Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Östersund

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Östersund

Söker du en kunnig mäklare i Östersund? Vi är mäklarbyrån som har koll på Östersund och närområden som passar dina preferenser och behov. Vi förmedlar bostadsrätter, fastigheter och nyproduktion. Kontoret har ett nära samarbete med proffsfotografer och stylister som ser till att alla våra försäljningar presenteras på absolut bästa sätt.

Våra mäklare har en passion för mäklaryrket, som resulterat i nöjda säljare och köpare. För dig som önskar köpa bostad kan vi visa lämpliga objekt både i centrala Östersund så väl som Brunflo eller Krokom. Välkommen till vårt mäklarkontor så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad i Östersund.

Att bo i Östersund

En fin kontrast mellan fjäll och stadspuls gör staden unik, ett stort utbud av evenemang brukar hållas i stadskärnan samtidigt har man närhet till lugnet i naturen och fjällen endast några minuter bort.

Östersund är känd för att vara vinterstaden som arrangerar olika mästerskap inom diverse vintersporter. Här blir man inte förvånad om man råkar springa på Sveriges skidelit när man tar en sväng på spåren eller i centrum. Vinterparken blir stadens mittpunkt under vinterhalvåret, här kan man bland annat åka hundsläde, långfärdsskridskor eller grilla korv med familj och vänner. Skidstadion och alla skidspår runt om staden gör den till skidfantasternas mecka, det är alltså ingen slump att många av Sveriges främsta längd- och skidskytte profilerna bor och tränar här.

Under sommar finns det aktiviteter som cykling, vandring och för den bekväme är sola och bada i surfbukten populärt. I slutet på Juli kommer Storsjöyran till Östersund som är en av Sveriges största festivaler. Då bjuds det på en stor folkfest med en rad uppträdanden, här kan man varva konserter med en picknick i gröngräset, en sväng till tivolit eller till badhusparken.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Östersund

Våra erfarna mäklare står redo att hjälpa dig när du ska köpa, sälja eller värdera bostad i Östersund. Vi finns med dig hela vägen från värdering till färdig bostadsaffär. Vill du värdera hus eller bostadsrätt kan våra mäklare hjälpa till med en träffsäker bostadsvärdering. Att värdera bostaden kan ge dig bättre förutsättningar när det är dags att omförhandla ditt bolån. Vid en bostadsvärdering tittar vi bland annat på bostadens skicks samt hur attraktivt läget är. När vi besöker dig kan våra mäklare också ge förslag på åtgärder som höjer värdet på din bostad.

Oavsett om du planerar köpa eller sälja bostad så finns vi här för dig. Vi erbjuder en komplett mäklartjänst där du som kund alltid står i fokus. Som din mäklare i Östersund har vi koll på den lokala bostadsmarknaden och gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd. Välkommen in till vårt kontor i Östersund. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe och berättar mer om vad vi kan göra för att din nästa bostadsaffär ska bli din bästa.

Omdömen från våra kunder

"Trevligt bemötande. Tydlig vid kontraktsskrivning och en smidig affär"
Lotta Katarina W6 dagar
Verifierad kund
"Proffsiga, tillgängliga, toppbetyg till Carlos!"
Sofia H2 veckor
Verifierad kund
"Carlos är Östersunds bästa mäklare! Engagerad, kunnig och nåbar. Han lyckas dessutom med konststycket att få både nöjd köpare och säljare. "
Emma Lilja S2 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och angagerad . Att vi ska lösa uppdraget med bostäder. Lättsamt. Informerade på ett lättförståligt sätt. Lätt att få kontakt med vid behov."
Nina A3 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra kontakt med mäklaren, snabb och smidig affär"
Martin E3 veckor
Verifierad kund
"Carlos visade på stort engagemang med kontinuerlig återkoppling. Vi är väldigt nöjda med Carlos som mäklare. "
Felix N3 veckor
Verifierad kund
"Bästa mäklaren. Trevlig, engagerad och kunnig!"
Malin Gunilla Sandra M3 veckor
Verifierad kund
"Engagemanget är topp. Kunnig och trevlig "
Malin Gunilla Sandra M3 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker att Albin har gjort ett superbra jobb och han har varit tillmötesgående, och tillgänglig genom hela processen. Dessutom är han både snäll och väldigt trevlig!"
Helene J3 veckor
Verifierad kund
"Bra hjälp med en snabb och smidig försäljning "
David M4 veckor
Verifierad kund
"Otroligt trevligt bemötande. Engagerad och kunnig mäklare som hjälpt oss med allt. Har känts som en trygg affär. "
Lotta Katarina W4 veckor
Verifierad kund
"Jag fick otroligt fin hjälp av Jennie på HusmanHagberg i Östersund vid försäljningen av min bostad. Hon gav mig trygghet genom hela processen, är mycket professionell och kommunikativ. Rekommenderar varmt! "
Lisa Josefin E5 veckor
Verifierad kund
"Klar och tydlig info gällande både köp och försäljning "
Carina P5 veckor
Verifierad kund
"Bra hjälp hela vägen. Alltid snabb återkoppling. Kan absolut rekommenderas. "
Jimmy I5 veckor
Verifierad kund
"Personligt, trevligt och engagerat bemötande. Förväntade mig och fick en professionell och lyhörd mäklare. Mycket nöjd, skulle sannolikt anlita samma mäklare igen vid behov. "
Carita R7 veckor
Verifierad kund
"Tillmötesgående och är bra på att hitta nya köpare om det är dålig budgivning."
Michael L9 veckor
Verifierad kund
"Carlos är professionel, härlig och tillgänglig, snabb och punktlig. Han är ett problem lösare. Kontoret ligger bra till stan och fint inredd. "
Haytham B9 veckor
Verifierad kund
"Otroligt lyhörd och engagerad igenom hela affären. Svarade snabbt och höll oss uppdaterade. Bästa mäklaren vi någonsin haft och då har vi köpt och sålt några gånger med andra mäklare. "
Anna J10 veckor
Verifierad kund
"Jag kan inte tänka mig ett bättre team än Carlos och Sofie! Från värderingen till den färdiga försäljningen fanns de tillgängliga för att svara på alla våra frågor, funderingar och önskemål. Kommer aldrig att vända mig till någon annan mäklare! "
Maya O11 veckor
Verifierad kund
"Ett otroligt proffsigt, tryggt och fint bemötande av Carlos med kollegor! Så skönt att från första stund känna sig trygg med att bli guidad rätt i hela processen från start to finish! "
Kristina O11 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Storgatan 40, 83130 Östersund
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

  • Storgatan 40, 83130 Östersund
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Bostadsmarknaden är relativt stabil, även om vi ser en viss nedgång i priserna just nu. Men hur bör man egentligen agera på bostadsmarknaden? När ska man sälja sin bostad, och hur bör man tänka som köpare?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg