Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Sollentuna

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Sollentuna

Söker du en mäklare i Sollentuna som har koll på bostadsmarknaden? Våra engagerade mäklare har koll på marknaden men även kommunikationer, restaurangutbud, skolor, natur och nöjen i Sollentuna. Sollentuna erbjuder en god tillgänglighet med närhet till både Stockholm city och Arlanda flygplats.

Har du funderingar på att köpa, värdera eller sälja hus eller lägenhet i Sollentuna? Välkommen till HusmanHagberg! Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Sollentuna ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Sollentuna

Sollentuna kommun har mycket att erbjuda sina invånare. Här finner du ett rikt kulturliv, ett bra företagsklimat och vacker natur. Här finns bland annat Järvafältet, ett naturreservat med vandringsleder och motionsspår. Om man gillar mat och att äta ute har Sollentuna ett gediget restaurangutbud som representerar såväl Europa som Asien.

Vill du bo nära naturen är Edsberg ett område att titta närmare på. Här kan du motionera eller plocka svamp i Rörsjöskogen eller varför inte ta ett dopp i Rösjön. I området ligger även Edsbergsparken och Edsbergs Slott, vackert beläget vid Edsvikens norra strand.

Häggvik är ett annat populärt område med närhet till både natur, golfbana och Sollentuna centrum. Titta även närmre på Rotebro, Edsviken och centrala Sollentuna. Vill du veta mer om hus och lägenheter till salu i Sollentuna är du varmt välkommen att kontakta våra lokala mäklare.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Sollentuna

Sollentuna är en kommun med ett attraktivt läge som erbjuder såväl goda kommunikationer som vacker natur. Här kan du välja på många typer av boenden, från lägenhet till radhus eller villa i många populära områden med olika karaktär. I Sollentuna planerar man och bygger nya bostäder i bland annat Häggvik och vid Väsjön. Har du funderingar på vilket område som skulle passa bäst för dina behov? Våra erfarna och engagerade mäklare kan Sollentuna. Vi hjälper dig att hitta ett nytt hem men också när det är dags att sälja eller värdera din bostad i Sollentuna. Våra mäklare erbjuder en träffsäker bostadsvärdering på ditt hus eller bostadsrätt i Sollentuna. Vi värderar din bostad efter skick och hur attraktivt läget är. Väl på plats kan vi även ge tips på hur du kan höja värdet på din bostad.

Vi gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd med din nästa bostadsaffär oavsett om du är köpare eller säljare. Välkommen till HusmanHagberg din lokala fastighetsmäklare i Sollentuna!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Onsdag 24/7, 12:00

Besöksadress

  • Kungsvägen 26, 191 45 Sollentuna
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-18.00
  • Fredag 09.00-16.00

Postadress

  • Box 853, 191 28 Sollentuna
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Stig Nilsson Fastighetskonsult AB, Sollentuna
Org.nr. 556508-6906