Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Uddevalla

Längtar du att bo nära havet och samtidigt ha småstadens puls runt hörnet? Då kanske Uddevalla, Stenungsund, Tjörn eller Orust är något för dig. De kustnära orterna ger en härlig frihetskänsla samtidigt kan du enkelt också ta dig till en av Sveriges största städer som Göteborg under en timme. Våra erfarna mäklare finns här för dig när det kommer till värdering eller försäljning av bostad. Vi finns såklart även här för dig när du önskar köpa hus eller bostadsrätt i Uddevalla. Vi har koll på marknaden och visa dig objekt som passar dina preferenser.

Tack vare de god allmänna kommunikationerna kan du välja att resa dit med tåg buss eller med bil. Från Göteborg når du världens alla hörn med flyg. Du har även Oslo inom ett par timmars räckhåll. Söker du ett åretrunt boende eller rentav fritidsboende så har vi något för alla. Vad sägs om Uddevalla, Stenungsund eller Henån om du vill bo i en småort. Eller vad sägs om Gullholmen, Käringön, Skärhamn, Åstol eller Klädesholmen om du vill bo kustnära och ha skärgården runt knuten?

Funderar du på att köpa, säljer eller värdera bostad i eller omkring Uddevalla? Vi har kunniga mäklare i Uddevalla, Stenungsund, Tjörn och Orust som hjälper dig hela vägen till en lyckad bostadsaffär.

Att bo i Uddevalla, Stenungsund, Orust eller på Tjörn

Att bo i detta område gör livet enkelt på många sätt. Här erbjuds de faciliteter som krävs för att ha ett bekvämt vardagsliv och det finns ett brett utbud av skola och barnomsorg. I Uddevalla finner du ett av Sveriges största köpcentrum – Torp Köpcentrum med sina snart 90 butiker. Där finner du stora aktörer som IKEA, El-Giganten och många fler. Uddevalla arrangerar varje år Motocross-VM. I Stenungsund finner du även där ett shoppingcenter – Stenungstorg som består av 65 butiker. Ett av få shoppingcenter som du kan nå med båt.

På Orust som är en av Sveriges största öar arrangeras varje år Öppna Varv som varje år lockar mängder av båtintresserade från hela landet. På Tjörn finns det ett stort intresse av konst. Där hittar du Sveriges svettigaste konstrunda. Cykla, spring eller gå dig varm mellan konsten på Nordiska Akvarellmuseet via slingrande vägar till natursköna Skulptur i Pilane. Varje år arrangeras Tjörn Runt som är en stor seglartävling som drar många duktiga seglare. 

Området Södra Bohuslän förknippas med en rad olika aktiviteter såsom friluftsliv, sportfiske och vandring. Vandringslederna i Södra Bohuslän är många och vackra. Bohuslän erbjuder en fantastisk natur med såväl klippor, hav och ett rikt djur-växtliv. För den golfintresserade finns det en mängd olika banor i området som ni kan välja på. För den som gillar elitfotboll har vi Ljungskile SK.

Köpa eller sälja bostad i Uddevalla med omnejd

Det finns många anledningar till att hitta ett hem här och våra mäklare i Uddevalla berättar gärna mer. Inte att förglömma är det breda utbudet av caféer, konditorier, restauranger, gårdsbutiker och ökrogar. I området hittar du allt ifrån restauranger som har fått fina utmärkelser i White Guide till att få nybryggt kaffe med hemgjord glass.

Som ni förstår är det ett populärt område som är under ständig expansion och här finns det något för alla. Vare sig du önskar köpa en villa, radhus, bostadsrätt eller ett fritidshus så finns vi här för dig. Kontakta oss på HusmanHagberg så hjälper vi dig att hitta en bostad där du kan trivas länge.

Värdera bostad i Uddevalla

Nyfiken på vad din bostad värderas till? Kanske går du i säljtankar eller vill förhandla dig till bättre villkor för ditt bolån? Våra erfarna mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Uddevalla och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Uddevalla för att boka in en värdering redan idag.

Varmt välkomna att kontakta oss på HusmanHagberg så berättar vi mer om hur du kan lyckas bäst med din bostadsförsäljning.

Omdömen från våra kunder

"Proffsig och kunnig, har ett brett kontaktnät och får jobbet gjort och objekten sålda! Bästa mäklaren i Uddevalla med omnejd!"
Mikael N10 timmar
Verifierad kund
"Supernöjd! Simon är energisk, taggad, driven och lyhörd. Proffsig men ändå personlig. "
Carina Helén S3 dagar
Verifierad kund
"Simon är tydlig, trevlig och noggrann men framförallt, han ger allt för att försäljningen skall bli bra både för säljare och köpare. Toppen"
Bertil Stefan S4 dagar
Verifierad kund
"Mimmi var väldigt kunnig och kunde svara på många av våra krångliga frågor. De frågor som var för krångliga kunde hon snabbt ta reda på svaret genom att ringa hantverkare t ex och det kändes väldigt tryggt. "
Anna Linnea Elisabet S1 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra sevice och information.Lätt att hålla kontakten med.Mycket smidig försäljning."
Stefan K1 veckor
Verifierad kund
"Mimmi är en engagerad och lyhörd mäklare som ser till båda parters intressen på ett professionellt sätt. Objektet presenterades på ett bra sätt och stämde väl överens med verkligheten. Vi kände oss väl omhändertagna under hela processen. Jag rekommenderar starkt Mimmi som mäklare."
Johan Kristoffer P1 veckor
Verifierad kund
"Att försäljningsprocessen av fastigheten varit smidig och har lyckats är tack vare vår mäklares kompetens, lyhördhet, lugna sätt och kunskap. Vi är glada att det var just Mimmi som hjälpt oss i den processen. Vi kan rekommendera henne mycket varmt."
Paul C1 veckor
Verifierad kund
"Förtroendeingivande lugn och sansad, kunnig, inlyssnande mäklare som utstrålar säkerhet och förtroende och som jag starkt kommer att vilja rekommendera."
Åke A1 veckor
Verifierad kund
"Jessica kämpade att vi kan komma överens om priset. Hon är verkligen väldig engagerad. Jag skulle vara önska mig lite mer bemötande efter köpet och kring frågor angående kontraktet. Tack vare henne kunde vi köpa ett fantastiskt Hus . Då ärva tacksamma för."
Franziska W2 veckor
Verifierad kund
"Hej! Allt i min försäljning har gått mycket smidigt. Lägenheten såld & jag fick en mycket trevlig köpare. Vi har ju en del kvar men hoppas även den processen kommer att bli bra. Första mötet viste jag att jag ville att Jessica skulle sälja min lägenhet. Det känndes rätt. Tips om vad som skulle bort då jag inte ville ha stajling. Fick även vara med när lägenheten skulle fotas. Nöjd med allt så här långt. Nu ska jag hitta mig ett nytt hem. Resan så här långt gick förvånads värt fort. Mvh Sandra Karlsson Bockholmsvägen 8B "
Sandra K3 veckor
Verifierad kund
"Ett proffesionellt och vänligt bemötande. Glad och förtroende ingivande. Kunnig inom sitt yrke. Det har varit en fantastisk upplevelse från det att jag träffade Jessica på visningen tills där vi är nu. "
Agnes R3 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och proffsigt bemötande. Snabbt agerande, dokument gjorde Mimmi klart med mkt kort varsel på en lördag.Samma dag skrev säljaren och jag kontraktet."
Lars-Erik L4 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker hon skötte jobbet väldigt bra och lätta att ha att göra med, lätttingjänglig"
Emil Olof Linus O7 veckor
Verifierad kund
"Ebba var en bra tjej å trevlig och hon kämpade mycket för att sälja min lägenhet men hon lyckades å hon hade ej gett upp. "
Ali B8 veckor
Verifierad kund
"Ebba väldigt snäll och ödmjuk. Har otroligt mycket tålamod och förståelse. Trevlig bemötande."
Valentina A10 veckor
Verifierad kund
"Väldigt professionell. Gjorde hela köpet av min lägenhet väldigt smidig."
Lisa S11 veckor
Verifierad kund
"Mimmi bemötte oss väldigt bra, välkomnande och glatt bemötande. Våra förväntningar var precis som vi hade när vi var på visning, hon bemötte våra frågor samt förklarade väl och gav rikligt med information om boendet, området samt föreningen. Har kunnat höra av oss för frågor som funnits och fått svar direkt och hjälp med dem frågor vi haft. Vi är väldigt nöjda med Mimmi och tacksamma för att hon bemött oss så väl och alla dess frågor vi haft. "
Maria F11 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker hon gör ett fantastiskt jobb jag kan rekommendera till alla mycket bra"
Rampian Y12 veckor
Verifierad kund
"Hon håller ord och gör ett fantastiskt jobb. Hon får högsta brtyg!"
Daniel Å12 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjda med försäljningen av vårt fritidshus, som gick snabbt och smidigt. Bemötandet av alla vi har varit i kontakt med under försäljningsprocessen har varit positivt och vänligt. Mimmi har varit lyhört och flexibel och alltid lätt tillgänglig när frågor och funderingar dök upp. Vi kan verkligen rekommendera HusmanHagberg i Uddevalla!"
Claudia M13 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress:

  • Kochska Gränden 3, 451 30 Uddevalla
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Jessica Nyman

Jessica Nyman

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

sven
Ebba Olsson

Ebba Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

sven
Mimmi Vu

Mimmi Vu

Reg. fastighetsmäklare

Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

svenvi
Judith Älveroth

Judith Älveroth

Reg. Fastighetsmäklare

Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

sven
Simon Björklund

Simon Björklund

Reg. Fastighetsmäklare

Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

sven
Robert Blom

Robert Blom

Reg. Fastighetsmäklare

Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

sven
Ebba Nyman

Ebba Nyman

Säljkoordinator

Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

sven
Robert Apelryd

Robert Apelryd

Franchisetagare, Kontorschef

Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälj med oss så bjuder vi på städning!

Tillsammans med Deliza städ erbjuder vi på HusmanHagberg gratis hemstäd inför första visningen (värde upp till 2 000 kr).

25% rabatt hos Cosentino och CG Karlssons Stenhuggeri!

Vi på HusmanHagberg har tillsammans med Cosentino i Göteborg och CG Karlssons Stenhuggeri tagit fram ett erbjudande till dig.

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg