Vi söker franchisetagare!

Vi söker franchisetagare!

Framgången fortsätter och vi vill dela den med dig!

Vi söker dig/er som med vårt starka varumärke och rutiner för uppstart i ryggen, vill ta nästa steg och förverkliga din drömmen om ett eget kontor. För att lyckas är du/ni idag Fastighetsmäklare med koll på läget och en ambition om att få påverka din framgång ännu tydligare.

Vill du vara en del av en expansiv kedja med ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda med oberoende franchisegivare. Ett företag där vi har roligt samtidigt som vi ger våra kunder hög service och strävar efter god lönsamhet för dig. Då är du den rätta för oss. Vi är en av de ledande mäklarföretagen i länet och vill fortsätta utveckla vår position tillsammans med dig.

Är du nyfiken på vårt upplägg som jag är på dig? Kontakta mig!
Etableringsansvarig Christian Hjort 070-536 02 88 christian.hjort@husmanhagberg.se.
Givetvis behandlas din kontakt konfidentiellt.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg