Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Huddinge

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Huddinge

Söker du mäklare i Huddinge? Våra erfarna mäklare har koll på marknaden och finns här för dig när du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Huddinge kommun. Vår passion för mäklaryrket och bra bostadsaffärer gör att vi jobbar hårt för att överträffa våra kunders förväntningar.

Huddinge passar dig som vill bo i vackra omgivningar med endast 15 minuters resväg till Stockholm C. I Huddinge har du närhet till vatten och natur utan att göra avkall på vardagens bekvämligheter. Våra mäklare i Huddinge kan visa upp attraktiva objekt till salu i närområden som Segeltorp och Vistaberg. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Huddinge ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Huddinge

I Huddinge finns flera trivsamma och trygga villakvarter som Snättringe, Fullersta, Segeltorp och Stuvsta. Flyttar ni hit och vill ta del av idrottsliv är det möjligt att följa de hemmamatcher som Segeltorp Hockey, Huddinge IK Hockey och Stuvsta IF bjuder på. Önskar ni ta del av en mer kulturell upplevelse kanske Litografiska museet lockar. Där finns det många affischer att betrakta och begrunda kring dåtidens trender och värdegrunder. Flemingsbergsskogens naturreservat är ett område som bjuder på en varierad natur med ett rikt djurliv. Hos oss hittar ni fina hus till salu i Huddinge med hjälp av kunniga mäklare som kan området.

Värdera bostad i Huddinge

Vad är din bostad värd? Går du i säljtankar eller vill förhandla dig till bättre villkor för ditt bolån? Våra erfarna mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Huddinge kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Huddinge för att boka in en värdering redan idag.

Köpa eller sälja bostad med mäklare i Huddinge

Våra mäklare finns här för dig oavsett om du letar bostad eller önskar sälja ditt hus eller lägenhet i Huddinge. När du väljer oss som din mäklare står du som kund alltid i fokus.

Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Huddinge guidar dig gärna till områden som passar dina krav och önskemål. Högmora, Gladökvarn, och Vidja är några exempel på bostadsområden i Huddinge som bjuder på både äldre fastigheter och nyproduktion. Tycker ni om naturen är Flottsbro med skidanläggning och friluftsliv värt att besöka. Sommartid finns det tillgång till fina badplatser och vintertid är det skidor som står i fokus. Både barnfamiljen och träningsentusiasten som väljer att köpa hus i Huddinge kommer att trivas bra här.

Välkomna till Huddinge, en trivsam kommun med blandad bebyggelse. Här bor ni nära Stockholm C och har samtidigt fina naturreservat med flertalet badsjöar runt hörnet!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Stuvstatorget 10, 141 42 Huddinge
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00
  • Lunchstängt 12.00-13.00

Postadress

  • Stuvstatorget 10, 141 42 Huddinge
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Södertörns Fastighetsmäklare AB, Huddinge
Org.nr. 559204-3334