Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

  Din mäklare i Gävle / Sandviken

  HusmanHagberg - din erfarna mäklare i Gävle och Sandviken

  Gävle är en stad som ligger nära kusten och har bra kommunikationer till Stockholm och Arlanda med tåg. Det finns många trevliga områden som Sätra, Bomhus och Hagaström att välja på när man vill köpa hus i Gävle. Vi är en mäklare i Gävle och Sandviken som kan de olika områden som finns och hjälper till att guida utifrån era behov. Vi står redo att hjälpa dig när du vill köpa, sälja eller värdera bostad.

  I Gävle och Sandviken kan du välja att bo naturen eller väldigt centralt i Gävle. Gävle som stad har en genuin känsla och bjuder samtidigt på härliga upplevelser i skärgården för den som vill bo nära havet. Varva stadskänslan med doften av hav som kommer in med vinden från havet. Grannorten Sandviken ligger även den nära vatten för fina fiske och badmöjligheter.

  Att bo i Gävle

  Hitta hus till salu i Gävle i trevliga områden som Valbo, Hemlingby, Sörby, Bomhus och Kristinelund. Det finns alla typer av bostäder oavsett om man är en stor familj eller en student. I staden dominerar Brynäs och Gefle IF som är det lokala ishockey- och fotbollslaget. Vill man ägna sig åt högre studier finns en högskola och det finns ett stort utbud av aktiviteter i staden. För barnfamiljer är det nära att ge sig ut i naturen eller aktivera sig i någon sport. Sommartid finns skärgården nära och bjuder på både bra fiske och sköna bad.

  Köpa, sälja eller värdera hus i Gävle och Sandviken

  Besök Sveriges tågmuseum, se den berömda julbocken eller ett spännande fängelsemuseum och ta del av Gävles anrika historia. Det kan locka till att köpa hus i Gävle då det finns mycket att utforska vidare. Våra mäklare i Gävle och Sandviken kan hjälpa till att hitta det eller de områden som passar dig allra bäst. Hemlingby är ett område under uppbyggnad och Gävle Strand är ett annat nytt område, sedan finns även de centrala delarna med många vackra byggnader att upptäcka.

  Som din Mäklare i Gävle och Sandviken finns vi här för dig när du ska köpa, värdera eller sälja din bostad. Vi kan den lokala bostadsmarknaden och i kombination med vår passion för mäklaryrket gör du ett tryggt val när du kommer till oss. Välkommen in på vårt mäklarkontor i Gävle på en kopp kaffe så berättar vi mer!

  Omdömen från våra kunder

  Besöksadress

  • Ingenjörsgatan 18, 802 93 Gävle
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

  Postadress

  • Ingenjörsgatan 18, 802 93 Gävle
  • Besök oss på

  Våra bostäder

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Lena Kock

  Lena Kock

  Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

  Gävle / Sandviken

  sven

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg