Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Kungsbacka

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Kungsbacka

Letar du mäklare i Kungsbacka? Våra erfarna mäklare har koll på bostadsmarknaden i Kungsbacka men även på skolor, restauranger och idrottsanläggningar. Vi erbjuder en trygg och komplett mäklartjänst som förmedlar och värderar alla typer av bostäder i Kungsbacka så som villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter.

Kungsbacka är en stad som har nära till mycket. Oavsett om du bor inne i staden eller i närorter som Onsala, Vallda, Åsa eller Anneberg har du nära till E6 och det finns mycket bra förbindelser med pendeltåg till Göteborg och Varberg. Det gör att du enkelt kan ta dig till andra tätorter i regionen. Våra mäklare i Kungsbacka har stor kunskap gällande området och vi kan förmedla objekt såväl i exklusiva stads- eller havsnära bostadsområden, som i lantliga idyller lite längre ut från tätorten. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Kungsbacka ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Kungsbacka

När du väljer att köpa ett hus eller en lägenhet i Kungsbacka flyttar du till en expansiv västkustpärla. Förutom närheten till Göteborg och storstadspulsen, finns här härliga badplatser med både klippor och sandstränder samt ett rikt kulturarv och ett flertal naturreservat.

Flyttar du till Kungsbacka så bor du alltid havsnära. Ibland så nära att du tar på dig badrocken hemma, ibland cyklar du till stranden. Skolorna i Kungsbacka är mycket omtyckta av både elever och föräldrar och kommunen är känd för att erbjuda en trygg uppväxt. Kanske tack vare ett rikt föreningsliv. Vare sig du vill sjunga i kör, spela bandy, ishockey, fotboll eller träna dragkamp så kommer du att finna din gemenskap i Kungsbacka.
En av Kungsbackas stoltheter är det vackert belägna Tjolöholms slott där det bland annat anordnas julmarknad, bilutställningar och sätts upp sommarlustspel. För de djurintresserade familjemedlemmarna finns Stättareds 4H gård som erbjuder besök hos djuren och andra aktiviteter.

Köpa eller sälja bostad i Kungsbacka

Kungsbacka växer hela tiden och det finns bland annat planerad nyproduktion i Anneberg, Fjärås, Åsa och kommande etapper i Björkris. Kungsbacka är också en vacker plats. Allt ifrån naturreservaten till våra blommande rondeller och arkitekturprisade byggnader.  När du ska köpa bostad i Kungsbacka och anlitar oss fokuserar vi helt på dig och dina önskemål för att hitta en bostad som du kan trivas i länge.

Funderar du på att sälja din bostad? Välkommen att kontakta oss på HusmanHagberg i Kungsbacka. Våra mäklare berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att lyckas bäst med din bostadsförsäljning.

Värdering av bostad

Vi på HusmanHagberg vill vara ditt självklara val av mäklare. Vår starka lokala förankring och en gedigen erfarenhet gör att du får en riktigt bra mäklare. Vi kommer alltid att anpassa vår mäklartjänst utifrån dina önskemål och ditt behov.

Vill du veta vad din bostad är värd? Då finns våra mäklare här för dig. Vi har koll på marknaden i Kungsbacka. Med vår erfarenhet och kunskap kan vi erbjuda en träffsäker värdering på din bostad. Välkommen till vårt mäklarkontor i Kungsbacka för att boka en värdering redan idag!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Toltorpsgatan 125, 431 41 Mölndal
Öppettider
  • Måndag - Fredag 09.00-17.00

Callcenter/samarbetspartner

  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.