Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Värnamo

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Värnamo

Söker du en erfaren mäklare i Värnamo? Då är du välkommen till oss på HusmanHagberg. Våra mäklare har koll på bostadsmarknaden i Värnamo kommun med omnejd och ser fram emot att hjälpa dig oavsett om du vill värdera, köpa eller sälja bostad. Hos oss står du som kund alltid i fokus. Vår passion för mäklaryrket gör att du alltid kan räkna med att vi jobbar hårt för matcha våra objekt med rätt köpare. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Värnamo ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär!

Att bo i Värnamo

Värnamo ligger lättillgängligt mitt i Sydsverige där motorväg E4 och riksväg 27 möts. Det finns smidiga möjligheter till olika kommunikationer. I Värnamo lever du stadsliv samtidigt som du har alla fördelar som en småstad erbjuder. Korta avstånd, nära relationer samt natur och friluftsliv inpå knuten. Ett enkelt liv helt enkelt.

Gummifabriken är en kreativ mötesplats för kultur, näringsliv och utbildning med ett modernt stadsbibliotek. En biograf med en av Sveriges största filmdukar och en inspirerande miljö med mängder av evenemang. Design- och konstmuseet Vandalorum lockar både svenska och internationella besökare till Värnamo. I parken Apladalen har som är belägen mitt i centrala Värnamo har flera generationer av Värnamobor njutit av sin fikakorg, vilat, solat, flirtat och lekt.

Värnamo satsar stort på föreningslivet och genom goda samarbeten med flertalet lokala aktörer kan vi nu erbjuda förstklassiga anläggningar för bland annat padel, ridning, fotboll, mountainbike och skateboard.

Värdera bostad i Värnamo

Hur mycket är din bostad värd? Funderar du på att sälja din bostad i Värnamo eller vill förhandla dig till bättre villkor hos din långivare? Våra erfarna mäklare har stor kunskap om den lokala bostadsmarknaden i Värnamo och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Värnamo för att boka in en värdering av hus eller lägenhet redan idag.

Köpa eller sälja villa, radhus eller bostadsrätt i Värnamo

Värnamo är mitt inne i en expansiv utveckling inom många områden. För närvarande ligger nyproduktionen på högtryck. Många av dem finns på promenadavstånd från centrum. Vår ambition som mäklare i Värnamo är att göra bostadsaffärer där både köpare och säljare är nöjda. Varmt välkomna till oss när du vill köpa, sälja eller värdera en bostad i Värnamo med omnejd. Vi på HusmanHagberg i Värnamo börjar där andra nöjer sig!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Onsdag 22/5, 09:00

Besöks- och postadress

  • Storgatsbacken 20B, 331 30 Värnamo
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-18:00
  • Om kontoret är obemannat når ni oss på telefon. Varmt välkomna!
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Homestyling tar fram bostadens fulla potential! 

Amanda Emme ger dig tips kring hur du kan styla bostaden för att få ut maximalt vid bostadsförsäljning. Säljande bilder lockar fler spekulanter till visningen och framhäver bostadens fulla potential.

Bli vår ambassadör för BRF Stjärnhusen!

Det är en speciell känsla att få flytta in i något som är helt nytt. Vi på GBJ bygg ser fram emot att få vara en del i att utveckla Värnamo och erbjuda nya bostäder som har det lilla extra. Kanske kan du också hjälpa till? 

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under april såg vi en fortsatt uppgång av bostadspriserna. Bostadsrätterna ökade med +1,5% och villorna med 0,9%.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.