Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Örebro

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Örebro

I dagsläget har vi inget fysiskt kontor i Örebro utan hänvisar dig som kund till våra duktiga mäklare i Västerås. Mäklare som har full koll på marknaden och som har en passion till mäklaryrket vilket gör att du kan känna dig trygg och göra en bra bostadsaffär.

Ska du köpa, sälja eller värdera ditt hus eller din bostadsrätt i Örebro och letar efter en kunnig mäklare? Våra engagerade mäklare i Örebro brinner för att du ska göra en riktigt bra bostadsaffär. Vi erbjuder en komplett mäklartjänst där du som kund alltid står i fokus.  Fastighetsförmedling är vår styrka och vi hjälper gärna dig att hitta din drömbostad i Örebro.

Vi tycker att Örebro är fantastiskt att bo i! Här finns alla bekvämligheter, aktiviteter och nöjen du kan önska av en storstad, samtidigt som mängder av naturupplevelser finns runt knuten – både i och utanför staden. Tack vare bra förbindelser med tåg, bil och flyg når du enkelt Stockholm, Göteborg och andra städer. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Örebro berättar gärna mer om allt staden har att erbjuda.

Köpa, sälja och värdera bostad i Örebro

Som din mäklare i Örebro känner vi området väl och kan hjälpa dig att köpa, värdera eller sälja din bostad. Vi förmedlar alla typer av bostäder i Örebro och finns här för dig när det är dags köpa eller sälja allt från bostadsrätter till villor och fritidshus i Örebro. Går du i husköpartankar kan vi guida dig mellan flera populära bostadsområden, till exempel Almby, Rynninge, Brickeberg – och vill du komma en bit utanför stan har vi bland annat Ekeby-Almby, Mosås och Lanna.

Vill du veta vad din bostad i Örebro är värd, eller vill du kanske förhandla dig till bättre villkor för ditt bolån? Våra mäklare stenkoll på den lokala bostadsmarknaden och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering.

Är du vår nästa franchisetagare i Örebro?

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 450 medarbetare. Intresserad av att få veta mer? Kontakta Christian Hjort, Etableringschef, 0705-360 288.

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Välkommen att kontakta oss

Är du vår nästa franchisetagare i Örebro?

  • Intresserad av att veta mer? Kontakta Christian Hjort, Etableringschef, 0705-360 288.
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Vi söker franchisetagare!

Framgången fortsätter och vi vill dela den med dig! Vi är en av de ledande mäklarföretagen i länet och vill fortsätta utveckla vår position tillsammans med dig.

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.