Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Bjuv / Åstorp

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Bjuv / Åstorp

När du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Bjuv eller Åstorp gör du klokt i att anlita en erfaren mäklare med stor kunskap om området samt de närliggande tätorterna Åstorp, Klippan och Ljungbyhed. Våra mäklare i Bjuv och Åstorp förmedlar och värderar alla typer av bostäder med stort engagemang. Vi har en passion för mäklaryrket som gör att du kan lita på att vi gör vårt yttersta när du väljer oss som din mäklare i Bjuv eller Åstorp.

Den gamla gruvorten Bjuv ligger naturskönt belägen vid foten av Söderåsen i nordvästra Skåne. Här bor du med naturen inpå knuten och med goda kommunikationer med buss och tåg till Helsingborg, Hässleholm, Kristianstad, Malmö och Ängelholm. Närheten till såväl E6:an som E4:an gör att du enkelt tar dig både norr- och söderut med bil. Vi som arbetar som fastighetsmäklare i Bjuv / Åstorp ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Bjuv/Åstorp

Såväl Bjuv som Åstorp erbjuder de faciliteter som krävs för att du ska kunna ha ett bekvämt vardagsliv. Här har du nära till barnomsorg och i båda kommunerna finns det grundskolor. Åstorp är en järnvägspunkt för Pågatågen, vilket gör det enkelt för gymnasieelever att pendla till gymnasieskolorna i de närliggande större städerna. När du söker efter hus till salu i Bjuv och Åstorp och är på jakt efter en mer lantlig, personlig och familjär miljö kan våra mäklare även visa objekt i Ekeby och Billesholm. GIF står för det lokala idrottsutbudet och många som bor här hejar även på Rögle och är flitiga besökare på ishockeylagets hemmamatcher i Ängelholm.

Köpa, värdera eller sälja hus i Bjuv/Åstorp

Det finns mycket att se och uppleva i och omkring Bjuv och Åstorp. Kvidinge friluftsbad har en vacker utsikt över Söderåsen och i det närliggande naturreservatet finns flera vandringsleder. Bokskogarna på åsen bjuder på en nästintill magisk upplevelse när bokträden slår ut på våren. Vrams Gunnarstorps Slott och Gruvmuseet i Bjuv är väl värda ett besök. I båda kommunerna finns en bebyggelse som varierar från lägenheter till mindre hästgårdar. Oavsett om du vill köpa, värdera eller sälja hus i Bjuv eller Åstorp finns våra erfarna mäklare här för dig. HusmanHagberg erbjuder en komplett mäklartjänst med kunden i fokus. Välkommen att anlita oss som din mäklare i Bjuv / Åstorp!

Omdömen från våra kunder

"En fantastiskt trevlig, informativ och tillmötesgående mäklare. Hade kunskap om fastigheten och tog även snabbt reda på svar på våra frågor. Allt plus."
Margit Annika Charlotta H4 veckor
Verifierad kund
"Supertrevlig, enkel att ha göra med och proffsig :) "
Ingrid Emma Mikaela H6 veckor
Verifierad kund
"Han är en mycket professionell mäklaren. Han presenterade huset för mig i detalj. Han gav effektiv kommunikation mellan köpare och säljare. När jag hade problem löste han dem åt mig i tid. Jättebra service, verkligen trevlig köpupplevelse!"
Vivien L7 veckor
Verifierad kund
"Från en första säljare av lägenhet så blev jag verkligen bemött utav Mark på ett helt oerhört bra sätt. Rak på sak, inget att vänta på vi lägger upp den direkt som kommande. Var en av grejerna som Mark sa direkt. Snabb & smidig affär som verkligen inte är lätt i dessa tider! Rekommenderas starkt. "
Ted S9 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och en mycket duktig mäklare."
Martin Jonas L9 veckor
Verifierad kund
"Daniel är en mycket trevlig och engagerad person som bemötte oss på ett mycket bra sätt. Vi förväntade oss en mäklare som var engagerad och på hugget och det var Daniel verkligen, dessutom höll han oss informerade om vad som hände hela tiden. Mycket proffesionellt och korrekt uppträdande och snabb i alla händelser, verkligen engagerad i sitt arbete."
Lennart W15 veckor
Verifierad kund
"Jag fick förtroende för Marc från första stund, kändes oerhört tryggt att ha honom som mäklare. Han är kompetent, professionell, pålitlig och har hjärtat på rätta stället. Husförsäljningen gick snabbt och smidigt och han var alltid tillgänglig att svara på mina frågor och funderingar. Jag kan varmt rekommendera Marc, bästa mäklaren jag träffat på! "
Sofie D16 veckor
Verifierad kund
"Vi blev väl bemötta av Marc, som framstod som kunnig och kompetent. Vilket var vad vi behövde, då vi aldrig sålt hus tidigare. Vi förväntade oss att få vår fastighet såld och Marc levde upp till de förväntningarna. Han vägledde oss genom hela processen och vi upplevde det som att han alltid var tillgänglig. Vi är väldigt nöjda med vår kontakt med Marc och HusmanHagberg i Bjuv."
Rickard B17 veckor
Verifierad kund
" "
Carl G24 veckor
Verifierad kund
"Marc var i kontakt med oss hela tiden med information. Han var vänlig , kunnig och tillmötes gående. Vi är väldigt nöjda. "
Birgitta Ingegärd L26 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, hjälpsam, kunnig. Köpet gick snabbt och smidigt. "
Kim B36 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren är väldigt hjälpsam och flexibel både i kontakt och visningar. Han var alltid tillgänglig för alla frågor och funderingar oavsett tid. Jag upplever att han är hungrig och jobbar hårt. Om jag behöver skulle jag vilja anlita honom igen "
Christian S37 veckor
Verifierad kund
"Hjälpsam, professionell "
Djordje T40 veckor
Verifierad kund
"Väldigt engagerad och alltid tillgänglig "
Christian S40 veckor
Verifierad kund
"Jag fick förtroende direkt, och även om förutsättningarna från början inte var dom allra bästa, till en snabb försäljning, så i samråd med varann hitta vi en bra lösning. Marc var lyhörd på hur jag ville ha försäljningen. Jag skulle rekommendera Marc till alla jag känner. Ett lugn som person och god kompetens ger trygghet åt säljaren. "
Eva Annika Marie B66 veckor
Verifierad kund
"Som ny köpare till bostad var han väldigt tillmötesgående och svarade på våra frågor. Väldigt nöjd!"
Erika L70 veckor
Verifierad kund
"Vi tycker det är opersonligt med denna typ av frågor. Vi föredrar att titta folk i ögonen och säga vad vi tycker"
Mona M72 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren levde upp till mln forvantninger Tak"
Ilhan Y82 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig, engagerad och hjälpsam! Har känt mig otroligt trygg genom hela processen "
Amanda Toini Elisabeth W83 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och enkel att prata med. Gjorde så att allt gick enkelt och smidigt. Lätt att hålla kontakten med angående frågor osv. Superbra bemött. "
Maja C84 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besök- och postadress

  • Schaktsgatan 3 , 267 31 Bjuv
Öppettider
  • Måndag-Fredag 10.00-17.00
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg