Jessica Nyman

Hemma överallt i Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

Din mäklare i Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

Kontakta mig

Jessica Nyman

Jessica Nyman

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Personlig proffsig glad superbra!!!"
Magnus L8 veckor
Verifierad kund
"Lyssnade verkligen på mina önskemål, bra bemötande från start till mål, och en affär som gick snabbare än jag någonsin kunnat tro! Mycket nöjd "
Robin Hansi Stefan O32 veckor
Verifierad kund
"Hon satte realistiska mål, gjorde klart för mig vad som förväntas av mig för att uppnå de målen. Rak och tydlig och ärlig i kommunikationen. Det blev enklare och snabbare än jag hade förväntat mig och jag är väldigt nöjd med husförsäljningsresan såhär långt"
Ewa Teresa B35 veckor
Verifierad kund
"Gott. och proffsigt bemötande. Hon har tålamod och svar på alla våra dumma frågor. Jag är mycket nöjd med bemötandet och den hjälp jag fick 🙏🤗😃"
Lidya G36 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande. Bra planering. Professionellt upplägg Upplevt som tryggt. Bra kommunikation under försäljningsprocessen. "
Lars-Johnny S36 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, bra återkoppling för att få till en snabb affär."
Henrik L41 veckor
Verifierad kund
"Engagerad mäklare som levererar!"
Jörgen Andreas O45 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra mäklare, duktig noggrann kunnig om fastigheten. Har allt man kan önska sig av en mäklare."
Hans Kjell B49 veckor
Verifierad kund
"Engagerad, påläst och kunnig. Vi fick gott om tid att diskutera och ställa frågor under visningen. Hade en positiv upplevelse av visningen och efterföljande budgivning."
Bo E50 veckor
Verifierad kund
"Snabb, bra respons på frågor under resans gång. Flexibel och lösningsfokuserad. "
Veronica O54 veckor
Verifierad kund
"Jessica är mkt lätt att tycka om. Hon är trevlig, tillmötesgående, tydlig och tar reda på uppgifter man saknar och vill veta. I det här köpet vågar jag nog säga att hon lyckades få båda parter mkt nöjda!"
Christina J56 veckor
Verifierad kund
"Lättsam, rak, snabb återkoppling, personlig, omtänksam. Absolut "
Birgitta R58 veckor
Verifierad kund
"Jessica är kunnig och engagerad i sitt yrke som mäklare."
Maria Helene N62 veckor
Verifierad kund
"Har haft kontakt med en mäklare som heter Tommy! Den bästa! "
Sultan I63 veckor
Verifierad kund
"Flexibel trevlig och kompetent på alla sätt"
Ewa A64 veckor
Verifierad kund
"Nu var det Tommy som gjorde uppdraget på ett utmärkt sätt!"
Gert Stefan Magnus H69 veckor
Verifierad kund
"Vi blev otroligt bra bemött av Jessica och Tommy. Dom hade ett super bra koncept som dom har tagit fram. Upplägget för visning var också helt annorlunda mot vad dom andra mäklarfirmorna hade. Allt kändes perfekt från första minut till sista. Önskar dom all lycka i framtiden och jag vet att deras koncept för att sälja är det nya. Otroligt lyhörda, professionella och positiva. Kan starkt rekommendera HusmanHagberg i Uddevalla. "
Olof Alexander R74 veckor
Verifierad kund
"Genuin och otroligt professionell. Efter att ha jämfört med flera mäklare så vad det inte svårt att välja HusmanHagberg (Jessica & Tommy) till att sälja vårat hus. Med den erfarenheten de besitter så fanns det inga obesvarade frågor. Allt flöt på precis som vi ville och vi kände trygga med dem längs hela vägen. "
Marie-Teres Nelly B74 veckor
Verifierad kund
"Jättebra bemötande i alla frågor och funderingar, Kan varmt rekommendera "
Sofia M76 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är resultatinriktad, noggrann och inspireras alltid av nya utmaningar. Mycket utav detta har jag med mig genom mitt stora intresse för ridsporten och en förfluten karriär som hoppryttare på elitnivå. Med mitt stora engagemang är jag alltid professionell i mitt yrke. För mig är det viktigt att mina kunder känner sig trygga genom hela processen. Jag ger alltid det lilla extra och mina kunder ska känna sig mer än bara nöjda. Jag börjar där andra nöjer sig! Försäljning och få jobba med människor har alltid varit en stark drivkraft för mig. I min roll som före detta egenföretagare inom mode och även som försäljningschef inom matbranschen älskar jag att få jobba med människor. Att jobba som mäklare har alltid varit en dröm och 2016 tog jag steget och började utbilda mig på Malmö högskolan. Det var ett av de bästa beslutet jag tagit och jag älskar mitt jobb varje dag! Har du frågor kring att sälja bostad i Uddevalla, eller närliggande områden så som Stenungsund, Orust och Tjörn? Kontakta mig så svarar jag på alla dina frågor. Har du vägarna förbi vårt kontor så är du varmt välkommen in på en kopp kaffe. Jag ser fram mot att ses!

Mina försäljningar

Jessica Nyman

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

072-711 33 00

jessica.nyman@husmanhagberg.se

Boka tid med Jessica direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg