Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Östersund

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Östersund

Söker du en kunnig mäklare i Östersund? Vi är mäklarbyrån som har koll på Östersund och närområden som passar dina preferenser och behov. Vi förmedlar bostadsrätter, fastigheter och nyproduktion. Kontoret har ett nära samarbete med proffsfotografer och stylister som ser till att alla våra försäljningar presenteras på absolut bästa sätt.

Våra mäklare har en passion för mäklaryrket, som resulterat i nöjda säljare och köpare. För dig som önskar köpa bostad kan vi visa lämpliga objekt både i centrala Östersund så väl som Brunflo eller Krokom. Välkommen till vårt mäklarkontor så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad i Östersund.

Att bo i Östersund

En fin kontrast mellan fjäll och stadspuls gör staden unik, ett stort utbud av evenemang brukar hållas i stadskärnan samtidigt har man närhet till lugnet i naturen och fjällen endast några minuter bort.

Östersund är känd för att vara vinterstaden som arrangerar olika mästerskap inom diverse vintersporter. Här blir man inte förvånad om man råkar springa på Sveriges skidelit när man tar en sväng på spåren eller i centrum. Vinterparken blir stadens mittpunkt under vinterhalvåret, här kan man bland annat åka hundsläde, långfärdsskridskor eller grilla korv med familj och vänner. Skidstadion och alla skidspår runt om staden gör den till skidfantasternas mecka, det är alltså ingen slump att många av Sveriges främsta längd- och skidskytte profilerna bor och tränar här.

Under sommar finns det aktiviteter som cykling, vandring och för den bekväme är sola och bada i surfbukten populärt. I slutet på Juli kommer Storsjöyran till Östersund som är en av Sveriges största festivaler. Då bjuds det på en stor folkfest med en rad uppträdanden, här kan man varva konserter med en picknick i gröngräset, en sväng till tivolit eller till badhusparken.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Östersund

Våra erfarna mäklare står redo att hjälpa dig när du ska köpa, sälja eller värdera bostad i Östersund. Vi finns med dig hela vägen från värdering till färdig bostadsaffär. Vill du värdera hus eller bostadsrätt kan våra mäklare hjälpa till med en träffsäker bostadsvärdering. Att värdera bostaden kan ge dig bättre förutsättningar när det är dags att omförhandla ditt bolån. Vid en bostadsvärdering tittar vi bland annat på bostadens skicks samt hur attraktivt läget är. När vi besöker dig kan våra mäklare också ge förslag på åtgärder som höjer värdet på din bostad.

Oavsett om du planerar köpa eller sälja bostad så finns vi här för dig. Vi erbjuder en komplett mäklartjänst där du som kund alltid står i fokus. Som din mäklare i Östersund har vi koll på den lokala bostadsmarknaden och gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd. Välkommen in till vårt kontor i Östersund. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe och berättar mer om vad vi kan göra för att din nästa bostadsaffär ska bli din bästa.

Omdömen från våra kunder

"Otroligt nöjd med Carlos och HusmanHagberg! Lyhörd och professionell och har svar på allt du behöver veta. tar dig tryggt och smidigt genom bostadsaffären, rekommenderar varmt oavsett om du ska köpa eller sälja! "
Angelica E4 dagar
Verifierad kund
"Vänlig, proffsig och Engagerad byrå, både köpt och sålt med Husman Hagberg och är super nöjd! :) Rekommenderar starkt! "
Oskar H4 veckor
Verifierad kund
"Jag tackar Carlos för ett mycket proffsigt engagemang i samband med försäljningen av min fastighet. Jag kände mej trygg genom hela processen . Topp på alla punkter. Om jag ska köpa eller sälja i framtiden kommer jag såklart att anlita Carlos igen! Tack ! 🌺 "
Åsa Marie A7 veckor
Verifierad kund
"Mycket fint bemötande av mäklaren. Det gick snabbt att komma igång och kommunicera kring husaffären. Det enda som inte fungerar är kompabiliteten mellan våra mobiltelefoner så flera bilder och viktiga meddelanden försvann i cyberrymden. Bankens bemötande mot oss som kontantkunder borde kommenteras av någon och bli känt i förväg så att man vet att ytterligare kostnader tillkommer"
Cim B8 veckor
Verifierad kund
"Blev bemött av en mycket trevlig och hjälpsam mäklare. Hade träffat honom förut så jag visste att han är trevlig. Rekommenderar verkligen honom 😊"
Inger F11 veckor
Verifierad kund
"Trevligt & proffsigt bemötande, kunnig, hjälpsam i olika frågeställningar "
Nils Conny Ö12 veckor
Verifierad kund
"Ett väldigt bra bemötande o kunnig personal, som kund känner man sig trygg o säker inför en så pass stor affär. "
Peter L12 veckor
Verifierad kund
"Även om det tog lite för länge att sälja så slutade Carlos aldrig att vara positiv. Carlos är en bra människokännare med humöret uppe även om det tog nästan ett år att sälja. Mycket nöjd med han som mäklare eftersom han pushade aldrig på mig som säljare när priserna gick ner och marknaden var i princip stilla. "
Lotta M13 veckor
Verifierad kund
"Väldigt nöjd med all hjälp hittills med mitt lägenhetsköp! "
Linnéa H13 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra. Informativ, tydlig och trevlig."
Ann-Charlotte P14 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande och trygg vägledning genom affären. Mäklaren var informativ och det kändes som att mäklaren tog till vara på våra intressen som köpare på ett bra sätt också. Han överträffade våra förväntningar, så vi kan definitivt rekommendera HusmanHagberg i Östersund."
Morten I14 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet var väldigt bra.Mäklaren var kunnig,uppdaterade ofta.Roligt att få hjälp av denna kunniga "unga " mäklare. "
Elisabet T15 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket nöjda. Bemötandet har varit utmärkt. Allt har gått så smidigt som möjligt."
Björn S15 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren Jennie är engagerad, lyhörd och professionell. Trevligt bemötande och bra kommunikation under hela processen. Rekommenderar Jennie och de övriga på HusmanHagberg till andra som ska sälja. Tack för en snabb affär! "
Jenny P15 veckor
Verifierad kund
"Supernöjd med Carlos som mäklare! Tydlig och professionell och han guidade oss genom processen på ett jättebra sätt. Lyhörd för våra tankar och samtidigt rak utifrån sina kunskaper om marknaden. Lätt att samarbeta med och vi rekommenderar verkligen Carlos till andra som ska sälja sin bostad. "
Milly L15 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande från början till slut. Mäklaren var tydlig och hade bra kommunikation. Vi kände oss trygga genom hela processen, rekommenderar starkt."
Klara L17 veckor
Verifierad kund
"Felfritt bemötande från första träff till slutförd affär. Jag gick in med höga förväntningar, som hela kontoret HusmanHagberg Östersund överträffade. Svårt att föreställa sig en mäklarfirma som kan leverera på högre nivå. Stort tack till Jennie, Carlos och Sofie"
Thomas L17 veckor
Verifierad kund
"Carlos och Sofie är en kanonteam! Professionella och samtidigt personliga. Lyhörda, kunniga och höll mig uppdaterad regelbundet kring läget samt planen framåt. Toppen! Rekommenderar varmt HusmanHagberg!"
Linn B21 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande.Trevlig,kunnig.Ordning och reda.Bra på att uppdatera."
Elisabet T22 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande både vid visning och kontraktsskrivning"
Ingegerd O22 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Storgatan 40, 83130 Östersund
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

  • Storgatan 40, 83130 Östersund
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg