Juridisk trygghet vid en bostadsaffär.

Ett samarbete mellan avtal24 och HusmanHagberg

Att köpa eller sälja en bostad är en av livets största affärer och ofta väcks frågor kring just avtal och juridik. Vad gäller om vi betalar olika mycket? Vad händer med bostaden om jag går bort? Hur delas bostaden om vi skulle separera?

Samarbetet mellan avtal24 och HusmanHagberg ger dig möjlighet att få klarhet i vad som gäller och sedan hjälp att enkelt och tryggt skriva de avtal du behöver.

Erbjudande till HusmanHagbergs kunder

Som kund hos HusmanHagberg får du kostnadsfri vägledning, samt hjälp att skriva de avtal du behöver i samband med bostadsaffären, till ett rabatterat pris.

  • Kostnadsfri familjejuridisk behovsanalys online
  • Inledande kostnadsfri rådgivning tillsammans med en jurist
  • 10 procent rabatt på juridiska avtal (såsom till exempel testamente, samboavtal och äktenskapsförord) både online och tillsammans med jurist

Så här gör du

För att ta del av erbjudandet behöver du registrera dig hos avtal24. Du förbinder dig inte till något i samband med registreringen.

Om avtal24

Med avtal24 skriver du skräddarsydda avtal online eller tillsammans med en jurist via telefon. Alltid till ett fast pris. Med hög juridisk kompetens och innovativ teknik erbjuder avtal24 marknadens mest tillgängliga juridiska tjänster.

Frågor och kontakt

Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att ringa och prata med juristerna på avtal24 på telefon 0771-24 00 24. De är specialiserade på familjejuridik och avtalsrätt.