KarriärOm oss

Adam Persson

Hemma överallt i Kristianstad / Åhus

Din mäklare i Kristianstad / Åhus

Kontakta mig

Adam Persson

Omdömen från mina kunder

"Det var väldigt trevligt o social person."
Gholam M18 veckor
Verifierad kund
"Han var väldigt lyhörd och har ett bra bemötande i sin rull som mäklare. Det jag är tyckte vid hans första kontakt kändes trygg och han är ärligt och kan står för de saker han lovar. "
Neloufar B19 veckor
Verifierad kund
"Jag har gjort 2 affärer med Adam och har varit lika smidiga bägge gångerna. Både köpt och sålt. Jag är jättenöjd med Adam och kan rekommendera honom starkt!"
Alexander N19 veckor
Verifierad kund
"Vi mötte Adam Persson ifrån HusmanHagberg i samband med försäljningen av våran lägenhet. Adam har från start varit engagerad och effektiv när det gäller både kontakt med oss säljare som att genomföra sina uppgifter som mäklare. Vi har känt från start att vi har kunnat ha en öppen dialog med Adam gällande försäljningen och han har även varit öppen för våra önskemål och förslag gällande försäljningen men har samtidigt visat sin expertis inom mäklar yrket och lett oss i rätt riktning. "
Emma H22 veckor
Verifierad kund
"Mycket enkel att ha o göra med samt en väldigt enkel och snabb affär."
Alexander N23 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande med snabb återkoppling i fömedlingsprocessen. Vänlig och personlig. En mycket positiv upplevelse att ha Adam som mäklare - seriös och en god lyssnare!"
Eva R30 veckor
Verifierad kund
"Utmärkt och engagerat bemötande. Mycket effektiv process."
Eva Karin Marianne S30 veckor
Verifierad kund
"Vi hade jätte bra kommunikation, allt gick jätte bra och smidig. Jag är väldig nöjd med honom och kommer att rekommendera honom till andra "
Maryam S30 veckor
Verifierad kund
"* öppet, hjärtligt, ärligt och kunnigt. * Jag försökte vara tydlig med mina önskemål och han förstod dom direkt och agerade utifrån mina önskemål på ett helt fantastiskt sätt. * Sammanfattning. Över mina förväntningar och förhoppningar. Mycket nöjd.:-) Trevlig, kunnig, hjärtlig o öppen mäklare. *****"
Linnéa E32 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är fastighetsmäklare på HusmanHagberg Kristianstad/Åhus. Mitt mål är alltid att gå in helhjärtat i det jag gör och det är exakt så jag kommer behandla varje affär som mäklare. Jag vill bygga upp goda kundrelationer och göra allt för att mina kunder och potentiella kunder skall vara trygga med att just jag tar hand om det som kan vara deras största affär i livet. Kunden kommer alltid vara mitt fokus och genom tillgänglighet, gott bemötande och kunskap så hoppas jag kunna bemöta men även överträffa kundernas krav och förväntningar genom hela affärsprocessen. Jag är uppvuxen i Åhus och har nyligen flyttat tillbaka. Jag har alltid varit inställd på att verka inom Kristianstadområdet då jag vill tillbaka till mina rötter efter studierna är färdiga. Att arbeta där jag är uppväxt ger mig en bättre kännedom och kunskap kring området och det tror jag kommer gynna och underlätta för både mig och mina kunder i Kristianstad/Åhus med omnejd. När jag inte arbetar så tillbringar jag gärna min fritid med familjen eller utövar någon sorts sport där handboll och padel hör till favoriterna men en god bit mat är heller aldrig fel.

Mina försäljningar

Adam Persson

Reg. Fastighetsmäklare

076-032 61 00

adam.persson@husmanhagberg.se

Boka tid med Adam direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg