Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Skövde

HusmanHagberg – din fastighetsmäklare i Skövde

Söker du en mäklare i Skövde som har koll på bostadsmarknaden? Våra erfarna mäklare finns här för dig när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad i Skövde. Vi har en passion för mäklaryrket och att göra bostadsaffärer som överträffar våra kunders förväntningar.

Skövde har ett utbud som en stor stad – med den lilla stadens närhet till allt. I den gemytliga stadskärnan med det nyrenoverade Hertig Johans torg som mittpunkt finns ett brett utbud av caféer, restauranger och shopping både från de stora kedjorna och små lokala butiker. För dig som gillar shopping finns ytterligare två stora handelsområden, Stallsiken och Norrmalms handelsområde med gallerian Elins Esplanad. Strax intill centrum ligger berget Billingen som bjuder in till såväl motion som rekreation. I Skövde finns flera stora arbetsgivare så som Volvo, Skaraborgs sjukhus, de två regementena Skaraborgs regemente P4 och Trängregementet, och en högskola.

Att bo och leva i Skövde

I Skövde finns ett brett kultur- och idrottsliv. Billingens fritidsområde bjuder på en vidunderlig utsikt, fantastiska motions- och skidspår, fiskesjöar, utomhusbad, slalombacke och mycket, mycket mer. Skövde kan också stoltsera med Sveriges första kulturhus. I Skövdes kulturhus hittar du bland annat konsthall, konstmuseum, teater och bibliotek. Med drygt 400 föreningar finns det något för alla. Om du är handbollsintresserad är Skövde verkligen en stad för dig eftersom vi har både ett dam- och ett herrlag som spelar på högsta elitnivå.

Skövde växer och bygger hundratals nya bostäder per år. På senare år har en helt ny stadsdel, Trädgårdsstaden, växt fram. Trädgårdsstaden attraherar främst barnfamiljer och har flera nybyggda förskolor och en grundskola i moderna lokaler. Andra populära stadsdelar i tätorten är Billingesluttningen, Dälderna och Hentorp. Funderar du på att köpa hus eller lägenhet i Skövde? Som din mäklare i Skövde kan vi hjälpa dig att hitta en bostad som passar just dina preferenser, men även dig som önskar byta läge och vill sälja bostadsrätt eller hus. 

Köpa, sälja eller värdera hus eller lägenhet i Skövde

Det är lätt att trivas och enkelt att leva i vår stad. Här finns allt du behöver inom räckhåll med närhet till såväl natur som stadspuls. På Norrmalm finns det gott om bostadsrättsföreningar med lägenheter som passar förstagångsköparen och studenterna. Utanför tätorten finns flera populära orter med ett bra serviceutbud och korta reseavstånd till Skövde som t.ex. Skultorp, Värsås, Stöpen och Timmersdala. Oavsett om ni söker nyproduktion i Trädgårdsstaden, eller önskar köpa hus på landsbygden eller en lägenhet i centrala staden är ni välkomna att kontakta våra professionella mäklare i Skövde. Vi kan marknaden och hjälper er hela vägen när ni vill köpa eller sälja bostad i Skövde.

Om du funderar på att värdera hus eller lägenhet kan vi stå till tjänst med en träffsäker bostadsvärdering. Väl på plats kan våra mäklare även ge tips och råd på förbättringar som ökar värdet på din bostad. Oavsett om ni ska köpa eller sälja er bostad och vill ta första steget till det bästa resultatet, kontakta oss. Vi kommer att göra allt och lite till för att överträffa dina förväntningar!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Torsdag 25/7, 09:00

Besöksadress

  • Sankta Helenagatan 5B , 541 30 Skövde
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-16.00
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

FloJo Fastighetsförmedling AB, Skövde
Org.nr. 559245-6528