Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Halmstad

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Halmstad

Söker du en erfaren mäklare i Halmstad? Då är du välkommen till oss på HusmanHagberg. Våra mäklare har koll på bostadsmarknaden i Halmstad och ser fram emot att hjälpa dig oavsett om du vill värdera, köpa eller sälja bostad. Hos oss står du som kund alltid i fokus. Vår passion för mäklaryrket gör att du alltid kan räkna med att vi jobbar hårt för att matcha våra objekt med rätt köpare.

Halmstad - Staden med tre hjärtan är en av Sveriges populäraste sommarstäder och ligger på västkusten i Hallands län. Tack vare goda allmänna kommunikationer kan du välja att resa hit med tåg, flyg, buss och självklart även med bil. Halmstad har ett rikt näringsliv och ett strategiskt läge mitt emellan Göteborg och Malmö med närhet till både E4:an och E6:an. Här finns också en väl utbyggd hamn för både industri och turism. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Halmstad berättar gärna mer om vår kära stad och om hur vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Halmstad

För den som önskar både närheten till några av Sveriges vackraste stränder och en expanderande stad är Halmstad helt rätt. Närheten till natur, sjö- och strandliv finns både mitt i centrum och ute på landsbygden. I Halmstad finns idrottslag som är kända över hela landet, som HBK och Drott och deras matcher går att följa till exempelvis på Örjans Vall och Halmstad Arena. Kulturutbudet är stort och visas på flera scener.

Den anrika stadskärnan med sitt generösa utbud av nöje och shopping erbjuder en perfekt mix av aktivitet och avkoppling. Där anordnas också arrangemang för Halmstadborna med jämna mellanrum, till exempel konserter, idrottsevent och Valborgsmässofirande. Runt omkring stadskärnan finner du dessutom såväl fina promenadstråk som härliga sandstränder. 

Halmstad med sina över tio sandstränder där Tylösand är den mest välkända är även känd som Sveriges golfhuvudstad med mängder av banor i alla klasser. Lägg där till ett rikt föreningsliv inom de flesta idrotter så finns alla förutsättningar för ett långt och hälsosamt liv. 

Staden har allt som behövs i form av service, utbildning, arbeten och en aktiv fritid. Högskolan med sitt breda utbud ligger centralt och lättillgängligt vilket lockar unga människor till staden. Våra kunniga mäklare hjälper dig att hitta rätt i utbudet av hus och lägenheter till salu i Halmstads alla områden. 

Värdera din bostad i Halmstad

Vill du veta vad din bostad i Halmstad är värd? Funderar du på att sälja bostad eller vill förhandla till dig bättre villkor hos din långivare? Våra erfarna mäklare har stor kunskap om den lokala bostadsmarknaden i Halmstad och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer såsom bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Halmstad för att boka in en värdering av hus, lägenhet, gård eller hyresfastighet redan idag.

Köpa eller sälja villa, radhus, gård eller bostadsrätt i Halmstad

Halmstad är mitt inne i en expansiv utveckling inom många områden. Med stora aktörer som Försvarsmakten, Högskolan i Halmstad och Landstinget i balans med det privata näringslivet har kommunen en hög takt på befolkningsökningen. Halmstad kommun har därför tagit fram en ny översiktsplan för att möta det nuvarande och framtida behovet av bostäder och infrastruktur. Oavsett om du önskar köpa en gård, bostadsrätt eller vill sälja hus i Halmstad så jobbar vi hårt för att göra din nästa bostadsaffär till din bästa! Vår ambition som din mäklare i Halmstad är att förmedla bostadsaffärer där både köpare och säljare är nöjda.

Varmt välkomna till oss när du vill köpa, sälja eller värdera en bostad i Halmstad. Vi är hemma överallt i Halmstad!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

 • Klammerdammsgatan 16, 302 42 Halmstad
Öppettider
 • Måndag-Fredag 09:00-17:00
 • Är kontoret obemannat når ni oss på 035-260 78 80

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Vill du sälja med oss?

  Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

  Aktuellt just nu

  Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

  Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

  Bostadsmarknaden just nu

  Nu börjar det ta fart på bostadsmarknaden! Under mars såg vi uppgångar i hela landet, med +1,1% för villor och 1,8% för bostadsrätter.

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.