Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Farsta / Skogås / Trångsund

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Farsta, Skogås och Trångsund

Söker du en erfaren mäklare i Farsta? Våra mäklare har koll på bostadsmarknaden i Farsta, Skogås och Trångsund, där vi förmedlar och värderar alla typer av bostäder. Ska du köpa eller sälja bostad i Farsta är du varmt välkommen till oss. Vi berättar gärna mer om vad vi kan göra för att din nästa bostadsaffär ska bli din bästa.

Farsta ligger söder om Stockholms centrum och hit tar du dig enkelt med tunnelbanans linje 18 och pendeltåget Stockholm-Nynäshamn. Flertalet bussförbindelser går också till och från området. I Farsta centrum finns det ett shoppingcenter och flera matbutiker. Här ligger även Kulturskolan som erbjuder kurser i musik, dans och teater för barn och unga. Vill du köpa bostad i Farsta, Sköndal, Länna och Hökarängen kan du välja mellan att titta på villor och bostadsrätter. Flertalet projekt inom nyproduktion har utförts de senaste åren. Våra erfarna mäklare i Farsta kan hjälpa dig att köpa, värdera eller sälja bostad. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Farsta ser fram emot att få hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Farsta, Skogås och Trångsund

När man har bestämt sig för att köpa lägenhet i Farsta, Skogås och Trångsund är det väldigt enkelt att ta sig in till centrala Stockholm på mindre än en timme. I Farsta finns även möjlighet att besöka strandbad under sommaren. Vintertid kan du ta en buss från centrum till Ågesta friluftsgård där det finns trevliga skidspår. Farsta bjuder på ett naturnära läge utan att du behöver göra avkall på dina krav på service eller kommunikationer. I området bor både barnfamiljer, unga vuxna och pensionärer. Det finns flera idrottsplatser och fritidsanläggningar att besöka för den som vill ha en aktiv vardag.

Köpa eller sälja bostad i Farsta, Skogås eller Trångsund

Farsta är platsen för den som vill komma bort från huvudstadens stress men ändå ha närhet till allt man behöver för att kunna leva ett smidigt liv. Tunnelbanan, bussar och pendeltåget gör det enkelt för dig att ta dig till Drevviken strand och Telestaden på bara några minuter. Att Köpa bostad i Farsta är en bra investering. Förhoppningsvis kommer det bli det hem du alltid har drömt om. Vi hjälper dig självklart alla steg genom processen, oberoende av om du skall sälja eller köpa en bostad. Varmt välkommen till din mäklare i Farsta!

Värdera din bostad i Farsta

Vad är din bostad värd idag? Går du i säljtankar eller vill förhandla dig till bättre villkor på ditt bolån? Våra mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Farsta, Skogås & Trångsund och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. Vi värderar din lägenhet eller villa genom att väga in faktorer så som bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Farsta för att boka in en värdering redan idag.

Omdömen från våra kunder

"Den va jätte bra, Emma är en jätte bra mäklare"
Malin S1 veckor
Verifierad kund
"Bra kontakt och bra uppstyrt av mäklare Fredrik! Vi är supernöjda hittills! "
Mathilda F2 veckor
Verifierad kund
"Pålitlig, pedagogisk, tog sig tid, trevligt bemötande. Kändes tryggt att köpa bostad med den guidningen vi fick i olika frågeställningar. "
Åsa L3 veckor
Verifierad kund
"Kommer definitivt att vända mig till husmanhagberg Farsta när det blir aktuellt för försäljning för min del. En mäklare som jobbar för både säljare som köpare. Enligt min ödmjuka åsikt så är det precis så jag önskar att en mäklare ska agera."
Camilo M3 veckor
Verifierad kund
"Bra kommunikation och genomgång av vad som händer. Sakligt och bra med vad som händer när vi ska flytta och att tänka på. Ingen speciell förväntning på mäklaren men det var bättre än väntat "
Per-arne R5 veckor
Verifierad kund
"Snabbaste och smidigaste försäljning jag någonsin varit med om. "
Lars L5 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande, kunnig mäklarare och väldigt trevlig! 5/5"
Tobias G6 veckor
Verifierad kund
"The Broker Mr. Fredrik Sangberg is very proactive and communicative. He tries his best to keep the seller and buyer engaged. overall good experience"
Mohammed Atif K6 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra intryck och uppföljning!"
Jacopo C11 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren var superbra, hjälpsam trevlig och proffsig. Min egen mäklare är fantastisk och Fredrik var lika bra! Dessutom kunde han både huset och omgivningen. Kändes tryggt! "
Sirpa S18 veckor
Verifierad kund
"Super nöjd med uppdraget. Han verkligen kämpade så att det blir rätt affär båda för säljare och köpare. Tusen tack Fredrik! "
Sahel A19 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, hjälpsam och inte minst ärlig."
Karin J19 veckor
Verifierad kund
"Fredrik var kanon! Rekommenderar honom stark till både köpare och säljare! "
Ardsheer Ferhad Koto D25 veckor
Verifierad kund
"Petrah levde 100% upp till våra förväntningar och vi hade en bra dialog genom hela säljprocessen. Jag upplevde att hon har stenkoll på området och marknaden, samt är tydlig i kommunikationen och snabb på återkoppling. Detta sammantaget ger ett stort förtroende, som enligt mig är väldigt viktigt i en bostadsaffär. Jag rekommenderar gärna henne, både till köpare och säljare!"
Joakim H27 veckor
Verifierad kund
"SÅ nöjd med Emma! Otroligt kompetent och professionell mäklare med glimten i ögat. Emma är tydlig, effektiv och fick oroliga mig att kunna slappna av och lita på processen. / E, Skogås"
Emilia R31 veckor
Verifierad kund
"Fredrik is a thorough gentleman, he is extremely systematic and methodical. Fredrik knows the market really well and make recommendations accordingly. I will suggest to follow Fredrik's recommendations BLINDLY! "
Abhishek M31 veckor
Verifierad kund
"Enbart positivt. Kunnig energisk hjälpsam"
Göran S32 veckor
Verifierad kund
"Snabb och korrekt behandling, bra återkoppling av olika faser i vår försäljning. "
Lennart A33 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionell och trevligt bemötande"
Anna B33 veckor
Verifierad kund
"Tryggt och säkert genom hela försäljningen, mycket bra bemötande. "
Sebastian R34 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Ågesta Broväg 66, 123 50 Farsta
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Ågesta Broväg 66, 123 50 Farsta
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Petrah Gustafsson

Petrah Gustafsson

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Farsta / Skogås / Trångsund

sv
Fredrik Sangberg

Fredrik Sangberg

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Farsta / Skogås / Trångsund

sven
Emma L Larsén

Emma L Larsén

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Farsta / Skogås / Trångsund

svdeenfr

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Nyproduktion Drevviken/Farsta

Bo modernt med 25 minuters cykelavstånd till innerstaden och ha samtidigt närhet till naturområden, badplatser och Farsta centrum.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg