för dig som är utan barn.

Ett levande samhälle med allt du behöver

Öckerö kommun erbjuder ett välfungerande samhälle med skolor, förskolor, vårdcentraler, och ett brett utbud av fritidsaktiviteter. Här finns också mataffärer, restauranger och andra bekvämligheter som gör vardagen smidig. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla till Göteborg, vilket är perfekt för dig som vill kombinera storstadens möjligheter med skärgårdens lugn.

HusmanHagberg – Din guide till nyproduktion

HusmanHagberg har lång erfarenhet och djup kunskap om bostadsmarknaden på Öckerö. Våra mäklare är lokala experter och kan hjälpa dig att navigera genom processen att hitta och köpa nyproduktion. Vi vet vilka områden som växer, vilka projekt som är på gång och kan visa dig lägenheterna som matchar just dina behov och önskemål. Oavsett om du vill bo nära hamnen, på en lugn sidogata eller med utsikt över skärgården, kan vi hitta ditt drömhem.

Investera i framtiden

Att köpa en nyproducerad bostad på Öckerö är inte bara en investering i ditt boende, utan också i din framtid. Området ligger i en expansiv fas med många pågående och planerade byggprojekt som ökar värdet på fastigheterna. Med HusmanHagberg vid din sida får du tillgång till de bästa projekten och en trygg process från visning till inflyttning.

Vanliga frågor och svar om Nyproduktion Göteborg Öckerö

Hur kan jag finansiera min nyproducerade bostad?

Hör efter med oss på HusmanHagberg. Vi hjälper dig att kontakta banker och andra långivare för att du ska hitta den bästa finansieringslösningen för ditt nya hem.

Vilka fördelar erbjuder Öckerö för barnfamiljer?

Öckerö har ett brett utbud av skolor, förskolor och fritidsaktiviteter, vilket gör det till en utmärkt plats för barnfamiljer att bosätta sig. Dessutom bor du i ett skärgårdsparadis.

Hur går köpprocessen till för en nyproducerad bostad?

HusmanHagberg guidar dig genom hela köpprocessen, från att välja rätt bostad till att skriva kontrakt och flytta in.

Finns det nya bostäder till salu på Öckerö?

Öckerö kommun arbetar med Planprioriterings 2023-2024, klargör exakt vilka planer kommunen startat igång år 2023 och 2024, vilka inkluderar flera bostadsprojekt. Kontakta oss på HusmanHagberg för mer information om specifika projekt och visningsdagar.

Våra bostäder

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.