Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Karlskrona / Ronneby

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Karlskrona och Ronneby

Vill du ha en mäklare som vet hur marknaden fungerar just i Karlskrona och Ronneby? Våra mäklare i Karlskrona och Ronneby har koll på bostadsmarknaden och hjälper dig att köpa, värdera eller sälja din bostad. Vi har erfarenheten och verktygen för att marknadsföra och hitta rätt köpare till ditt objekt. Ett bevis på att vi är kunnig och sätter våra kunder är fokus är våra många nöjda kunder. 9 av 10 är så nöjda att de gärna rekommenderar oss vidare. Välkommen att bli nöjd du också!

Att bo i Karlskrona eller Ronneby

I solsäkra Blekinge har du aldrig långt till havet, vacker natur och avkopplande miljöer. Karlskrona skärgård är den sydligaste av Sveriges skärgårdar som består av 1650 öar, kobbar och skär. Sommartid får man inte missa att åka med på någon av skärgårdsbåtarna, eller utforska kustvägen mellan Torhamn och Kristianopel.

Ronneby, som är en lite mindre ort i Blekinge, har också mycket härliga miljöer att bjuda på. Från friluftsliv och vandringar till uppfriskande dopp i havet. Här ligger bland annat den populära Spa och hotellanläggningen, Ronneby Brunn. Här kan du både äta gott, bada och koppla av i vacker miljö. Som din lokala mäklare i Karlskrona och Ronneby har vi koll på marknaden och kan hjälpa dig att både köpa och sälja bostad.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Karlskrona och Ronneby

Vi som jobbar som mäklare i Karlskrona och Ronneby kan hjälpa dig att hitta din drömbostad men även dig som står inför en bostadsförsäljning. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att matcha ditt objekt med rätt köpare när det är dags att sälja. Våra kunniga mäklare finns med dig hela vägen från värdering av din bostad till visning och färdig affär. Välkommen till vårt mäklarkontor i Karlskrona när du vill köpa, sälja eller värdera din bostad!

Omdömen från våra kunder

"Martin Floren har skött vår husförsäljning på ett alldeles utmärkt bra sätt. Trevlig och effektiv. Bra dialog."
Jan-Christer Ö5 dagar
Verifierad kund
"Peter på HumanHagberg kunnig, erfaren och alltid professionell. En av de bästa mäklarna i Karlskrona! "
Jeanette H1 veckor
Verifierad kund
"Ett mkt fint och trevligt bemötande vid första träffen och en riktigt bra och pedagogisk förklaring om de olika faserna vid försäljningen. Redan där kände vi att vi valt rätt mäklare Lika bra blev de fortsatta träffarna där vi delgavs vad som skulle hända och ske framöver. Stor kunskap från Peters sida om vilket som var bäst ur försäljningssynpunkt De förväntningar vi hade uppfylldes till 100% av Peter och han lät oss vara delaktiga i alla skeende vilket vi kände som tryggt och bra. Hans ärlighet uppskattade vi och vi upplevde också en nästintill familjär gemenskap. Det Peter delgav oss vid första mötet blev exakt så som han talat om. Prissättningen var helt rätt och allt från besiktning, fotografering, annonsering till att vi kunde följa budgivningen och få goda råd hur vi skulle agera i slutfasen är vi oerhört tacksamma för. Utmärkt och tryggt förfarande av Peter när affären väl var i hamn och en ypperlig redovisning i samband med kontraktsskrivningen. Allt har skötts professionellt som vi upplever det av Peter och vi är supernöjda med honom och HusmanHagberg"
Rolf T2 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande. Tillgänglig och gav snabb återkoppling på mina frågor som köpare."
Gunilla H2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, hjälpsam. Anstränger sig verkligen för att hjälpa oss som köpare. "
Henrik R3 veckor
Verifierad kund
"Professionell, hjälpsam och tillmötesgående. Ordnade visning med kort varsel. Lätt att kommunicera med, svarar snabbt. Ringde och meddelade att vi lagt högsta bud vilket var uppskattat. Lämnar information som är viktig i varje steg. Vi är jättenöjda och tackar Jenny för hennes fina arbete!"
Ann-Sofie S8 veckor
Verifierad kund
"Janny presenterade sig själv och berättade nödvändig information om lägenheten som var bra. Som förväntat kunde hon svara på samtliga frågor som ställdes. Vid köpet gav Jenny ut kontrakt som skulle läsas i förtid för att veta vad du skriver på och innan signeringarna av kontrakten läste hon upp alla paragrafter för samtliga kontrakten för att säkerställa allas säkerhet. Detta gav en trygghet då missuppfattningar kunde hittas och oroligheter redas ut. I helhet är Jenny en mycket trevlig människa och vill ens bästa och har samtidigt kolla på hur allt går till."
Lukas S8 veckor
Verifierad kund
"Vi mötte henne vid lägenheten och var välkommnande och tog emot oss bra. Förväntningar jag hade på mäklaren var att ha god kunskap om fastighetsmarknaden, marknadspriser. Detta hade Jenny god kunskap om. Dessutom förväntades en god kommunikationsförmåga, alltså att kunna förklara komplexa försäljnings- och köpprocesser och svara på eventuella frågor och funderingar. Detta gjorde Jenny genom att svara på alla våra frågor. En annan förväntning var att märklaren borde vara flexibla och ha god anpassningsförmåga till olika kunder och deras specifika behov. Vi fick gå och titta på lägenheten ganska direkt efter att vi tagit kontakt, så bra anpassningsförmåga. Jenny var duktig på att svara snabbt alltså via mail eller telefon, och boka in nytt så att vi han köpet. Hon gav tydlig information så ingen missar något, framförallt vid slutet av köpet, där vi skrev på alla papprena. Med allt detta sagt finns inga klagomål i min mening, därför får det bli 5/5!"
Gabriel S8 veckor
Verifierad kund
"Kan rekommendera Johan. Allt har fortlöpt mycket smidigt. Alltid snabb och lättillgänglig. Informativ och tydlig genom säljprocessen. Hjälpsam och kommer med goda rekommendationer i de olika steg en försäljning innebär."
Johannes B10 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, lättsam och kunnig. Tillgänglig via telefon och Mail. Flexibel vid snabb affär. "
Lena W11 veckor
Verifierad kund
"Saklig kan sitta jobb ,trevlig"
Pamela N13 veckor
Verifierad kund
"Snabba svar på frågor och enkel att ha att göra med. Hela processen fungerade smidigt."
Anton S15 veckor
Verifierad kund
"Johan är en seriös och erfaren mäklare som gav ett bra och proffsigt bemötande från första början. Det kändes aldrig osäkert eller otryggt med Johan utan allt flöt på väldigt bra och han höll mig ständigt uppdaterad och var lättillgänglig oavsett tid på dygnet. "
Patrik W16 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, proffsig o snabb 🤗"
Eva Britta Kristina B17 veckor
Verifierad kund
"Har blivit bra bemött av mäklaren och hon är även förklarat saker bra när man har frågat om något. Även varit kontaktbar på helgerna och har bokat möten när jag kan så det tycker jag är positivt. Jag tycker även allt har gått bra med köpet. "
Philip S17 veckor
Verifierad kund
"Jenny är kompetent, driven och realitisk. Rekommenderas!"
Gustav N18 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande, bra kontakt. Svarar snabbt på frågor."
Carina B18 veckor
Verifierad kund
"Johan var snabb på bollen och aktiv genom hela försäljningen gällande allt från idéer samt kommunikation."
Oliver W20 veckor
Verifierad kund
"Mycket noggran och trevligt bemötande, jag ger Peter Olsson högsta betyg för mitt ärende. Kommer definitivt rekommendera HusmanHagberg till andra. "
Ingelöv R21 veckor
Verifierad kund
"Flitig engagerad och proffsig på alla sätt. Vekar arbeta dygnet runt🙂. Lyssnar bra också! "
Magda H23 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöks- och postadress Karlskrona

  • Hantverkaregatan 13, 371 35 Karlskrona
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-16.30
  • Fredag 09.00-15.00

Besöks- och postadress Ronneby

  • Direktörspromenaden 3 , 372 36 Ronneby
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-16.30
  • Fredag 09.00-15.00
  • Är kontoret obemannat så når ni oss på telefon. Välkomna!
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Erbjudande till alla våra kunder!

Vid försäljning genom oss på HusmanHagberg Karlskrona erbjuder vi alltid en kostnadsfri konsultation och lätt homestyling.

Fritt lån av släp!

När du säljer eller köper en bostad genom oss får du kostnadsfritt låna vårt eget möbelsläp. Perfekt inför både fotografering, visning och tillträdet av nya och/eller gamla bostaden.

Drönarfotografering

För att få de bästa vyerna erbjuder vi drönarfotografering av din fastighet. Kontakta oss för mer information.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg