Nils Lagerlöf

Hemma överallt i Sigtuna / Märsta / Rosersberg

Din mäklare i Sigtuna / Märsta / Rosersberg

Kontakta mig

Nils Lagerlöf

Nils Lagerlöf

Reg. Fastighetsmäklare/franchisetagare

Sigtuna / Märsta / Rosersberg

sven

Omdömen från mina kunder

"Nils är en fantastisk enastående mäklare. Otroligt charmig, kunnig och erfaren. Han skapade en känsla av trygghet genom hela försäljningsprocessen och guidade oss från nervösa förstagångssäljare till förväntansfulla. Hans förmåga att sälja vår lägenhet på rekordtid och till ett toppris överträffade våra förväntningar. Vi är så tacksamma för Nils och hans insatser. Nils är en fantastisk enastående mäklare. Han skapade en känsla av trygghet genom hela försäljningsprocessen och guidade oss från nervösa förstagångssäljare till förväntansfulla. Hans förmåga att sälja vår lägenhet på rekordtid och till ett toppris överträffade våra förväntningar. Vi är så tacksamma för Nils och hans insatser - Sigtunas bästa mäklare! "
Zumurad Rabi Nori A6 veckor
Verifierad kund
"Han var väldigt hjälpsam. Svarade alla varan frågor.vi är väldigt njöjda"
Esin K6 veckor
Verifierad kund
"Han är lätt att jobba med ,han förklarar tyckligt"
Selmin A6 veckor
Verifierad kund
"En väldigt engagerad och trevlig mäklare, jag upplever att han ser varje försäljning som unik oavsett område, storlek eller pris. Otroligt nöjd!"
Linnea J8 veckor
Verifierad kund
"Mkt bra, Nils kan sitt jobb och han är duktig på skapa förtroende. Vi är nöjda. Mvh.MA "
Mohammed A9 veckor
Verifierad kund
"Bra och proffsigt bemötande. Erfaren och hjälpsam med problem inte bara direkt relaterat till försäljningen."
John W15 veckor
Verifierad kund
"Nils är väldigt professionell, mjuk och varm. Vi fick en väldigt bra bild av honom redan vid första samtalet vilken har förstärks genom hela köpprocessen. Nils har känts transparent och autentisk och fått oss att känna oss trygga hela vägen. En mäklare som håller en i handen både innan, under och efter genomförd affär."
Rachelle E15 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt trevlig, pedagogisk och otroligt engagerad i att lyckas med sitt uppdrag, Den mest engagerade mäklare jag haft. "
Per N15 veckor
Verifierad kund
"Nils Lagerlöf från Sigtuna han är en person han tänker på både köpare och säljare. Nils för mig omtänksam person köpare kan tala med honom att få stöd . Det var bästa mäklare hittills träffade jag. Det är helt enkelt för mig han är en väldiga person och mänsklig . Hälsa från mig till Sigtuna Nils Lagerlöf . Mvh Manu Märsta. 2023-05-18 Torsdag "
Manu P18 veckor
Verifierad kund
"Engagerad snabb och informativ!"
Kristian W20 veckor
Verifierad kund
"Mycket kunnig och med ett trevligt och tillmötesgående sätt!! "
Ulrica H21 veckor
Verifierad kund
"Professionell och trevlig. En person som man som säljare får förtroende för."
Katarina B25 veckor
Verifierad kund
"Skulle absolut rekommendera Nils! Professionell, trevlig och serviceinriktad. Fick bostaden såld snabbt och smidigt och till ett bra pris trots osäker marknad. Är mycket nöjd."
Maria M30 veckor
Verifierad kund
"Vi har träffat Nils vid visning av en annan bostad och blev sedan kontaktade angående denna bostad som vi köpte,innan den ens kom ut på hemnet. Från första början var Nils mycket trevlig,engagerad, redo att hjälpa till med olika praktiska frågor, tips och råd. Han är en ärlig mäklare med stor erfarenhet och är mycket proffsigt på alla sätt. Vi kände oss trygga genom hela processen och kan varmt rekommendera Nils till ALLA!"
Eliska O38 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra på alla sätt.jag är mycket nöjd."
Jan S39 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och jobbar hårt för att få till ett avslut. Återkopplar mycket bra efter visningar mm."
Kristina K42 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Många tror att en bostad säljs till samma pris, oavsett valet av mäklare. Det är stor skillnad på att få en bostad såld och att få högsta möjliga försäljningspris. Varje affär är unik och alla kunder har olika förutsättningar och behov. Jag utgår alltid från vad som är viktigast för dig. Jag har 20-års erfarenhet som mäklare, i både uppåtgående och nedåtgående marknad och vet hur vi bäst agerar just nu, just för din affär. Som kund kan du vara trygg med att jag alltid arbetar med att sträva efter det bästa resultatet. För att just din försäljning ska bli lyckad krävs noggranna förberedelser, målmedvetenhet och fokus. Sammantaget gör detta mig till en eftertraktad och uppskattad mäklare med många kvaliteter.

Mina försäljningar

Nils Lagerlöf

Reg. Fastighetsmäklare/franchisetagare

072-320 00 04

nils.lagerlof@husmanhagberg.se

Boka tid med Nils direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg