Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Mölndal

HusmanHagberg - erfarna fastighetsmäklare i Mölndal

Ska du köpa eller sälja bostad i Mölndal? Välkommen till en erfaren mäklare i Mölndal som har koll på marknaden och allt som är på gång. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Mölndal gör vårt yttersta för att leva upp till förväntningarna du har på din kommande bostadsaffär.

Mölndal är en hemtrevlig kommun på västkusten som har smidiga förbindelser, bland annat genom pendeltåg, Öresundståg samt spårvagn och bussar som trafikerar innerstaden. Kommunen består av områden som Krokslätt, Toltorpsdalen och Bifrost och är den tredje största kommunen i Göteborg. Totalt bor det drygt 65 000 invånare i Mölndal. Som din mäklare i Mölndal berättar vi gärna mer om de olika områdena och vad vi kan hjälpa dig med när det är dags att sälja din bostad.

Att bo i Mölndal

Det är många saker som gör Mölndal till en bra bostadsort. De goda kommunikationer som finns mellan centrala Göteborg och övriga orter som Lindome och Kållered gör att du enkelt kan ta dig dit du skall utan att du behöver ha en egen bil. Här har Jitex och Mölndal BK sina rötter, och vill du själv motionera finns det omtyckta Åbybadet att tillgå. På Mölndals stadsdelsmuseum ordnas ofta evenemang såsom spelkvällar och språktillfällen som är välbesökta av kommunens invånare. I lokalerna finns även Forscaféet som välkomnar dig in på en fika eller lunch. Att köpa bostad i Mölndal ger dig många möjligheter till en familjär anda och många aktiviteter.

Köpa, sälja eller värdera hus i Mölndal

Du är hjärtligt välkommen att ta kontakt med oss om du vill veta mer om hur det går till att köpa eller sälja hus i Mölndal, eller om du vill veta mer om vilka arbetsmöjligheter och nyproduktioner som finns i området. Våra erfarna mäklare kan berätta mer om allt från Mölndals galleria till Gunnebo slott, Åby Allé och Krokslätts Fabriker så att du därefter kan göra ett väl avvägt val. Självklart presenterar vi också med glädje de objekt vi förmedlar för tillfället och hjälper dig att anmäla intresse för kommande bostadsobjekt som passar dig. Välkommen till oss när du vill köpa, sälja eller värdera din bostad i Mölndal.

Omdömen från våra kunder

"Janina har skött sig på bästa sätt Måste vara Mölndals bästa mäklare Kan stark rekommendera henne Bengt o Annika "
Bengt A2 veckor
Verifierad kund
"Professionell, personlig och pedagogisk. Fick oss att känna oss trygga under hela processen genom att vara öppen och kommunikativ. Gav snabba och informerade svar på alla våra frågor. "
Victor L3 veckor
Verifierad kund
"Agerade lugnt man känner ingen oro med henne ett riktigt proffs "
Lars Herbert L5 veckor
Verifierad kund
"Vänlig, informativ. Snabb och lätt återkoppling. Proffsig, inhörande, engagerande och med ett stort visat intresse för att göra ett bra jobb. "
Berit Margareta L6 veckor
Verifierad kund
"Jag tyckte Janina var mycke trevlig och hjälpsam och kunnig med de hon höll på med• 👍"
Ernst Gunnar J8 veckor
Verifierad kund
"Aktiv. Handlings effektiv. Tillmötesgående. Inlyssnande. Flexibel. Trevlig. Positiv. Informativ. Snabb återkoppling. "
Berit Margareta L8 veckor
Verifierad kund
"Janina har genom hela försäljningen vart ärlig och transparent och ger en enorm trygghet i en marknad som är lite svår att tolka. Hon bevisar verkligen att hon har koll och är uppdaterad på försäljningar i området, statistik och hur man bör tänka och agera för att nå det bästa resultatet. Jag kan varmt rekommendera henne till andra säljare."
Adam F10 veckor
Verifierad kund
"Janina var mycket tillmötesgående o kunnig Levde upp till våra förväntningar o lite där till Kan starkt rekommendera henne som mäklare"
Bengt A10 veckor
Verifierad kund
"Janina är helt fantastisk. Genuin, lyhörd och med skinn på näsan! Vi kunde inte varit nöjdare med vår försäljning och stöttningen vi fick genom hela processen. Skulle vi sälja igen är Janina den första vi ringer!"
Tove N14 veckor
Verifierad kund
"Janina kändes trygg och familjär, som en vän att luta sig mot när man hade frågor och funderingar kring försäljningen! Proffsig och noggrann!"
Irma Johanna Sofie Ö14 veckor
Verifierad kund
"I en svår tid vad gäller husförsäljning gjorde Janina allt hon kunde för att sälja vårt hus och till slut lyckades vi hitta en köpare. Vi uppskattade Janinas entusiasm, positivitet och förståelse för våra behov. Mvh Pontus "
Hans Pontus F14 veckor
Verifierad kund
"Hon var tillmötesgående och noggrann "
Elsie Maria B15 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, kunnig, rak i kommunikationen och höll mig uppdaterad hela tiden. Mycket nöjd med Janina och kan rekommendera henne."
Catarina L15 veckor
Verifierad kund
"Christoffer är varm, tillmötesgående, tydlig, proffsig och förtroendeingivande. "
Louise S16 veckor
Verifierad kund
"Christoffer Tangen har skött försäljningen av mitt hus på ett mycket kompetent sätt. Han har varit ett stöd, alltid vänlig, hjälpsam och lätt att prata med och har funnits till hands med råd och dåd, Alla mina frågor har han besvarat kunnigt, begripligt och utförligt Han har vidare varit lätt att nå och har hållit kontakten med täta uppdateringar och återkopplingar. Det har varit ett nöje att ha med honom att göra. "
Ingrid Kristina R16 veckor
Verifierad kund
"Alltid pigg och glad och hon känns engagerad. Hon är tydlig och förklarar saker på ett förståligt sätt. Jordnära. "
Sejla A31 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och duktig mäklare. Bra och tydlig kommunikation hela vägen från visning till bostadsköp. Om det uppstod någon fråga längst vägen så tog Janina tag i det med en gång och återkom en kort stund senare med svar. Rekommenderas varmt!"
Johan W31 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande. Snabbt med info och återkoppling till mina frågor. Bra kontakt ! "
Claudia Ö31 veckor
Verifierad kund
"Janina hjälpte oss med försäljningen av vårt hus. Det blev en smidig affär vilket vi inte hade förväntat oss i dessa osäkra tider. Janina är vänlig, flexibel, noggrann och en bra kontakt under försäljningen. Vi kan inte vara annat än nöjda!"
Hanna Ingrid Fredrika K32 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Toltorpsgatan 125, 431 41 Mölndal
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Toltorpsgatan 125, 431 41 Mölndal
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg