Friköpta villor i Södra Hemlingby

Friköpta villor i Södra Hemlingby

I Gävles nya område i Södra Hemlingby bygger Fiskarhedenvillan 8 friköpta villor á ca 149 kvm bruksyta fördelat på 5-6 rum och kök. Husen är fristående med kedjehuskänsla. I anslutning till varje hus byggs en carport med varmförråd.

Om villorna

Villorna är modernt utformade som vinkelhus i två plan med en insynsskyddad atriumgård i vinkeln. Invändigt har man valt stora fönster som sträcker sig ända ner till golvet för att släppa in ljus och rymd till umgängesytorna på entréplanet.

Köket har planerats så att enheten med kyl, frys, ugn och micro ska skärma av diskbänken från den öppna planlösningen utan att göra avkall på kontakten mellan kök och vardagsrum. Här kan man även placera både köksö och en eldstad om så önskas. Vardagsrummet är rymligt och det går att dela av och skapa ytterligare ett sovrum om behov finns.

På övervåningen finns tre sovrum samlade kring ett ljust allrum. Alla sovrummen har bra förvaringsmöjligheter och bredvid badrummet finns en rymlig klädkammare.

Om området

Södra Hemlingby är en ny stadsdel i Gävle som är under uppbyggnad. Området ligger endast 2,5 km från city och är granne med både Hemlingbys naturreservat och köpcentrum. Här planerar man det ska finnas ca 500 bostäder med blandad bebyggelse av småstadskarraktär. Kommunal service som förskola, skola, grupp och äldreboende kommer att finnas i området. Området kommer att bli attraktivt för den som vill bo nära naturen men ändå enkelt kunna cykla in till centrum.

Hemlingby är Gävles viktigaste friluftsområde. Här finns spår - delvis med elljus, leder och mountainbikebana. Det finns även en slalombacke och möjligheter för längdskidåkning. Området ligger strategiskt nära E4:ans påfart vilket underlättar eventuellt pendlande. Hemlingby köpcentrum ligger endast ett stenkast bort med stort utbud av affärer.

Kontakt

Har du frågor kring projektet är du varmt välkommen att kontakta Lena Kock på telefon 070-366 03 95 eller via epost lena.kock@husmanhagberg.se

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg