Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Örebro

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Örebro

Örebro har ett fantastiskt läge där det känns nära till allt. Det är korta resvägar både inom kommunen och till flera andra städer. Staden har goda kommunikationer med tåg, buss och flyg. Från Örebro flygplats kan du resa både in- och utrikes och den ligger endast 12 kilometer utanför stan. Om du funderar på att köpa hus i Örebro eller omkringliggande orter som Kumla, Hallsberg och Lekeberg har vi flera alternativ att erbjuda. Örebro län är en attraktiv plats och varje år flyttar tusentals människor hit. Som mäklare i Örebro har vi stor lokalkännedom och kan hjälpa dig att köpa, sälja eller värdera bostad.

Att bo i Örebro

Örebro är en liten storstad med cykelavstånd till det mesta. Vill du bo utanför stan finns de trevliga orterna Askersund och Laxå där du kommer ännu närmare naturen. I Laxå finns även Tiveden nationalpark som är Sveriges sydligaste vildmark samt att här bor du mitt emellan Göteborg och Stockholm. I Askersund har du närheten till Vättern och orten bjuder på ett rikt kulturliv. För den sportintresserade finns både Örebro SK och Örebro Hockey som ger dig möjlighet att se på spännande matcher. Om du är intresserad av att köpa bostad i Örebro med omnejd har vi flera intressanta objekt att erbjuda dig.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Örebro

Funderar du på att köpa, sälja eller värdera bostad i Örebro, staden som uppfyller hela familjens behov? Här finns universitetet som erbjuder 80 utbildningar och 700 fristående kurser. Inom kommunen finns 13 000 företag och arbetsmarknaden är stark. Det finns ett stort urval av fritidsaktiviteter både sommar- och vintertid. Gustavsvik till exempel är en fritidsanläggning med upplevelsebad och stadsparken är en oas för alla och här kan man jogga, strosa eller bara njuta av den vackra omgivningen. Den kända byggnaden svampen har både konferenslokaler och cafeteria. Våra erfarna mäklare i Örebro finns på plats och hjälper dig när det är dags att köpa, värdera eller sälja din bostad.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Engelbrektsgatan 60, 702 13 Örebro
  • Måndag-Fredag 10.00-16.00

Postadress

  • Engelbrektsgatan 60, 702 13 Örebro
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Vi söker mäklare!

Framgången fortsätter och vi vill dela den med dig! Vi är en av de ledande mäklarföretagen i länet och vill fortsätta utveckla vår position tillsammans med dig.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg