Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Göteborg Öckerö

Välkommen till HusmanHagberg – din pålitliga partner i jakten på drömhuset i Göteborgs skärgård. Öckerö erbjuder en unik kombination av skärgårdslugn och närhet till Göteborgs livliga centrum.

Förverkliga drömmen om livet på västkusten med hjälp av oss på HusmanHagberg!

Exklusiva strandnära villor på Öckerö

Upptäck lyxiga bostäder till salu på attraktiva adresser på Öckerö. För dig som drömmer om ett liv vid vattnet erbjuder Öckerö kommun en fantastisk möjlighet att leva skärgårdslivet, men samtidigt med närhet till Göteborg.

Lev ö-livet på härliga Hönö

Vill du leva ö-livet på Västkusten? Då är livliga Hönö ett utmärkt alternativ. Här hittar du flera charmiga villor och hus till salu. Hönö är en idyllisk och klassisk västkustpärla med fiskebåtar, sjöbodar, klippor, restauranger och butiker. Hönö lever året runt och är ett perfekt val både för dig som söker skärgårdsboende permanent eller som sommarboende.

Utforska hus till salu på Öckerö

Öckerö, beläget i Göteborgs skärgård, är en fridfull tillflyktsort för den som söker ett avkopplande boende nära havet. Vårt utbud av hus till salu på Öckerö inkluderar både traditionella skärgårdshus och moderna hem.

Med oss på HusmanHagberg kan du hitta bostäder som lämpar sig att bo i året runt liksom sommarboenden. Öckerö är en plats med en välkomnande gemenskap samt utmärkta skolor och restauranger, vilket gör det till en idealisk plats för både familjer och par som drömmer om skärgårdslivet.

Utforska våra hus till salu och låt oss hjälpa dig att hitta ditt drömhem på Öckerö!

Kombinera stadsliv med skärgård på Öckerö

För de som önskar det bästa av båda världar erbjuder Öckerö en unik kombination av skärgårdslugn och närhet till Göteborgs centrum. Med goda kommunikationer till staden är det enkelt att pendla och ta sig in till kontoret, eller till Göteborgs restauranger, kultur och nöjen.

Välj bland bostäder som är utformade för att passa olika livsstilar, från rymliga familjevillor till charmiga stugor. Låt oss guida dig genom processen och hjälpa dig att hitta ett hem som uppfyller dina önskemål. Ta steget mot en livsstil som förenar stadens bekvämligheter med skärgårdens avkoppling.

Exklusiva boenden i Öckerö kommun

Upptäck lyxiga boenden till salu i Öckerö kommun. För dig som söker exklusivitet och hög standard finns flera lyxvillor till salu i Öckerö kommun. Många av dessa villor erbjuder generösa sociala ytor, modern design och närhet till både havet, naturen och de bekvämligheter som Torslanda och Öckerö har att erbjuda.

Livet på Öckerö – En närmare titt

Upptäck livet i Göteborgs skärgård på Öckerö. I denna unika del av Göteborg erbjuds en mix av traditionellt skärgårdsliv med tillgång till moderna bekvämligheter. Med ett brett utbud av bostäder, från små stugor till stora villor, finns det något för alla i detta vackra skärgårdsområde. Oavsett om du vill köpa för att bo permanent eller som en semesterbostad, kan Öckerö vara det perfekta valet för dig som längtar till västkusten.

Utforska hus till salu på Torslanda & Öckerö

Göteborgs skärgård bjuder på enastående boendemöjligheter, särskilt på de vackra öarna Torslanda och Öckerö. Här hittar du hus till salu som erbjuder lugn och närhet till havet men samtidigt liv och gemenskap, vilket gör öarna optimala för såväl familjer som par. Här hittar du små och kompakta stugor till salu, liksom stora skärgårdsvillor med 5 rum eller mer. Torslanda och Öckerö erbjuder en fantastisk livsstil med goda kommunikationer, närhet till Göteborg och en idyllisk västkustmiljö.

Livet på Öckerö

Söker du efter en ny bostad på den idylliska ön Öckerö? Med sitt lugna tempo och närhet till havet erbjuder Öckerö en livsstil fylld med harmoni, samtidigt som det finns ett brett utbud av restauranger, social samvaro och aktiviteter. Vi har flera bostäder till salu på Öckerö, i storlek och stil. Upptäck allt från charmiga stugor till rymliga familjevillor. Att bo på Öckerö innebär en naturnära livsstil med vackra vyer och direkt tillgång till det kustnära lugnet, samtidigt som Göteborgs stadsliv finns inom behändigt avstånd. Låt Öckerö bli platsen för ditt nya hem och ta del av allt vad denna pärla i Göteborgs skärgård har att erbjuda.

Vanliga frågor och svar - Hus till salu Göteborg Öckerö

Vad finns det för hus till salu på Öckerö just nu?

På Öckerö finns ett varierat utbud av hus till salu, från moderna villor till traditionella skärgårdshem och stugor i olika storlekar och stilar. 

Har ni villor till salu på Gårdsvägen 23 och/eller på Dörjevägen?

Vårt utbud av villor till salu på Öckerö varierar och uppdateras kontinuerligt. Håll utkik på vår webbplats för att se vilka hus som är till salu på Öckerö just nu. Använd filterfunktionen för att söka utifrån dina specifika kriterier. Om du vill söka på en specifik adress kan du använda fritext-rutan.

Hur hittar jag hus till salu med havsutsikt på Öckerö?

För att hitta hus med havsutsikt på Öckerö kan du använda vår sökfunktion och filtrera utifrån dina preferenser. Många av Öckerös bostäder erbjuder vackra vyer över havet och skärgården.

Vilken typ av livsstil kan jag förvänta mig på Öckerö?

Livsstilen på Öckerö är avslappnad och naturnära, med närhet till havet och vackra promenadstråk. Öckerö erbjuder även goda kommunikationer till Göteborg, vilket gör det till en perfekt plats för den som vill kombinera ett lugnt skärgårdsliv med närhet till stadens bekvämligheter.

Vilka bostäder på Öckerö är lämpliga för familjer?

På Öckerö finns många hus och villor som lämpar sig för familjer med behov av många rum och generösa ytor. Håll utkik på vår webbplats för att se vilka hus som är till salu på Öckerö just nu.

Hur är kommunikationerna mellan Öckerö och Göteborg?

Öckerö erbjuder smidiga kommunikationer till Göteborg via färja och buss, vilket gör det enkelt att pendla mellan öarna och stadens centrum. Denna kombination av skärgårdslugn och stadens bekvämlighet gör Öckerö till ett attraktivt bostadsområde.

Vad ska jag tänka på när jag köper ett hus på Öckerö?

När du köper ett hus på Öckerö är det klokt att överväga läge, boarea och närhet till kommunikationer. Ta också hänsyn till öarnas unika levnadsförhållanden, såsom tillgången till båtplatser, naturreservat och lokala faciliteter.

Vilka priser kan jag förvänta mig för hus till salu på Öckerö?

Priserna för hus till salu på Öckerö varierar beroende på storlek, läge och bostadstyp. Det finns alternativ för alla budgetar, från mindre, prisvärda hem till exklusiva rymliga villor med sjötomt. Kontakta oss för mer information om aktuella priser.

Hur kan jag hitta hus till salu i Torslanda och Öckerö?

Använd vår sökfunktion för att upptäcka hus i både Torslanda och Öckerö. Med vår smidiga sökfunktion kan du filtrera bostäder efter läge, pris och bostadstyp, vilket gör det enkelt att hitta ett hem som uppfyller dina behov.

Vilka olika bostadstyper finns på Öckerö?

På Öckerö finns ett varierat utbud av bostadstyper, inklusive villor, lägenheter och skärgårdsstugor. Oavsett om du söker ett traditionellt skärgårdshem eller ett modernt boende, finns det alternativ för alla livsstilar här.

Hur lång tid tar det att hitta och köpa ett hus på Öckerö?

Tiden det tar att hitta och köpa ett hus på Öckerö varierar beroende på bostadsmarknaden liksom dina preferenser och krav. Kontakta oss för att diskutera dina behov och få experthjälp genom hela processen.

Hur hittar jag hus till salu på Öckerö?

Använd vår sökfunktion för att hitta aktuella bostäder på Öckerö. Filtrera resultat efter bostadstyp, pris, och läge för att hitta ditt drömhem i detta natursköna område.

Vilken typ av bostäder finns till salu på Öckerö?

På Öckerö finns det ett varierat utbud av bostäder, inklusive lägenheter, traditionella skärgårdshus och moderna villor. Detta ger ett brett spektrum av boendealternativ för alla smaker och behov.

Hur mycket behöver jag betala i kontantinsats när jag köper ett hus på Öckerö?

Kontantinsatsen vid köp av hus i Sverige är 15 % av slutpriset på bostaden.

Här är några räkneexempel som hjälper dig att förstå hur mycket du behöver betala:
Om du har köpt en villa på Öckerö för 11 500 000 kr behöver du betala 1 725 000 kr i kontantinsats.
Om du har köpt ett hus på Öckerö för 4 495 000 kr behöver du betala 674 250 kr i kontantinsats.
Om du köper ett hus för 2 795 000 kr på Öckerö behöver du betala 419 250 kr i kontantinsats.
Om du köper en villa på Öckerö för 7 450 000 kr behöver du betala 1 117 500 kr i kontantinsats.

Våra bostäder

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.