KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Härjedalen

Härjedalen utvecklas i en makalös takt där fler och fler områden byggs upp. Behovet utav professionella, serviceinriktade och lokala mäklare ökar i takt med expansionen. Därför är det med stor glädje jag nu etablerar och öppnar egna kontor i Lofsdalen och Funäsdalen under namnet HusmanHagberg Härjedalen. Tillsammans med er kunder blir vi en del av en kedja som verkligen satsar på de svenska fjällen.

Sedan flytten till Härjedalen har jag haft förmånen att få lära känna det genuina Härjedalen och människorna som bor och lever här. Det tillsammans med många års erfarenhet inom försäljning och bank gör att vi kan erbjuda en mäklartjänst med mycket hög kvalitet. För mig och HusmanHagberg Härjedalen är äkthet, ödmjukhet och massor av engagemang en förutsättning för att lyckas. Sälj därför din bostad med mig.

Varmt välkommen att kontakta vårt mäklarkontor i Härjedalen!

Att bo i Härjedalen

De svenska fjällen i Härjedalen levererar äventyr och upplevelser året runt. Varje fjällområde har sin egen charm och unika prägel. Vare sig du föredrar alpinskidåkning, längd, vandring, cykling, fiske, jakt eller att bara njuta av den stillhet och krispiga luft som de Härjedalska fjällen erbjuder. Här finns garanterat en plats som passar just det som du söker. Våra mäklare i Härjedalsfjällen kan hjälpa dig att hitta en fjällstuga i ett område som matchar med dina favoritaktiviteter i fjällvärlden.

Funderar ni på att bosätta er här i härliga Härjedalen så hjälper våra erfarna mäklare gärna till att svara på era frågor om lokala kommunikationer, skolor, affärer och allt som kan ha med vardagen att göra. Vi har även ett brett kontaktnät inom Härjedalens kommun.

Köpa, värdera eller sälja din bostad i Härjedalen

Tack vare ett mycket gott samarbete med kontoren i kedjan har vi tillgång till ett brett kundregister när du ska sälja din bostad. Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter. Oavsett om du står inför en bostadsförsäljning eller är på jakt efter ditt nya drömboende i Härjedalen så finns våra kunniga mäklare här dig.

Varmt välkommen in och ta en fika. Vill du vara säker på att vi är på kontoret, ring eller skicka ett sms först. Ser fram emot att träffa dig!

Omdömen från våra kunder

"Tydlig. Och bra samarbete med Anette, vilket gjorde försäljningen effektiv."
Eva Ulrika Kristina K3 veckor
Verifierad kund
"Efter att ha informerat oss om hur HH arbetar så hade vi höga förväntningar på hur försäljningsarbetet skulle utföras. Därför är vi extra glada att kunna konstatera att HH överträffade våra förväntningar med råge. Vi mötte ett otroligt väloljat försäljningsmaskineri och har genom hela processen blivit väldigt professionellt bemötta. Vi kan varmt rekommendera Maria Sondell och Husman Hagberg för både köpare och säljare."
Lars Anders L3 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt bra bemötande och Maria levde upp till våra förväntningar på ett proffesionellt och kompetent sätt. "
Lena Mariana A3 veckor
Verifierad kund
"Inga problem. Snabb och tillmötesgående."
Hans G3 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande. Tålmodig. Vi är så nöjda. "
Jenifer R4 veckor
Verifierad kund
"Otroligt smidigt och roligt att göra affär med Maria! Positiv men samtidigt realistisk så man får en tydlig bild om vad som gäller men även förhoppningar om att affären kommer gå bra."
Paul Axel U5 veckor
Verifierad kund
"Snabba besked, flexibel, saklig och kunnig."
Urban P5 veckor
Verifierad kund
"Snabb, effektiv, kunnig, trevlig, inspirerande, förtroendeingivande!"
Charlotte B6 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande. Lätt att nå. Vi har fått hjälp med alla våra frågor och funderingar inför köpet."
Inger J6 veckor
Verifierad kund
"En mäklare av bästa klass. Trevlig, tillmötesgående, kunnig,glad och positiv. Kan verkligen rekommendera henne!"
Ernst Svante S6 veckor
Verifierad kund
"Maria har varit mycket tillmötesgående, trevlig, glad och hjälpsam. Hon har verkligen varit tillgänglig både på telefon, sms och via mail - vilket för oss är viktigt. "
Anna R10 veckor
Verifierad kund
"Försäljning av vår fjällstuga i Ramundberget Maria och Annette levererade ett skolexempel på hur en försäljningsprocess ska genomföras. Ödmjuk lyhördhet för oss som säljare. Kompetent förmåga att fånga det unika med vår fjällstuga för att sedan fokusera på detta i sin presentation. Vår kommunikation med dem var hela tiden öppen, enkel och tydlig vilket gav oss som säljare ett stort förtroende för hur processen drevs. Till detta var våra möten med Maria och Annette fyllda av humor och glädje och det stärkte oss i vår egen process. Stort tack för en väldigt professionell försäljning och lycka till i framtiden. Monica och Bengt Isberg "
Bengt I13 veckor
Verifierad kund
"Bra och tydligt bemötande så fort det fanns något att rapportera - stort som smått. Flexibilitet i att visa upp objektet för potentiella köpare. Bra kommunikation gällande de sista stegen i affären (efter budgivningen var klar)."
Stefan S15 veckor
Verifierad kund
"Vi har verkligen blivit bemötta med öppna armar. De frågor och önskemål vi haft har tagits om hand, besvarats och tillgodosetts på ett problemfritt sätt och alltid med gott humör. Det ger en mycket trevlig känsla. Det har varit en mycket smidig upplevelse trots avstånd. Bemötandet har genomgående varit positivt och på en trevlig personlig nivå. "
Cecilia L17 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande Hade små förväntningar på försäljningen Men det blev över förväntan Bra upplevelse av mäklarna som informerade mig hela tiden hur det gick med försäljningen "
Jan Anders V20 veckor
Verifierad kund
"Vi, Lars-Åke och Barbro Beckstrand, har mycket positiv erfarenhet av vår Mäklarkontakt med Maria Sondell. Hon gjorde en mycket bra presentation av vårt hus och Linsell-bygden i stort och framhöll alla positiva möjligheter till fritidssysselsättning som står till buds. Vår förväntan var att vi skulle kunna få en personlig och saklig relation till mäklaren och denna förväntan uppfylldes till fullo. Maria skötte sina uppgifter briljant, alltid trevlig och glad och alltid tillgänglig. Vi kan inte nog berömma henne för hennes engagemang och hjälpsamhet. Vi är mycket tacksamma för all hjälp vi fått och vi har henne i tankarna när vi i framtiden skall sälja vårt fritidshus i Stockholms skärgård. Ett stor tack till Maria och Mikael för ett utomordentligt gott jobb. och vi önskar dem all lycka framöver. Än en gång stort och hjärtligt tack. Barbro och Lars-Åke Beckstrand"
Barbro Maritta B20 veckor
Verifierad kund
"Vi blev bemötta på ett mycket föredömligt sätt. Vi hade höga förväntningar vilka uppfylldes med råge. Maria Sondell arbetar på ett mycket proffsigt sätt. Hon är mycket kunnig och ger ett förtroendefullt intryck. Hon är alltid glad och positiv. Vi kan varmt rekommendera henne. Vi är mycket , mycket nöjda. Sigvard "
Sigvard E26 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och kunnig, informerade och återkopplade kontinuerligt genom säljprocessen. Rekommenderas!!!"
Sara S27 veckor
Verifierad kund
"Närvarande. ej pushig.Ordning & reda"
Johan T27 veckor
Verifierad kund
"Mycket proffsigt bemötande och en mycket god kommunikation. "
Fredrik W27 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress Funäsdalen

  • Rörosvägen 40 , 846 72 Funäsdalen - Ring gärna innan besök så att vi inte missar varandra.
  • Måndag - Fredag 09.00 - 17.00

Besöksadress Vemdalen

  • Övervåningen på Vemhåns småkyrka, Vemdalsvägen 1, 846 93 Vemhån - Ring gärna innan besök så att vi inte missar varandra.

Besöksadress Lofsdalen

  • Uppvallen Ljungpiparen 13, 840 85 Lofsdalen - Ring gärna innan besök så att vi inte missar varandra.

Postadress

  • Uppvallen Ljungpiparen 13, 840 85 Lofsdalen - Ring gärna innan besök så att vi inte missar varandra.
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg