KarriärOm oss

Nils Lagerlöf

Hemma överallt i Sigtuna / Märsta / Rosersberg

Din mäklare i Sigtuna / Märsta / Rosersberg

Kontakta mig

Nils Lagerlöf

Nils Lagerlöf

Reg. Fastighetsmäklare/franchisetagare

Sigtuna / Märsta / Rosersberg

sven

Omdömen från mina kunder

"Skulle absolut rekommendera Nils! Professionell, trevlig och serviceinriktad. Fick bostaden såld snabbt och smidigt och till ett bra pris trots osäker marknad. Är mycket nöjd."
Maria M3 veckor
Verifierad kund
"Vi har träffat Nils vid visning av en annan bostad och blev sedan kontaktade angående denna bostad som vi köpte,innan den ens kom ut på hemnet. Från första början var Nils mycket trevlig,engagerad, redo att hjälpa till med olika praktiska frågor, tips och råd. Han är en ärlig mäklare med stor erfarenhet och är mycket proffsigt på alla sätt. Vi kände oss trygga genom hela processen och kan varmt rekommendera Nils till ALLA!"
Eliska O12 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra på alla sätt.jag är mycket nöjd."
Jan S12 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och jobbar hårt för att få till ett avslut. Återkopplar mycket bra efter visningar mm."
Kristina K15 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Många tror att en bostad säljs till samma pris, oavsett valet av mäklare. Det är stor skillnad på att få en bostad såld och att få högsta möjliga försäljningspris. Varje affär är unik och alla kunder har olika förutsättningar och behov. Jag utgår alltid från vad som är viktigast för dig. Jag har 20-års erfarenhet som mäklare, i både uppåtgående och nedåtgående marknad och vet hur vi bäst agerar just nu, just för din affär. Som kund kan du vara trygg med att jag alltid arbetar med att sträva efter det bästa resultatet. För att just din försäljning ska bli lyckad krävs noggranna förberedelser, målmedvetenhet och fokus. Sammantaget gör detta mig till en eftertraktad och uppskattad mäklare med många kvaliteter.

Mina försäljningar

Nils Lagerlöf

Reg. Fastighetsmäklare/franchisetagare

072-320 00 04

nils.lagerlof@husmanhagberg.se

Boka tid med Nils direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg