Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Karlskrona / Ronneby

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Karlskrona och Ronneby

Vill du ha en mäklare som vet hur marknaden fungerar just i Karlskrona och Ronneby? Våra mäklare i Karlskrona och Ronneby har koll på bostadsmarknaden och hjälper dig att köpa, värdera eller sälja din bostad. Vi har erfarenheten och verktygen för att marknadsföra och hitta rätt köpare till ditt objekt. Ett bevis på att vi är kunnig och sätter våra kunder är fokus är våra många nöjda kunder. 9 av 10 är så nöjda att de gärna rekommenderar oss vidare. Välkommen att bli nöjd du också!

Att bo i Karlskrona eller Ronneby

I solsäkra Blekinge har du aldrig långt till havet, vacker natur och avkopplande miljöer. Karlskrona skärgård är den sydligaste av Sveriges skärgårdar som består av 1650 öar, kobbar och skär. Sommartid får man inte missa att åka med på någon av skärgårdsbåtarna, eller utforska kustvägen mellan Torhamn och Kristianopel.

Ronneby, som är en lite mindre ort i Blekinge, har också mycket härliga miljöer att bjuda på. Från friluftsliv och vandringar till uppfriskande dopp i havet. Här ligger bland annat den populära Spa och hotellanläggningen, Ronneby Brunn. Här kan du både äta gott, bada och koppla av i vacker miljö. Som din lokala mäklare i Karlskrona och Ronneby har vi koll på marknaden och kan hjälpa dig att både köpa och sälja bostad.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Karlskrona och Ronneby

Vi som jobbar som mäklare i Karlskrona och Ronneby kan hjälpa dig att hitta din drömbostad men även dig som står inför en bostadsförsäljning. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att matcha ditt objekt med rätt köpare när det är dags att sälja. Våra kunniga mäklare finns med dig hela vägen från värdering av din bostad till visning och färdig affär. Välkommen till vårt mäklarkontor i Karlskrona när du vill köpa, sälja eller värdera din bostad!

Omdömen från våra kunder

"Amanda Bergljung var mycket trevlig och tillmötesgående. Hon arbetade professionellt och lade ner mycket arbete på t.ex. visningar när hon skulle sälja mitt hus. Sammanfattningsvis så är jag mycket nöjd med att hon har varit min mäklare under husförsäljningen, hon har skött allt till min stora belåtenhet."
Bengt Tore Ragnar O1 dagar
Verifierad kund
"Meget venlig og hjælpsom. Vidste meget om huset og tidligere ejeren. Var god til at håndtere budgivning så alle parter følte sig forstået og kunne nå til enighed. God til at svare på spørgsmål."
Iola Jane V2 veckor
Verifierad kund
"Hela processen med mäklaren var positiv. Hon var hjälpsam, professionell och gav ett bra bemötande. Min upplevelse av köpet var överlag positiv och smidig."
Gustav R3 veckor
Verifierad kund
"Engagerad, transparent, tillgänglig, noggrann och trevlig. Rekommenderas."
Birgitta R3 veckor
Verifierad kund
"I mina ögon en mycket noggrann, ambitiös och professionell mäklare. Representerar BÅDE köpare och säljare på ett mycket bra sätt, vilket alla mäklare SKA göra. Dock har jag många erfarenheter av mäklare som bara vänder kappan efter vinden. "
Björn A3 veckor
Verifierad kund
"Excellent. Quick response and clarified all the queries. "
Chinmoy G7 veckor
Verifierad kund
"Johan Styrsvik var oerhört hjälpsam och mycket lyhörd på alla våra frågor. Han var alltid professionell och vänlig mot oss och de som tittade på vårt hem. Vi bytte husmäklare efter att vårt hus inte lyckats få några bud med en annan husmäklare och vi var mycket nöjda med Johan som vid vår första visning lyckades få över 10 familjer att titta på vårt hem. Han kunde sälja vårt hem till det begärda priset på en svår tid att sälja hus. Det tog fortfarande längre tid än vi hade velat sälja huset, men till slut fanns vårt hem på marknaden mycket kortare tid än hos vår första husförmedlare. Vi rekommenderar starkt Johan till alla som lokalt försöker sälja en bostad, speciellt i dessa svåra tider att sälja."
Elaine Mary D8 veckor
Verifierad kund
"Vi upplevde ett trevligt och seriöst bemötande. Bra kommunikation. Vi har Inget att anmärka på och är nöjda med utfallet."
Fredrik W10 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra hanterat av mäklaren, snabb och smidigt men även duktig! Snabba svar angående frågor och så vidare, vilket gör det väldigt säkert för dig som köpare. Kan rekommenderas starkt!"
Jonathan Å11 veckor
Verifierad kund
"Köpet av lgh på Långö har gått mycket smidigt och Jenny har gjort vad hon kunnat för att det ska löpa på bra!"
Annika G12 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande. Snabba och bra svar på våra frågor"
Christin Ann-Charlotte M12 veckor
Verifierad kund
"Professionell, smidig och lätt att ha att göra med."
Victor A13 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och engagerat bemötande. Påläst om fastigheten och väldigt noga med att förklara så man förstår. Gäller även vid skrivning av kontraktet. "
Magnus R13 veckor
Verifierad kund
"God och trevlig. Det va jättelätt att jobba med henne. "
Alexander M13 veckor
Verifierad kund
"Noga i sitt agerande i många syften "
Amanda O13 veckor
Verifierad kund
"Snäll och hjälpsam samt snabb på att svara då frågor kom upp. Hade en bra upplevelse med affären."
Jakob E14 veckor
Verifierad kund
"Amanda är mycket hjälpsam o omtänksam. Kan ringa henne närsomhelst i stort sett. Har bara gott att säga om henne. Gerd H. "
Gerd Solbritt H17 veckor
Verifierad kund
"Jag har bara erfarenhet av att haft Nam som mäklare på distans via mejl och telefon, men det har varit perfekt, hon har varit snabb, hjälplig, proffsig och föredömlig på alla sätt. "
Max T17 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, flexibel och pålitlig. Mycket nöjd."
Anne Kristina K18 veckor
Verifierad kund
"gör ett bra och grundligt jobb. "
Christoffer L19 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöks- och postadress Karlskrona

  • Hantverkaregatan 13, 371 35 Karlskrona
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-16.30
  • Fredag 09.00-15.00

Besöks- och postadress Ronneby

  • Direktörspromenaden 3 , 372 36 Ronneby
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-16.30
  • Fredag 09.00-15.00
  • Är kontoret obemannat så når ni oss på telefon. Välkomna!
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Erbjudande till alla våra kunder!

Vid försäljning genom oss på HusmanHagberg Karlskrona erbjuder vi alltid en kostnadsfri konsultation och lätt homestyling.

Fritt lån av släp!

När du säljer eller köper en bostad genom oss får du kostnadsfritt låna vårt eget möbelsläp. Perfekt inför både fotografering, visning och tillträdet av nya och/eller gamla bostaden.

Drönarfotografering

För att få de bästa vyerna erbjuder vi drönarfotografering av din fastighet. Kontakta oss för mer information.

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg