Få koll på din boendeekonomi med nya smarta kalkyltjänster från Econans.

Med Econans boendekalkyl och prognosverktyg vill vi göra det enkelt för dig att få koll på hur din boendeekonomi kan påverkas vid byte av bostad.

Med våra två nya, unika tjänster, Ekonomikollen och Flyttkalkylatorn, kan du nu med hjälp av jämförelser, tidigare försäljningsstatistik, forskning och din egen data få en tydlig sammanställning över hur din boendeekonomi kommer att se ut på sikt beroende på val av bostad. Skapa en boendekalkyl med Flyttkalkylatorn och få en prognos över din framtida ekonomi med hjälp av Ekonomikollen.

Vid varje bostadsbeskrivning kan du använda Flyttkalkylatorn för att beräkna kostnad för bostaden och även jämföra med din nuvarande eller andra intressanta bostäder. Du kan också gå vidare till Ekonomikollen för att skapa en personlig långsiktig ekonomiprognos utifrån olika scenarion. Laborera med olika räntesatser, inkomst, familjesituation, antal barn m.m. Snabbt, enkelt och helt kostnadsfritt.

Tjänsterna tillhandahålls av Econans och värnar om din säkerhet och integritet. Inga uppgifter om användarens ekonomi, namn eller personnummer samlas in och sparas heller inte. Ingen information säljs vidare till andra företag eller tjänster.

HusmanHagberg erbjuder denna tjänst i syfte att underlätta för våra kunder att ta kloka beslut baserade på olika scenarion och prognoser.