Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Uddevalla

Längtar du att bo nära havet och samtidigt ha småstadens puls runt hörnet? Då kanske Uddevalla, Stenungsund, Tjörn eller Orust är något för dig. De kustnära orterna ger en härlig frihetskänsla samtidigt kan du enkelt också ta dig till en av Sveriges största städer som Göteborg under en timme. Våra erfarna mäklare finns här för dig när det kommer till värdering eller försäljning av bostad. Vi finns såklart även här för dig när du önskar köpa hus eller bostadsrätt i Uddevalla. Vi har koll på marknaden och visa dig objekt som passar dina preferenser.

Tack vare de god allmänna kommunikationerna kan du välja att resa dit med tåg buss eller med bil. Från Göteborg når du världens alla hörn med flyg. Du har även Oslo inom ett par timmars räckhåll. Söker du ett åretrunt boende eller rentav fritidsboende så har vi något för alla. Vad sägs om Uddevalla, Stenungsund eller Henån om du vill bo i en småort. Eller vad sägs om Gullholmen, Käringön, Skärhamn, Åstol eller Klädesholmen om du vill bo kustnära och ha skärgården runt knuten?

Funderar du på att köpa, säljer eller värdera bostad i eller omkring Uddevalla? Vi har kunniga mäklare i Uddevalla, Stenungsund, Tjörn och Orust som hjälper dig hela vägen till en lyckad bostadsaffär.

Att bo i Uddevalla, Stenungsund, Orust eller på Tjörn

Att bo i detta område gör livet enkelt på många sätt. Här erbjuds de faciliteter som krävs för att ha ett bekvämt vardagsliv och det finns ett brett utbud av skola och barnomsorg. I Uddevalla finner du ett av Sveriges största köpcentrum – Torp Köpcentrum med sina snart 90 butiker. Där finner du stora aktörer som IKEA, El-Giganten och många fler. Uddevalla arrangerar varje år Motocross-VM. I Stenungsund finner du även där ett shoppingcenter – Stenungstorg som består av 65 butiker. Ett av få shoppingcenter som du kan nå med båt.

På Orust som är en av Sveriges största öar arrangeras varje år Öppna Varv som varje år lockar mängder av båtintresserade från hela landet. På Tjörn finns det ett stort intresse av konst. Där hittar du Sveriges svettigaste konstrunda. Cykla, spring eller gå dig varm mellan konsten på Nordiska Akvarellmuseet via slingrande vägar till natursköna Skulptur i Pilane. Varje år arrangeras Tjörn Runt som är en stor seglartävling som drar många duktiga seglare. 

Området Södra Bohuslän förknippas med en rad olika aktiviteter såsom friluftsliv, sportfiske och vandring. Vandringslederna i Södra Bohuslän är många och vackra. Bohuslän erbjuder en fantastisk natur med såväl klippor, hav och ett rikt djur-växtliv. För den golfintresserade finns det en mängd olika banor i området som ni kan välja på. För den som gillar elitfotboll har vi Ljungskile SK.

Köpa eller sälja bostad i Uddevalla med omnejd

Det finns många anledningar till att hitta ett hem här och våra mäklare i Uddevalla berättar gärna mer. Inte att förglömma är det breda utbudet av caféer, konditorier, restauranger, gårdsbutiker och ökrogar. I området hittar du allt ifrån restauranger som har fått fina utmärkelser i White Guide till att få nybryggt kaffe med hemgjord glass.

Som ni förstår är det ett populärt område som är under ständig expansion och här finns det något för alla. Vare sig du önskar köpa en villa, radhus, bostadsrätt eller ett fritidshus så finns vi här för dig. Kontakta oss på HusmanHagberg så hjälper vi dig att hitta en bostad där du kan trivas länge.

Värdera bostad i Uddevalla

Nyfiken på vad din bostad värderas till? Kanske går du i säljtankar eller vill förhandla dig till bättre villkor för ditt bolån? Våra erfarna mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Uddevalla och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Uddevalla för att boka in en värdering redan idag.

Varmt välkomna att kontakta oss på HusmanHagberg så berättar vi mer om hur du kan lyckas bäst med din bostadsförsäljning.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Måndag 24/6, 10:00

Besöksadress:

  • Kochska Gränden 3, 451 30 Uddevalla
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Jessica Nyman

Jessica Nyman

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

sven
Ebba Olsson

Ebba Olsson

Reg. Fastighetsmäklare, Partner

Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

sven
Mimmi Vu

Mimmi Vu

Reg. fastighetsmäklare, Partner

Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

svenvi
Simon Björklund

Simon Björklund

Reg. Fastighetsmäklare

Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

sven
Robert Blom

Robert Blom

Reg. Fastighetsmäklare

Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

sven
Ulrica Nilsson

Ulrica Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

svelen
Johan Slättberg

Johan Slättberg

Reg. Fastighetsmäklare

Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

sven

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för maj månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 1,6% för bostadsrätter och 1,2% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.