Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Mullsjö / Habo

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Mullsjö & Habo

I Mullsjö hittar bor du med naturen runt knuten samtidigt som du har bra pendlingsmöjligheter med bil, buss och tåg till Göteborg, Jönköping och Stockholm. Habo är en expansiv kommun i natursköna omgivningar vid Vätterns kant. Vi som arbetar som mäklare i Mullsjö / Habo har god kunskap om båda kommunerna och deras tätorter där vi kan visa objekt i populära bostadsområden som Sandhem, Fagerhult och Furusjö. I Mullsjö finns grundskolor och en folkhögskola där det bedrivs verksamhet hela året runt. När du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Mullsjö är du välkommen till oss. Vi har koll på den lokala bostadsmarknaden och ser till att du får ut det mesta av din bostadsaffär.

Att bo i Mullsjö eller Habo

Oavsett om du bor i Mullsjö eller i Habo har du tillgång till ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. Här finns ett flertal naturreservat med slingrande stigar i varierande terräng och sjöar där det är tillåtet att fiska med fiskekort. Mullsjö har en stark anknytning till idrotten och här finns hemmaarenan för innebandyklubben MAIS, skid- och orienteringsklubben Mullsjö SOK samt Mullsjö alpina skidklubb. I juni varje år passerar cirka 23 000 cyklister som kör Vätternrundan genom Habo. När du letar efter hus till salu i Mullsjö eller Habo kan våra mäklare visa objekt i centrala Mullsjö och Habo, men även i mindre närliggande orter som exempelvis Baskarp.

Köpa, värdera eller sälja hus i Mullsjö eller Habo

Oavsett om du redan bor i kommunen och söker en ny bostad eller om du är inflyttande från en annan stad, är det fördelaktigt att anlita våra erfarna mäklare i Mullsjö / Habo när du ska köpa ett hus eller en lägenhet. I båda kommunerna pågår en nyproduktion på Kärleksudden, Ekbacken och Kärnekulla, områden som passar bostadsköpare i alla åldrar och olika livssituationer. Med goda pendlingsmöjligheter till övriga städer runt Vättern kan du bo nära både natur och större städer.

På HusmanHagberg har vi ett stort engagemang, hög kreativitet och ett brett kontaktnät. Vi finns här för dig oavsett om du önskar köpa, värdera eller står inför en bostadsförsäljning. Låt oss visa vägen till en lyckad affär när du ska köpa eller sälja bostad i Mullsjö!

Omdömen från våra kunder

"Mäklare som lyssnar på säljaren och försöker göra det bästa med försäljningen."
Urban Karl-Johan T5 veckor
Verifierad kund
"Super service oplevet i hele perioden fra vi trådte ind af døren den første dag indtil huset var solgt efrer ca. 14 dage. Ligeledes fin opfølgning af proceduren efter salget. Ikke mindst tager vi hatten af for en aftale om vejlerning i begyndelsen af januar inden vi sender selvangivelse til skatteverket for at undgå at betale skat af de rigtig mange penge vi har brugt i de 13 år vi egede huset på renovering og diverse fornyelser. Venlig hilsen Laust Sønderkær"
Laust Sönderkaer P18 veckor
Verifierad kund
"Alla på HusmanHagberg är väldigt engagerade och tillmötesgående. Kan varmt rekommendera både Eleonore och Fredrik. Både är toppen bra att ha med att göra. "
Elisabet S24 veckor
Verifierad kund
"Bra och smidig husaffär. Mycket kunnig och professionell mäklare."
Dennis B28 veckor
Verifierad kund
"Fredrik Trolander har varit fantastik på alla sätt och vis, jag kan varmt rekommendera honom. Han har hjälpt mig med så mycket mer än han egentligen behövde och jag är så tacksam för att jag bytte mäklare till honom. "
Inger A30 veckor
Verifierad kund
"Toppen bemötande. Förändrade min förutfattade bild av mäklare till det bättre. Fredrik är en herre med både fötterna på jorden. Husköpet gick mycket smidigt. Vi fick gott om hjälp av Fredrik och Anna. "
Hannes N34 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande. Uppfyllde förväntningarna. "
Louise L37 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket nöjda med mäklaren. Marknadsläget för husförsäljningar är ju inte den bästa just nu men han lade ner hela sin själ för att hitta en köpare "
Barbro Elisabet L37 veckor
Verifierad kund
"Väldigt smidiga och hade bra service"
Emil C38 veckor
Verifierad kund
"Bra mäklare som är kunnig inom sitt säljområde. Går att nå de flesta timmar på dygnet. Snabbt och smidigt!"
Amalia S38 veckor
Verifierad kund
"Köpte vårt hus med hjälp av Eleonore och kunde inte ha varit mer nöjda! Så enkel att ha och göra med och väldigt flexibel vilket gjorde allt väldigt smidigt för oss. Fick alltid återkoppling snabbt oavsett klockslag och kändes väldigt kunnig och påläst om fastigheterna vilket kändes bra och tryggt som köpare. Jättenöjda! "
Emma T39 veckor
Verifierad kund
"Vi blev trevligt bemötta. Hen levde upp till mer än förväntan. Var väldigt påläst och kunnig. Ingav ett förtroende."
Gunnel S39 veckor
Verifierad kund
"Positivt bemötande vid entrén av en glad person vid visningen. Eleonore var behjälplig vid frågor och funderingar, även smidig och lättsam att ha och göra med. Eleonore var tydlig och noggrann så att både köpare och säljare kände sig trygga i affären. Budgivningen gick tillväga på ett smidigt sätt och man blev uppdaterad snabbt vid händelser. "
Jonathan H39 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och positiv inställning hela vägen."
Dan Thomas F39 veckor
Verifierad kund
"Ska ni sälja då är det absolut Eleonore ni ska anlita! Hon är glad, trevlig, omtänksam, engagerad, tillmötesgående, aktiv, driven med en snabb återkoppling. Hon är professionell och höll mig välinformerade under hela processen vilket gav mig trygghet. Jag vart själv rekommenderad Eleonore av par som även dom är av samma uppfattning. Så jag kan varmt rekommendera henne vidare! Kan även säga att det blev en lyckad affär, för med tanke på räntor, världsläge etc så trodde jag inte att jag skulle få det priset för min bostad som jag fick och Eleonore bidrog starkt till den lyckade försäljningen. Så tusen tack kära du! 💜"
Veronica N40 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande! Snabb på att svara på mejl och sms. Svarar alltid i telefon! Vi fick en tidigare visning, till och med dagen efter vi kontaktat mäklaren. Vi kände oss trygga under köpeprocessen."
Sebastian O40 veckor
Verifierad kund
"Superbra bemötande av mäklaren. Hade privat visning dagen efter förfrågan, en sen tid som passade oss, inläst på objektet. Gav snabb respons under budgivning. Ordnade kontraktskrivning snabbt i samband med att säljarna accepterat budet. Kändes som att det gick snabbt, smidigt och tryggt vid köp av objektet. "
Amanda O40 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och proffsigt bemötande på alla sätt. Kan varmt rekommenderas!"
Tomas B42 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och engagerad mäklare som såg till att vi fick ett snabbt och bra avslut på affären. "
Carina Elisabeth H42 veckor
Verifierad kund
"Mycket snabb kontakt. Mäklaren kom redan samma kväll som vi hade kontaktat dom. Trevlig och kunnig. Upplyste om allt man måste tänka på. Skötte visningar på ett proffesionellt sätt. Gjorde ett utmärkt jobb med att ta fram rätt köpare. "
Thomas Ove F42 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Strandvägen 10, 565 32 Mullsjö
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Strandvägen 10, 565 32 Mullsjö
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Juridisk rådgivning i livets alla skeden

Anno Advokater erbjuder juridisk rådgivning med personligt engagemang. Oavsett hur den situation du står inför ser ut. Om det är ett juridiskt problem eller en möjlighet så kan vi på Anno Advokater stötta dig längs vägen. Tillsammans kan vi hitta lösningar så att du når ditt mål.

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg