Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Örebro

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Örebro

Ska du köpa, sälja eller värdera ditt hus eller din bostadsrätt i Örebro och letar efter en kunnig mäklare? Våra engagerade mäklare i Örebro brinner för att du ska göra en riktigt bra bostadsaffär. Vi erbjuder en komplett mäklartjänst där du som kund alltid står i fokus.  Fastighetsförmedling är vår styrka och vi hjälper gärna dig att hitta din drömbostad i Örebro.

Vi tycker att Örebro är fantastiskt att bo i! Här finns alla bekvämligheter, aktiviteter och nöjen du kan önska av en storstad, samtidigt som mängder av naturupplevelser finns runt knuten – både i och utanför staden. Tack vare bra förbindelser med tåg, bil och flyg når du enkelt Stockholm, Göteborg och andra städer. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Örebro berättar gärna mer om allt staden har att erbjuda.

Köpa, sälja och värdera bostad i Örebro

Som din mäklare i Örebro känner vi området väl och kan hjälpa dig att köpa, värdera eller sälja din bostad. Vi förmedlar alla typer av bostäder i Örebro och finns här för dig när det är dags köpa eller sälja allt från bostadsrätter till villor och fritidshus i Örebro. Går du i husköpartankar kan vi guida dig mellan flera populära bostadsområden, till exempel Almby, Rynninge, Brickeberg – och vill du komma en bit utanför stan har vi bland annat Ekeby-Almby, Mosås och Lanna.

Vill du veta vad din bostad i Örebro är värd, eller vill du kanske förhandla dig till bättre villkor för ditt bolån? Våra mäklare stenkoll på den lokala bostadsmarknaden och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering.

Är du vår nästa franchisetagare i Örebro?

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 450 medarbetare. Intresserad av att få veta mer? Kontakta Christian Hjort, Etableringschef, 0705-360 288.

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Välkommen att kontakta oss

Är du vår nästa franchisetagare i Örebro?

  • Intresserad av att veta mer? Kontakta Christian Hjort, Etableringschef, 0705-360 288.
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Vi söker franchisetagare!

Framgången fortsätter och vi vill dela den med dig! Vi är en av de ledande mäklarföretagen i länet och vill fortsätta utveckla vår position tillsammans med dig.

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg