Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

  Din mäklare i Örebro

  HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Örebro

  Ska du köpa eller sälja bostad i Örebro? Välkommen till en erfaren och engagerad mäklare i Örebro som har koll på bostadsmarknaden och allt som är på gång i staden. Våra mäklare finns här för dig som vill sälja, köpa eller värdera bostad i Örebro.

  Örebro har ett fantastiskt läge där det känns nära till allt. Det är korta resvägar både inom kommunen och till flera andra städer. Staden har goda kommunikationer med tåg, buss och flyg. Från Örebro flygplats kan du resa både in- och utrikes och den ligger endast 12 kilometer utanför stan. Om du funderar på att köpa hus i Örebro eller omkringliggande orter som Kumla, Hallsberg och Lekeberg har vi flera alternativ att erbjuda. Örebro län är en attraktiv plats och varje år flyttar tusentals människor hit. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Örebro ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

  Att bo i Örebro

  Örebro är en liten storstad med cykelavstånd till det mesta. Vill du bo utanför stan finns de trevliga orterna Askersund och Laxå där du kommer ännu närmare naturen. I Laxå finns även Tiveden nationalpark som är Sveriges sydligaste vildmark samt att här bor du mitt emellan Göteborg och Stockholm. I Askersund har du närheten till Vättern och orten bjuder på ett rikt kulturliv. För den sportintresserade finns både Örebro SK och Örebro Hockey som ger dig möjlighet att se på spännande matcher. Om du är intresserad av att köpa bostad i Örebro med omnejd har vi flera intressanta objekt att erbjuda dig. Har du frågor eller funderingar gällande att köpa eller sälja bostad i Örebro är du välkommen att kontakta våra lokala mäklare.

  Köpa, sälja eller värdera bostad i Örebro

  Funderar du på att köpa, sälja eller värdera bostad i Örebro, staden som uppfyller hela familjens behov? Våra fastighetsmäklare hjälper dig med allt ifrån bostadsvärdering till färdig försäljning. Självklart kan vi även hjälpa dig som letar bostad i Örebro. Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig.

  I Örebro finns universitetet som erbjuder 80 utbildningar och 700 fristående kurser. Inom kommunen finns 13 000 företag och arbetsmarknaden är stark. Det finns ett stort urval av fritidsaktiviteter både sommar- och vintertid. Gustavsvik till exempel är en fritidsanläggning med upplevelsebad och stadsparken är en oas för alla och här kan man jogga, strosa eller bara njuta av den vackra omgivningen. Den kända byggnaden svampen har både konferenslokaler och cafeteria. Varmt välkommen in till vårt mäklarkontor i Örebro, vi bjuder gärna på en kopp kaffe och diskuterar bostadsmarknaden.

  Omdömen från våra kunder

  Mäklarbokningen

  Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

  Mäklarbokningen

  Besöksadress

  • Engelbrektsgatan 60, 702 13 Örebro
  • Måndag-Fredag 10.00-16.00

  Postadress

  • Engelbrektsgatan 60, 702 13 Örebro
  • Besök oss på

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg