Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Uppsala

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Uppsala

Ska du köpa eller sälja bostad i Uppsala? Våra engagerade mäklare har koll på Uppsala och finns här för dig när det är dags att köpa, sälja eller värdera bostad. Vi har en passion för mäklaryrket och bostadsaffärer som gör att du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare i Uppsala.

Uppsala är en vacker stad vilken erbjuder bra anslutningar med tåg till övriga delar av Sverige genom Uppsala centralstation. Flygplatsen Arlanda ligger endast fem mil bort och det går snabbt att ta sig dit. Våra mäklare kan tipsa dig som söker bostad om trevliga områden som Knivsta, Heby och Östhammar. Det är allt från ensamma studenter till barnfamiljer som vill köpa bostad i Uppsala då staden erbjuder många aktiviteter för alla åldrar, mycket historia och en levande stadskärna. Oavsett om man söker mycket liv och rörelse eller lummiga områden med naturen nära finns det något som passar. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Uppsala ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Uppsala

Uppsala är Sveriges främsta studentstad och det märks i utbudet av aktiviteter. Det är alltid något som händer oavsett om det är sport som Sirius fotboll och Storvreta innebandy eller en konsert i Uppsala domkyrka. I staden finns dessutom otroligt många föreningar att aktivera sig i för den som är intresserad. Både barn och vuxna har stor möjlighet att prova på olika sporter och hitta något som passar just dem. Björklinge och Storvreta är två områden där det är populärt att köpa hus i Uppsala då det är lugna områden som har en närhet till centrala delar av Uppsala.

Värdera bostad i Uppsala

Vad är din bostad i Uppsala värd? Våra erfarna mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Uppsala och hjälper gärna till med en bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Uppsala för att boka in en värdering redan idag.

Köpa eller sälja bostad i Uppsala

Om ni letar efter nyproduktion i Rosendal, Lindbacken och Gränby eller en klassisk lägenhet i centrala staden så är ni välkomna att kontakta våra mäklare. Vi jobbar hårt för att matcha våra objekt med rätt köpare. Som din mäklare i Uppsala finns vi här för dig när du funderar på att köpa eller sälja bostad. Vi kommer att göra allt och lite till för att överträffa dina förväntningar!

Omdömen från våra kunder

"Bra SBAB återplantering trevlig mäklare "
Daniel P1 veckor
Verifierad kund
"Bra! Tydlig och hjälpsam för oss som inte köpt lägenhet innan."
Erik R1 veckor
Verifierad kund
"Super duktig och kunnig. Jättebra mäklare! "
Mathilda N1 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren gjorde ett fantastiskt jobb, otroligt bra bemötande och väldigt professionellt arbete."
Emil Ö1 veckor
Verifierad kund
"Det slumpade sig så att vi både sålde och köpte via HusmanHagberg. Har bara gott att säga om de mäklare vi har kommit i kontakt med. Proffsigt från första stund. "
Mattias T1 veckor
Verifierad kund
"Gav ett väldigt bra intryck från första stund. Seriös och bryr sig verkligen om att affären ska flyta på så smidigt som möjligt för kunden."
Mattias T1 veckor
Verifierad kund
"Han är väldigt snäll och hjälper mycket, han är ärlig person, jag kan rekommendera honom stark. "
Alireza N1 veckor
Verifierad kund
"Han var så hjälpsam och snabbt att svara, Jim är duktig och vet vad man behöver. Med honom går allt smidigt och enkelt. Rekommenderar honom stark! "
Bahareh M1 veckor
Verifierad kund
"Han är väldigt bra. Trevlig, rolig och glad. Men pratar lite för fort och mycket. Men gör sitt jobb väldigt bra. Kan rekommenderas!"
Bo Jonny Ö2 veckor
Verifierad kund
"Min mäklare Jesper Stahring var fantastisk i min bostads försäljning. En engagerad och kunnig mäklare som har det där lilla extra i sitt sätt att just få dig som kund att känna sig speciell. Husman Hagbergs sekreterare som man har en del kontakt med under försäljningen fungarade utmärkt och var mycket hjälpsam :)"
Petra S4 veckor
Verifierad kund
"Proffsig mäklare Fick förtroende för honom Han var ett bra stöd i försäljningen "
Louise B4 veckor
Verifierad kund
"Jag och min man fick en väldigt bra upplevelse med Jan! Väldigt trevligt och duktig mäklare! Rekommenderar honom starkt! "
Shahen T4 veckor
Verifierad kund
"Han har varit bra, bra på att förmedla förklara och se till att saker blir gjort. Duktig överlag. "
Therese P5 veckor
Verifierad kund
"Vi blev mycket bra bemötta av Jan. Han var bra på att återkoppla och gå igenom försäljningsprocessen. "
Ellen W7 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och trevlig i kontakten och angelägen att uppdatera oss säljare kontinuerligt. Aktiv genom hela säljprocessen. "
Lena L8 veckor
Verifierad kund
"Bayaar är en av de mest kompetenta mäklare jag mött. Jag har under årens lopp köpt +15 fastigheter eller lägenheter, och Bayaar sticker ut bland dem jag haft kontakt med. Svarar så fort hon kan på mina frågor, är trevlig (jo, jag vet, det MÅSTE alla säljare vara. Varit säljare i hela mitt liv). Hon såg till att all pappersexercis flöt, precis som man önskar. Så, HagmanHusberg, var rädd om denna guldklimp! //Thomas Albinsson"
Thomas A9 veckor
Verifierad kund
"Bra mäklare som under hela processen höll oss uppdaterade."
Anders A15 veckor
Verifierad kund
"Jim är en hårt arbetande, service-minded mäklare med ett trevligt bemötande och ärligt tillvägagångssätt. Att döma av de erfarenheter vi gjort av mäklarbranschen är dessa egenskaper sällsynta. Som köpare upplevde vi Jim som snabb, tillgänglig, professionell och lösningsorienterad och dessutom med en hel del humor. Med det sagt vill vi ge Jim våra varmaste rekommendationer."
Jakob A15 veckor
Verifierad kund
"Duktig och vill göra ett bra jobb"
Sven Olof Gustaf S17 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Svartbäcksgatan 28, 753 32 Uppsala
Öppettider
  • Måndag-fredag 08.00-17:00

Postadress

  • Svartbäcksgatan 28, 753 32 Uppsala
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg