Adam Persson

Hemma överallt i Kristianstad / Åhus

Din mäklare i Kristianstad / Åhus

Kontakta mig

Adam Persson

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Adam visade redan från första mötet att han var tillmötesgående, kunnig och professionell. Rekommenderar honom varmt."
Mikael S1 veckor
Verifierad kund
"Adam är en duktig och tillitsskapande mäklare. Han är kunnig, professionell och väldigt engagerad. Som person utstrålar han positivitet och välvilja, och han är lätt att prata med. Adam har hållit oss uppdaterade under hela processen, haft specifika tips till oss och varit ärlig/direkt hela tiden för att försäljningen skulle genomföras på bästa möjliga sätt. Han är framåt och följer upp på ett positivt sätt. Vi har hela tiden känt oss säkra på att han har haft full kontroll. Vi bor i Norge och har varit beroende av lite mer uppföljning och assistans vid försäljningen av vår lägenhet i Kristianstad. Adam har av den grund levererat mer än vad vi har kunnat förvänta oss av honom som mäklare. Vi har uppfattningen av att han också har följt upp köparen på ett bra sätt, så att både vi och den nya ägaren är nöjda. Som vi säger i Norge är vi "kjempefornøyde". Både försäljningspriset och processen har överträffat våra förväntningar! Vi kommer definitivt att rekommendera honom till vänner och bekanta. Om vi någonsin ska sälja igen, blir Adam den mäklare vi engagerar till detta. "
Wenche B3 veckor
Verifierad kund
"Otroligt bra service med väldigt självsäkra svar. Den här mäklaren vet vad han håller på med. Oerhört tacksam för jag hade turen att få just honom! Mvh "
August L5 veckor
Verifierad kund
"Väldigt professionell och hjälpsam. Bara goda sakar att säga om Adam och mycket glad att han kunde guida genom min försäljning."
Malte K6 veckor
Verifierad kund
"Bra, han är duktigt och kunnig!"
Giuseppe C8 veckor
Verifierad kund
"Vid mitt första fastighetsköp var mäklaren Adam Persson med oss hela vägen. Med bra snabb kommunikation och alltid tillgänglig för att svara på våra frågor. Adam var professionell vid varje bemötande och hade bra koll på bostaden och marknaden samt juridiska aspekter angående köpprocessen. Eftersom detta var min första fastighet är jag väldigt nöjd över att vi fick en bra och trevlig mäklare som Adam. Överträffade mina förväntningar!"
Marco N11 veckor
Verifierad kund
"Adam är en bra mäklare. Vi har blivit bra bemötta av honom och han svarar snabbt på sms och telefonsamtal när man har försökt få tag på honom. Vi är nöjda med Adams jobb"
Johanna W16 veckor
Verifierad kund
"Vi köpte bostad. Första intrycket när man gick på visning var toppen, engagerad mäklare som var påläst. Han lät inte oss vänta med frågorna vi hade utan tog reda på det direkt, vilket är uppskattat. I objektbeskrivningen så stod det inte hur många personer som bott i hushållet, det var av stor betydelse för oss. Så det var ett litet minus. Men i övrigt så toppenbra kundbemötande. Nöjda med affären hitintills."
Linnea A16 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande, proffesionellt men ändå personligt. Kunnig, snabb återkoppling. Tog sig tid att kolla upp saker och svarar på alla frågor."
Johan L17 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, lätt att prata med. Lätt att komma i kontakt med. Svarar snabbt på telefon och mail. Snabb på att fixa fram efterfrågade dokument och andra uppgifter."
Bengt J17 veckor
Verifierad kund
"Mycket gott bemötande, duktig med positiv inställning och gott omdöme, skötte det hela utmärkt. "
Sten Henrik Christian B17 veckor
Verifierad kund
"Bra jobbat killar!!!!!!! Oooooooooooo wow "
Robert N22 veckor
Verifierad kund
"Adam har varit otroligt hjälpsam, också när allt inte alls gick precis enligt plan. Han var oerhört trevlig och inriktad på att lösa problem och hjälpa oss på bästa sätt, långt utöver vad han hade behövt göra enligt nåt avtal! Vi rekommenderar honom varmt!"
Cecilia M23 veckor
Verifierad kund
"Adam är en öppen, effektiv och arbetsvillig person. Hans positiva energi har hjälpt mig att ha tålamod under försäljningen. Jag tycker att det var utmärkt att Adam var tillgänglig både under arbetsveckan, kvällar och helger när man fick någon fråga. Tack så mycket för ditt bra arbete, Adam Mvh Helena Lennartsson "
Helena L23 veckor
Verifierad kund
"Adam är en mycket professionell, trevlig, hjälpsam och har mycket tålamod! Han hjälpte mig genom hela processen och hans kunskap. Rekommenderar starkt!"
Murtadha A23 veckor
Verifierad kund
"Adam Persson har varit otroligt hjälpsam med att sälja en sommar stuga i Äspet, Åhus som jag ärvt. Jag bor i USA, men med Adam's hjälp var det inget problem. Adam hjälpte mig få stugan ur städad och såld till bra pris. Adam bor själv i Äspet och hade bra koll på allt som på gick i stugan. Tack för hjälpen! Ola"
Ola P25 veckor
Verifierad kund
"Adam kan rekommenderas. Han fick slita för jobbet. Minus är, och det gäller inte Adam utan HusmanHagberg, att de inte erbjuder elektronisk signering av avtal o liknande vilket sänker betyget"
Frank T27 veckor
Verifierad kund
"Adam har varit engagerad och trevlig. Jag rekommenderar honom framförallt eftersom han genomförde sitt uppdrag med en god kommunikation, en grymt bra samarbetsförmåga och ett mycket trevligt bemötande."
Martin T27 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och löser allt man frågar om! Väldigt påläst som gjorde det enklare för oss att ta beslutet att köpa fastigheten "
Valter C27 veckor
Verifierad kund
"Det var väldigt trevligt o social person."
Gholam M44 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är fastighetsmäklare på HusmanHagberg Kristianstad/Åhus. Mitt mål är alltid att gå in helhjärtat i det jag gör och det är exakt så jag kommer behandla varje affär som mäklare. Jag vill bygga upp goda kundrelationer och göra allt för att mina kunder och potentiella kunder skall vara trygga med att just jag tar hand om det som kan vara deras största affär i livet. Kunden kommer alltid vara mitt fokus och genom tillgänglighet, gott bemötande och kunskap så hoppas jag kunna bemöta men även överträffa kundernas krav och förväntningar genom hela affärsprocessen. Jag är uppvuxen i Åhus och har nyligen flyttat tillbaka. Jag har alltid varit inställd på att verka inom Kristianstadområdet då jag vill tillbaka till mina rötter efter studierna är färdiga. Att arbeta där jag är uppväxt ger mig en bättre kännedom och kunskap kring området och det tror jag kommer gynna och underlätta för både mig och mina kunder i Kristianstad/Åhus med omnejd. När jag inte arbetar så tillbringar jag gärna min fritid med familjen eller utövar någon sorts sport där handboll och padel hör till favoriterna men en god bit mat är heller aldrig fel.

Mina försäljningar

Adam Persson

Reg. Fastighetsmäklare

076-032 61 00

adam.persson@husmanhagberg.se

Boka tid med Adam direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg