Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Östersund

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Östersund

Söker du en kunnig mäklare i Östersund? Vi är mäklarbyrån som har koll på Östersund och närområden som passar dina preferenser och behov. Vi förmedlar bostadsrätter, fastigheter och nyproduktion. Kontoret har ett nära samarbete med proffsfotografer och stylister som ser till att alla våra försäljningar presenteras på absolut bästa sätt.

Våra mäklare har en passion för mäklaryrket, som resulterat i nöjda säljare och köpare. För dig som önskar köpa bostad kan vi visa lämpliga objekt både i centrala Östersund så väl som Brunflo eller Krokom. Välkommen till vårt mäklarkontor så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad i Östersund.

Att bo i Östersund

En fin kontrast mellan fjäll och stadspuls gör staden unik, ett stort utbud av evenemang brukar hållas i stadskärnan samtidigt har man närhet till lugnet i naturen och fjällen endast några minuter bort.

Östersund är känd för att vara vinterstaden som arrangerar olika mästerskap inom diverse vintersporter. Här blir man inte förvånad om man råkar springa på Sveriges skidelit när man tar en sväng på spåren eller i centrum. Vinterparken blir stadens mittpunkt under vinterhalvåret, här kan man bland annat åka hundsläde, långfärdsskridskor eller grilla korv med familj och vänner. Skidstadion och alla skidspår runt om staden gör den till skidfantasternas mecka, det är alltså ingen slump att många av Sveriges främsta längd- och skidskytte profilerna bor och tränar här.

Under sommar finns det aktiviteter som cykling, vandring och för den bekväme är sola och bada i surfbukten populärt. I slutet på Juli kommer Storsjöyran till Östersund som är en av Sveriges största festivaler. Då bjuds det på en stor folkfest med en rad uppträdanden, här kan man varva konserter med en picknick i gröngräset, en sväng till tivolit eller till badhusparken.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Östersund

Våra erfarna mäklare står redo att hjälpa dig när du ska köpa, sälja eller värdera bostad i Östersund. Vi finns med dig hela vägen från värdering till färdig bostadsaffär. Vill du värdera hus eller bostadsrätt kan våra mäklare hjälpa till med en träffsäker bostadsvärdering. Att värdera bostaden kan ge dig bättre förutsättningar när det är dags att omförhandla ditt bolån. Vid en bostadsvärdering tittar vi bland annat på bostadens skicks samt hur attraktivt läget är. När vi besöker dig kan våra mäklare också ge förslag på åtgärder som höjer värdet på din bostad.

Oavsett om du planerar köpa eller sälja bostad så finns vi här för dig. Vi erbjuder en komplett mäklartjänst där du som kund alltid står i fokus. Som din mäklare i Östersund har vi koll på den lokala bostadsmarknaden och gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd. Välkommen in till vårt kontor i Östersund. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe och berättar mer om vad vi kan göra för att din nästa bostadsaffär ska bli din bästa.

Omdömen från våra kunder

"Carlos är professionel, härlig och tillgänglig, snabb och punktlig. Han är ett problem lösare. Kontoret ligger bra till stan och fint inredd. "
Haytham B1 dagar
Verifierad kund
"Otroligt lyhörd och engagerad igenom hela affären. Svarade snabbt och höll oss uppdaterade. Bästa mäklaren vi någonsin haft och då har vi köpt och sålt några gånger med andra mäklare. "
Anna J1 veckor
Verifierad kund
"Jag kan inte tänka mig ett bättre team än Carlos och Sofie! Från värderingen till den färdiga försäljningen fanns de tillgängliga för att svara på alla våra frågor, funderingar och önskemål. Kommer aldrig att vända mig till någon annan mäklare! "
Maya O2 veckor
Verifierad kund
"Ett otroligt proffsigt, tryggt och fint bemötande av Carlos med kollegor! Så skönt att från första stund känna sig trygg med att bli guidad rätt i hela processen från start to finish! "
Kristina O2 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande och engagemang!"
Inga-Lill K2 veckor
Verifierad kund
"Bra tillgänglighet och snabb återkoppling i processen. "
Jonas O2 veckor
Verifierad kund
"Ett fantastiskt bemötande och otroligt bra jobb av Carlos. Snabb försäljning och jag är jättenöjd."
Lena J6 veckor
Verifierad kund
"Mycket fint bemötande av mäklaren. Fick utmärkt information och hjälp med allt som vi behövde. Lätt att få kontakt med vid frågor. Stöttning och goda råd viktigt för oss. Har bara positivt att säga om HusbanHagberg "
Ingrid R6 veckor
Verifierad kund
"Proffsiga. Bra återkoppling under hela försäljningen av vår lägenhet. Snabbt försäljningsförfaramde som vi uppskattade. "
Malin M6 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och proffsigt bemötande- nöjd kund !"
Knut K6 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande. Engagerad och kompetent, Snabb återkoppling och bra helhetskänsla på försäljningen. Rekommenderar starkt! Mvh Micke och Carolina "
Sven Mikael B7 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevliga och kunniga lätta att nå och snabba affärer "
Renée H10 veckor
Verifierad kund
"Grym service, märks att de vill ens bästa och hjälper på alla möjliga sätt för en smidig och bra affär. Perfekt"
Amir H11 veckor
Verifierad kund
"Jag vet inte så mycket om HusmanHagberg i Östersund men Carlos har varit in mycket trevlig bekantskap. Vi har bara träffats över internet eftersom vi sitter i Grekland, men det har funkat mycket bra!"
Rolf B15 veckor
Verifierad kund
"Trevlig mäklare som snabbt återkoppla frågor och förmedla en affär på proffsigt och erfaret sätt"
Lars-Göran E15 veckor
Verifierad kund
"Otroligt nöjd med Carlos och HusmanHagberg! Lyhörd och professionell och har svar på allt du behöver veta. tar dig tryggt och smidigt genom bostadsaffären, rekommenderar varmt oavsett om du ska köpa eller sälja! "
Angelica E17 veckor
Verifierad kund
"Vänlig, proffsig och Engagerad byrå, både köpt och sålt med Husman Hagberg och är super nöjd! :) Rekommenderar starkt! "
Oskar H20 veckor
Verifierad kund
"Jag tackar Carlos för ett mycket proffsigt engagemang i samband med försäljningen av min fastighet. Jag kände mej trygg genom hela processen . Topp på alla punkter. Om jag ska köpa eller sälja i framtiden kommer jag såklart att anlita Carlos igen! Tack ! 🌺 "
Åsa Marie A23 veckor
Verifierad kund
"Mycket fint bemötande av mäklaren. Det gick snabbt att komma igång och kommunicera kring husaffären. Det enda som inte fungerar är kompabiliteten mellan våra mobiltelefoner så flera bilder och viktiga meddelanden försvann i cyberrymden. Bankens bemötande mot oss som kontantkunder borde kommenteras av någon och bli känt i förväg så att man vet att ytterligare kostnader tillkommer"
Cim B24 veckor
Verifierad kund
"Blev bemött av en mycket trevlig och hjälpsam mäklare. Hade träffat honom förut så jag visste att han är trevlig. Rekommenderar verkligen honom 😊"
Inger F27 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Storgatan 40, 83130 Östersund
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

  • Storgatan 40, 83130 Östersund
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg