Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Sollentuna

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Sollentuna

Söker du en mäklare i Sollentuna som har koll på bostadsmarknaden? Våra engagerade mäklare har koll på marknaden men även kommunikationer, restaurangutbud, skolor, natur och nöjen i Sollentuna. Sollentuna erbjuder en god tillgänglighet med närhet till både Stockholm city och Arlanda flygplats.

Har du funderingar på att köpa, värdera eller sälja hus eller lägenhet i Sollentuna? Välkommen till HusmanHagberg! Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Sollentuna ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Sollentuna

Sollentuna kommun har mycket att erbjuda sina invånare. Här finner du ett rikt kulturliv, ett bra företagsklimat och vacker natur. Här finns bland annat Järvafältet, ett naturreservat med vandringsleder och motionsspår. Om man gillar mat och att äta ute har Sollentuna ett gediget restaurangutbud som representerar såväl Europa som Asien.

Vill du bo nära naturen är Edsberg ett område att titta närmare på. Här kan du motionera eller plocka svamp i Rörsjöskogen eller varför inte ta ett dopp i Rösjön. I området ligger även Edsbergsparken och Edsbergs Slott, vackert beläget vid Edsvikens norra strand.

Häggvik är ett annat populärt område med närhet till både natur, golfbana och Sollentuna centrum. Titta även närmre på Rotebro, Edsviken och centrala Sollentuna. Vill du veta mer om hus och lägenheter till salu i Sollentuna är du varmt välkommen att kontakta våra lokala mäklare.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Sollentuna

Sollentuna är en kommun med ett attraktivt läge som erbjuder såväl goda kommunikationer som vacker natur. Här kan du välja på många typer av boenden, från lägenhet till radhus eller villa i många populära områden med olika karaktär. I Sollentuna planerar man och bygger nya bostäder i bland annat Häggvik och vid Väsjön. Har du funderingar på vilket område som skulle passa bäst för dina behov? Våra erfarna och engagerade mäklare kan Sollentuna. Vi hjälper dig att hitta ett nytt hem men också när det är dags att sälja eller värdera din bostad i Sollentuna. Våra mäklare erbjuder en träffsäker bostadsvärdering på ditt hus eller bostadsrätt i Sollentuna. Vi värderar din bostad efter skick och hur attraktivt läget är. Väl på plats kan vi även ge tips på hur du kan höja värdet på din bostad.

Vi gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd med din nästa bostadsaffär oavsett om du är köpare eller säljare. Välkommen till HusmanHagberg din lokala fastighetsmäklare i Sollentuna!

Omdömen från våra kunder

"Kontakten med mäklaren har varit alltigenom god, snabb och tydlig återkoppling både per mail och telefon. Han hade en riktig utmaning i samband med budgivningen och slutförandet av affären med flertalet köpare med både bristfälliga kunskaper om fastighetsaffärer + språkutmaningar men skötte detta på ett utmärkt sätt. "
Birgitta Margareta R2 veckor
Verifierad kund
"Jag är nöjd med hans insats. Processen blev kort och intensiv. Han aktiv och driven från start till avslut."
Ann-Kristin G9 veckor
Verifierad kund
"Allt gick smidigt !Torbjörn anpassade sig till mötestider etc. Bra och snabbs kontakter vid infobehov. Trevlig personlighet. "
Carin S15 veckor
Verifierad kund
"En mycket trevlig man och hjälpsam förklarade saker på ett smidigt sätt trevlig och positiv även i Heta diskussionen om pengar 💰 Passar alldeles utmärkt som mäklare har kommit rätt i livet med tack för en bra affär☺️"
Gun H15 veckor
Verifierad kund
"Vi köpte ett hus med hjälp av Robert Grahl. Vi är verkligen nöjda med köpet :-) Robert är verkligen en fin, snäll och hjälpsam människa och hjälpte oss jätte mycket för att allt går bra för oss med köpet. Tack Robert och tack HusmanHagberg, Ni är bästa :-) Mvh Behnam"
MarBeh P16 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjd med Torbjörns insats, rekommenderas!"
Anton A21 veckor
Verifierad kund
"Jag blev otroligt bra bemött, Torbjörn har varit tillgänglig för alla frågor och jag har känt mig trygg genom hela affären! Kan varmt rekommendera Torbjörn"
Marie M29 veckor
Verifierad kund
"Vi har varit i kontakt med Torbjörn som köpare. Han har väldigt trevligt bemötande och varit bra i sin kommunikation och i sitt arbetssätt, proffsig och kunnig i sitt arbete. Hälsningar Reshad Isso Sefa Mousa "
Reshad I29 veckor
Verifierad kund
"Otroligt bra bemött av mäklare. Han hade en massa bra idéer och la verkligen tid på att få ut så mycket som möjligt från min lägenhetsförsäljning. Kan rekommendera honom stort."
Alexander B36 veckor
Verifierad kund
"Vi är oerhört nöjda med den proffsiga, ärliga och snabba hjälpen vi fick i samband med försäljning av min mors bostad på Vänortsstråket. Det har känts tryggt och stabilt hela vägen, det hade inte kunnat blivit bättre, TACK!!"
HELENE G38 veckor
Verifierad kund
"Väldigt nöjd Alltid tillgänglig och tillmötesgående "
Bengt B48 veckor
Verifierad kund
"His work is excellent and perfect!"
Jianghong Z52 veckor
Verifierad kund
"Smidig affär tack vare Torbjörn. Behjälplig och proffsigt. Rekommenderas varmt"
Mahram S52 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt bemötande. Seriöst beteende och alltid proffsig. "
Sven Fredrik Kaveh H52 veckor
Verifierad kund
"Ett respektfullt, tydligt och ärligt bemötande från mäklaren. Han gjorde det bästa för att uppnå mina förväntningar när det gällde priset....försäljnindstiden var emot oss, tyvärr, oron i ekonomin ...."
Clemencia P68 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren var trovärdig. Verkade ha en bra plan. Rapperade bra"
Ann F69 veckor
Verifierad kund
"Redan från start såg Torbjörn potentialen i min lägenhet och gav mig lite tips på små enkla förbättringsåtgärder för nästan ingen kostnad. Han var tydlig med förväntad prisbild vilket jag uppskattade för att ha rätt ingångsvärden från början. Jag är supernöjd med Torbjörn som var duktig på hålla mig informerad under hela processen och som alltid tog sig tiden att svara på mina frågor. Lösningsorienterad för att möta de behov som uppkom under försäljning både för mig och kunder. Skulle jag sälja igen väljer jag Torbjörn! "
Sam K71 veckor
Verifierad kund
"Professionalism, omtanke och stor yrkeskunskap genomsyrar denna mäklarfirma. Jag träffade 3 av deras mäklare och samtliga bemötte mig med stor omtanke. "
Michaela E72 veckor
Verifierad kund
"Positivt bemötande, kom ganska omg o tittade på min lgh, snabbt på med fotografering o första visning. HH har sålt flera lgh i vår brf så jag hade höga o det fungerade bra Snabb återkoppling efter visningar "
Susanne W73 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Kungsvägen 26, 191 45 Sollentuna
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-18.00
  • Fredag 09.00-16.00

Postadress

  • Box 853, 191 28 Sollentuna
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg