Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Boden

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Boden

Ska du köpa eller sälja bostad i Boden? Våra erfarna mäklare i Boden har koll på marknaden och förmedlar och värderar bostäder i alla kategorier. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Boden ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

I Boden hittar du allt det vackra och fridfulla som Norrland har att erbjuda. Du bor i en mindre stad men har samtidigt nära till en storstad som Luleå. Boden är en av de garnisonsstäder som har fått behålla en del av sina regementen vilket förklarar känslan av stolthet som finns över den militära traditionen i staden. Boden erbjuder ett rikt naturliv och massor av fritidsaktiviteter. Till Boden reser du enkelt med bil, tåg eller buss. Våra kunniga mäklare hjälper dig när du ska köpa, sälja eller värdera bostad i Boden eller i byarna runtom, såsom Sävast och Svartbyn.

Att bo i Boden

När du ska köpa hus i Boden är området Hamptjärnmoran ett populärt och vackert område strax utanför Boden. Här bor du lugnt och fint lite på landet, men ändå nära stadskärnan. Unbyn är ett annat område som är populärt bland framför allt barnfamiljer. Våra mäklare hjälper dig att både köpa och sälja hus eller lägenhet i Boden.

I Boden finns även många sevärdheter, flera av dem har såklart militär anknytning, till exempel Bodens fästning som är den mest kända eller Treehotel i Harads. Som grädde på moset finns även hela Luleås utbud bara en halvtimme bort. I Boden har du närheten till allt du kan önska såsom travsport, hockey, fiske och fjälliv.

Köpa, värdera eller sälja hus i Boden

När du står inför en bostadsaffär är det viktigt att välja en mäklare som koll på läget. Detta gäller både när du ska köpa, värdera eller sälja hus eller lägenhet. Våra mäklare i Boden har mycket god lokalkännedom och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. Vi kan berätta mer om olika bostadsområden och vet var det finns bra skolor och annat viktigt. Det finns flera populära bostadsområden i centrala Boden där du kan köpa hus, radhus eller lägenhet. Se dig om i, och omkring, staden för att känna in var du vill bo. Titta närmare på exempelvis Sävast, som ligger strax söder om Boden. Kontakta oss när du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Boden. Vi erbjuder en komplett mäklartjänst där kunden alltid står i fokus. Varmt välkommen till HusmanHagberg i Boden.

Omdömen från våra kunder

"Snabb återkoppling efter första kontakt samt bra råd o tips under resans gång bara positivt "
Leif Gösta J8 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande och ett professionellt uppträdande genom hela försäljningsprocessen och ett resultat som vi är mycket nöjda med."
Erik Christer K9 veckor
Verifierad kund
"Blev väldigt bra bilder, skötte allt felfritt"
Jesper V10 veckor
Verifierad kund
"Robin var väldigt trevlig. Han informerade oss väl och visade oss allt. Framför allt lät han oss bestämma fritt och pressade oss inte till någonting, mycket trevlig affärspartner."
Martin Alfred D11 veckor
Verifierad kund
" Robin har sålt hus åt oss tidigare och därför ett självklart val till vår nuvarande försäljning som pågår just nu. Robin är ett proffs och jag tror få slår honom på fingrarna i den här branschen. Vi är mycket nöjda. Mvh/ Camilla och Johan Frohm "
Eva Camilla F15 veckor
Verifierad kund
"Professionell, hjälpsam, och lugn "
Daniel W16 veckor
Verifierad kund
"Mycket kompetent och lyssnande mäklare, han gav mig många bra råd som jag också anammade. "
Ulf J17 veckor
Verifierad kund
"Vi kan varmt rekommendera Robin. Han har ett trevligt bemötande och är snabb på återkoppling, vilket är mycket viktigt. Genom hans kunskap och erfarenhet har vi känt oss trygga genom hela processen."
Kristina B18 veckor
Verifierad kund
"Allt har varit smidigt och enkelt, väldigt professionellt. Väldigt professionellt. "
Eva Anneli W18 veckor
Verifierad kund
"Jag är väldigt nöjd med Robin Lindqvist som mäklare.Det enda jag är mindre nöjd med är att det var svårt att få kontakt med honom, innan jag kunde ge honom uppdraget att sälja min lägenhet i Kalix. Tänker mig att det berodde att Husman Hagberg Kalix hade just då många uppdrag, sen förut."
Lena L18 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande. Seriös mäklare, återkommer snabbt om han inte är anträffbar. Ger goda råd och lever upp till förväntningarna. Har anlitat en superduktig fotograf så bilderna visade huset från sin bästa sida."
Ivanka S18 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande. Vi hade nog förväntat oss en helgvisning och kanske skyltar utomhus. I övrigt var allt toppen."
Liselott T19 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, kunnig, snabba svar."
Simon S19 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande Löser problem Uthållig i ansträngningar att sälja Bra kontakter"
Krister T19 veckor
Verifierad kund
"Robin är vänlig, lyssnar bra, svarar snabbt både i telefon o mail. Han finns alltid tillgänglig. Vi har både träffat honom som köpare o säljare o han är i båda fallen mycket trevlig, kunnig o lätt att prata med. Vi anser han är en stjärna i sitt jobb, vi rekommenderar honom till alla som söker hus eller säljer hus. Mvh Pia o Johnny Lejon "
Pia Kristina L19 veckor
Verifierad kund
"Veldig trivelig og dyktig mekler. "
Erling H20 veckor
Verifierad kund
"Toppen bra säljare vilken fin beskrivning av lägenheten "
Håkan N20 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande och hjälpsam, vilket underlättade genomförandet."
Bo W25 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Drottninggatan 16G, 961 35 Boden
Öppettider
  • Måndag-Fredag 10:00-16:00

Postadress

  • Drottninggatan 16G, 961 35 Boden
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg