Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Mullsjö / Habo

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Mullsjö & Habo

I Mullsjö hittar bor du med naturen runt knuten samtidigt som du har bra pendlingsmöjligheter med bil, buss och tåg till Göteborg, Jönköping och Stockholm. Habo är en expansiv kommun i natursköna omgivningar vid Vätterns kant. Vi som arbetar som mäklare i Mullsjö / Habo har god kunskap om båda kommunerna och deras tätorter där vi kan visa objekt i populära bostadsområden som Sandhem, Fagerhult och Furusjö. I Mullsjö finns grundskolor och en folkhögskola där det bedrivs verksamhet hela året runt. När du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Mullsjö är du välkommen till oss. Vi har koll på den lokala bostadsmarknaden och ser till att du får ut det mesta av din bostadsaffär.

Att bo i Mullsjö eller Habo

Oavsett om du bor i Mullsjö eller i Habo har du tillgång till ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. Här finns ett flertal naturreservat med slingrande stigar i varierande terräng och sjöar där det är tillåtet att fiska med fiskekort. Mullsjö har en stark anknytning till idrotten och här finns hemmaarenan för innebandyklubben MAIS, skid- och orienteringsklubben Mullsjö SOK samt Mullsjö alpina skidklubb. I juni varje år passerar cirka 23 000 cyklister som kör Vätternrundan genom Habo. När du letar efter hus till salu i Mullsjö eller Habo kan våra mäklare visa objekt i centrala Mullsjö och Habo, men även i mindre närliggande orter som exempelvis Baskarp.

Köpa, värdera eller sälja hus i Mullsjö eller Habo

Oavsett om du redan bor i kommunen och söker en ny bostad eller om du är inflyttande från en annan stad, är det fördelaktigt att anlita våra erfarna mäklare i Mullsjö / Habo när du ska köpa ett hus eller en lägenhet. I båda kommunerna pågår en nyproduktion på Kärleksudden, Ekbacken och Kärnekulla, områden som passar bostadsköpare i alla åldrar och olika livssituationer. Med goda pendlingsmöjligheter till övriga städer runt Vättern kan du bo nära både natur och större städer.

På HusmanHagberg har vi ett stort engagemang, hög kreativitet och ett brett kontaktnät. Vi finns här för dig oavsett om du önskar köpa, värdera eller står inför en bostadsförsäljning. Låt oss visa vägen till en lyckad affär när du ska köpa eller sälja bostad i Mullsjö!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Strandvägen 10, 565 32 Mullsjö
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Strandvägen 10, 565 32 Mullsjö
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Juridisk rådgivning i livets alla skeden

Anno Advokater erbjuder juridisk rådgivning med personligt engagemang. Oavsett hur den situation du står inför ser ut. Om det är ett juridiskt problem eller en möjlighet så kan vi på Anno Advokater stötta dig längs vägen. Tillsammans kan vi hitta lösningar så att du når ditt mål.

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

FRONT mäkleri AB, Mullsjö
Org.nr. 556992-3435