Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Uppsala

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Uppsala

Ska du köpa eller sälja bostad i Uppsala? Våra engagerade mäklare har koll på Uppsala och finns här för dig när det är dags att köpa, sälja eller värdera bostad. Vi har en passion för mäklaryrket och bostadsaffärer som gör att du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare i Uppsala.

Uppsala är en vacker stad vilken erbjuder bra anslutningar med tåg till övriga delar av Sverige genom Uppsala centralstation. Flygplatsen Arlanda ligger endast fem mil bort och det går snabbt att ta sig dit. Våra mäklare kan tipsa dig som söker bostad om trevliga områden som Knivsta, Heby och Östhammar. Det är allt från ensamma studenter till barnfamiljer som vill köpa bostad i Uppsala då staden erbjuder många aktiviteter för alla åldrar, mycket historia och en levande stadskärna. Oavsett om man söker mycket liv och rörelse eller lummiga områden med naturen nära finns det något som passar. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Uppsala ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Uppsala

Uppsala är Sveriges främsta studentstad och det märks i utbudet av aktiviteter. Det är alltid något som händer oavsett om det är sport som Sirius fotboll och Storvreta innebandy eller en konsert i Uppsala domkyrka. I staden finns dessutom otroligt många föreningar att aktivera sig i för den som är intresserad. Både barn och vuxna har stor möjlighet att prova på olika sporter och hitta något som passar just dem. Björklinge och Storvreta är två områden där det är populärt att köpa hus i Uppsala då det är lugna områden som har en närhet till centrala delar av Uppsala.

Värdera bostad i Uppsala

Vad är din bostad i Uppsala värd? Våra erfarna mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Uppsala och hjälper gärna till med en bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Uppsala för att boka in en värdering redan idag.

Köpa eller sälja bostad i Uppsala

Om ni letar efter nyproduktion i Rosendal, Lindbacken och Gränby eller en klassisk lägenhet i centrala staden så är ni välkomna att kontakta våra mäklare. Vi jobbar hårt för att matcha våra objekt med rätt köpare. Som din mäklare i Uppsala finns vi här för dig när du funderar på att köpa eller sälja bostad. Vi kommer att göra allt och lite till för att överträffa dina förväntningar!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Tisdag 23/7, 16:00

Besöksadress

  • Svartbäcksgatan 28, 753 32 Uppsala
Öppettider
  • Måndag-fredag 08.00-17:00

Postadress

  • Svartbäcksgatan 28, 753 32 Uppsala
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

JN mäklare AB, Uppsala
Org.nr. 559283-3395