INSPIRATION
KARRIÄR

HusmanHagberg storsatsar på Stockholmsregionen

JULIA FUENTES | 16 MAJ, 2024

  • Dela:

Vill du göra mäklarkarriär i Stockholm?

För drygt 26 år sedan startade mäklarkedjan HusmanHagberg i Stockholm. De två grundarna hade mäklarkontor i Tyresö, Huddinge, Kungsängen och Järfälla. Ganska snart påbörjades expansionen med målet att etablera sig i Stockholm och Mälardalen. Med bra tempo så blev det snart ytterligare expansion och målet ändrades till att finnas på alla större orter i Sverige.

Christian Hjort, Expansions- & HR-chef har varit med på resan i bolaget under snart tjugo år. Så här berättar han om den resa som kedjan gjort.

- Då jag började var vi 34 franchisedistrikt inom HusmanHagberg. Mitt uppdrag blev att skapa fortsatt tillväxt med nya kontor runt om i landet, men även etablera de distrikt som då fanns lediga i Stockholm. 

Christian Hjort, Expansions- & HR-chef
Jim Palmquist, Försäljningschef

Intresset för att ansluta till HusmanHagberg har varit stort och idag har kedjan drygt 100 etableringar i Sverige och sex kontor i Spanien. 

Nu väljer HusmanHagberg att satsa extra på Stockholmsregionen. Vad innebär det? Jim Palmquist, som är försäljningschef för kedjan och har ett stort fokus på Stockholm berättar:

- Stockholm är Sveriges största bostadsmarknad och det nav som mycket snurrar kring, så det är så klart viktigt för oss att fortsätta växa i regionen. Vi har flera franchisetagare som varit med länge och som nu söker nya delägare eller helt enkelt vill sälja sina distrikt då det är dags att sluta mäkla. Vi har även ett par lediga distrikt och ser en fortsatt stor potential för oss att fortsätta framgången i Stockholm. Därför tar vi nu ett samlat grepp kring utvecklingen i regionen.

- Vi har många kontor som går som tåget och behöver utöka med fler medarbetare, så vi siktar både på att locka till oss fler partners, delägare, franchisetagare och mäklare, fortsätter Jim.

- Vi har en bra tillväxt i regionen och en fin sammanhållning, så vi vill säkerställa fortsatt framgång genom ytterligare satsningar.

Vilka möjligheter finns då för den som är intresserad och vill göra mäklarkarriär i Stockholm?

- Det finns många olika möjligheter; vi söker duktiga mäklare som vill bli en del av framgången – oavsett om man vill vara anställd medarbetare eller om man vill bli partner, delägare eller franchisetagare. Vi brukar säga att vi är möjligheternas företag – och det stämmer verkligen!

- Den som är nyfiken på vad vi har att erbjuda och vill göra mäklarkarriär i Stockholm är alltid välkommen att höra av sig till mig. Alla kontakter sker konfidentiellt förstås, avslutar Christian. 

Är du nyfiken på att veta mer om vilka möjligheter som finns för dig? Hör av dig till Christian eller Jim redan idag.

Christian Hjort, HR- & Expansionsansvarig:  070-536 02 88
Jim Palmquist, Försäljningschef: 072-017 60 01

JULIA FUENTES | 16 MAJ, 2024


  • Dela: