Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Jönköping

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Jönköping

Söker du en erfaren mäklare i Jönköping? Då är du välkommen till oss på HusmanHagberg. Våra mäklare har koll på bostadsmarknaden i Jönköping och ser fram emot att hjälpa dig oavsett om du vill värdera, köpa eller sälja bostad. Hos oss står du som kund alltid i fokus. Vår passion för mäklaryrket gör att du alltid kan räkna med att vi jobbar hårt för matcha våra objekt med rätt köpare.

Jönköping som är Sveriges tionde största ort, ligger i Jönköpings län vid södra delen av Vättern. Tack vare goda allmänna kommunikationer kan du välja att resa hit med tåg, flyg, buss och självklart även med bil. Jönköping har en levande stadskärna som erbjuder så väl shopping som ett stort utbud av restauranger. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Jönköping berättar gärna mer om vår kära stad och om hur vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Jönköping

För den som önskar både närheten till vackra Vättern och en expanderande stad är Jönköping helt rätt. Närheten till natur, sjö- och strandliv finns både mitt i centrum och ute på landsbygden. I Jönköping finns idrottslag som är kända över hela landet, som HV71 och J-Södra och deras matcher går att följa till exempelvis på Husqvarna Garden Arena. Kulturutbudet är stort och visas på flera scener.

Stadsparken med sin lummighet och fantastiska utsikt över staden är en oas för alla invånare. Där anordnas också arrangemang för Jönköpingsborna med jämna mellanrum, till exempel konserter och Valborgsmässofirande. Strax nedanför ligger Tändsticksområdet med trevliga restauranger, museum och kulturhus.

Staden har allt som behövs i form av service, utbildning, arbeten och en aktiv fritid. Högskolan med sitt breda utbud ligger centralt och lättillgängligt vilket lockar unga människor till staden. Våra kunniga mäklare hjälper dig att hitta rätt i utbudet av hus till salu i Jönköping. Inte minst i populära områden som Ekhagen, Liljeholmen, Samset och Bymarken.

Värdera din bostad i Jönköping

Hur mycket är din bostad värd? Funderar du på att sälja bostad eller vill förhandla dig till bättre villkor hos din långivare? Våra erfarna mäklare har stor kunskap om den lokala bostadsmarknaden i Jönköping och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Jönköping för att boka in en värdering av hus eller lägenhet redan idag.

Köpa eller sälja villa, radhus eller bostadsrätt i Jönköping

Jönköping är mitt inne i en expansiv utveckling inom många områden. För närvarande ligger nyproduktionen på högtryck, och nya stadsdelar växer upp. Många av dem finns på promenadavstånd från centrum, såsom Munksjöstaden, Kålgården och Södra Munksjön.

Vår ambition som mäklare i Jönköping är att göra bostadsaffärer där både köpare och säljare är nöjda. Varmt välkomna till oss när du vill köpa, sälja eller värdera en bostad. Vi på HusmanHagberg Jönköping börjar där andra nöjer sig!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Onsdag 24/7, 15:00

Besöksadress

  • Klostergatan 23, 553 17 Jönköping
Öppettider
  • Måndag - Fredag 09.00 - 18.00

Postadress

  • Klostergatan 23, 553 17 Jönköping
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Homestyling tar fram bostadens fulla potential! 

Amanda Emme ger dig tips kring hur du kan styla bostaden för att få ut maximalt vid bostadsförsäljning. Säljande bilder lockar fler spekulanter till visningen och framhäver bostadens fulla potential.

Sälj med oss och få en komplett villabesiktning!

Varför är det så viktigt att utföra en komplett villabesiktning? Boka ett förutsättningslöst möte redan idag så berättar vi. Vi samarbetar med Enspecta och bjuder just nu på besiktning av din villa när du säljer din bostad med oss!

Säljstart för Hemliga Trädgården!

Just nu har vi säljpremiär för nya hem i Hemliga Trädgården. I första etappen släpper vi 50 av totalt 96 lägenheter. Var med från början och välj ditt drömläge i huset.

Expressvärdera din bostad

Vi välkomnar kunder med höga krav och ett sätt att matcha det är att ge dig en värdering av din bostad.

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Drömbostäder i Jönköping AB, Jönköping
Org.nr. 559178-0795