KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Åre

Längtar du efter ett naturnära liv i fjällmiljö samtidigt som du har ett rikt nöjesliv runt hörnet så bör du fundera på att köpa bostad i Åre by. Trots att den flärdfulla skidorten ger en genuin fjällkänsla så är det enkelt att ta sig hit både med tåg, flyg och bil. Som mäklare i Åre kommun har vi stor kännedom om vår hemmamarknad. Hör av dig till oss så hjälper vi dig när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad. Vårt mål är att alltid ha nöjda kunder och vi jobbar som äkta passionerade vinnare.

Att bo i Åre

Det är ingen hemlighet att Åre bjuder på Skandinaviens bästa utbud av skidåkning med ett modernt och väl utbyggt liftsystem. Men Åre är så mycket mer! Förutom skidåkning finns även aktiviteter som vandring, cykling, bärplockning, paddling mm.  Förutom utomhusaktiviteter finns även all nödvändig service för gammal som ung vilket gör att det går bra att bo här året runt.

Åre är även mycket mer än bara Åre by. Åre kommun sträcker sig från Mattmar i Öster till Storlien i Väster och emellan ligger många vackra byar som alla har sina guldkorn för dig som letar bostad. Vill du inte bo mitt i Åre så finns det flera mysiga orter runt om i kommunen som också passar utmärkt för åretruntboende. Järpen, vår centralort, erbjuder en trygg miljö där de flesta bosätter sig permanent liksom Undersåker, Mörsil och Duved. Det finns skolor och butiker för att vardagen ska fungera. Är du ute efter fritidsboende så lämpar sig till exempel Tegefjäll tillsammans med Åre-Björnen alldeles utmärkt.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Åre

Som din mäklare i Åre har vi kolla på såväl bostadsmarknaden som allt runtomkring. Vi svarar gärna på frågor som dyker upp när du funderar på att köpa ett hus eller fritidshus i eller omkring Åre. Våra erfarna mäklare erbjuder hjälp med allt från värdering till visning och färdig bostadsförsäljning. Välkommen in till vårt mäklarkontor i Åre på en kopp kaffe. Vi berättar gärna mer om vad fjällvärlden har att erbjuda och hur vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Omdömen från våra kunder

"Punktlig och lagom säljande behandling, snabb återkoppling på frågeställningar"
Håkan A6 veckor
Verifierad kund
"Tok kontakt i forbindelse med en tomt i Huså. Megleren var veldig pliktoppfyllende og vi som kjøper følte oss ivaretatt. Vi hadde bare mulighet på en «rød dag», men stilte opp likevel."
Egil S11 veckor
Verifierad kund
"Personligt bemötande och snabb återkoppling. "
Maria P19 veckor
Verifierad kund
"Vi är helt nöjda. Snabbt, trevligt och kunnigt bemötande rakt igenom. "
Marie A23 veckor
Verifierad kund
"Jimmy är en riktigt bra mäklare. Vi sålde vårt fritidshus på distans och trots att vi enbart hade telefonkontakt så kände vi säljare stort förtroende. Jimmy löste både praktiska och administrativa problem smidigt. Kan varmt rekommendera Husman Hagner i Åre. "
Anna Ingegerd Christine L25 veckor
Verifierad kund
"We had a great experience. Very kind and engaged broker with lots of good advice and experience. House was sold quick and easy. Highly recommended. "
Martijn Anne D30 veckor
Verifierad kund
"Grei mekler. Har gått litt sakte fra vunnet budrunde til nyckel overtagnimg, men det er selger som er orsak tror jag. Alt i alt grei handel "
Jan-Arve N32 veckor
Verifierad kund
"Eftersom vi är två delägare kan jag bara svara för egen del. Kontakten med mäklare har fungerat utan problem. Förväntningarna på försäljningspris har infriats. Jag är nöjd med mäklarens insats Bo Löfquist "
Bo Anders L35 veckor
Verifierad kund
"Den er vældig god. Vi har fået god vejledning af Jimmy"
Stine F35 veckor
Verifierad kund
"Ett mycket proffsigt och trevligt bemötande av mäklaren."
Mikael P35 veckor
Verifierad kund
"Tydlig kommunikation, snabb återkoppling, seriös och trevlig. Vi är mycket nöjda!"
Mikael S49 veckor
Verifierad kund
"Bra professionell hjälp med hela affären. Snabb att svara på frågor. Har absolut levt upp till våra förväntningar."
Jimmy H52 veckor
Verifierad kund
"Professionellt bemötande. Vi hade hoppats på ett något högre pris. Försäljningen är inte helt avslutad, men hittills väl ombesörjd. "
Christina N53 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande. Skönt att mäklaren kändes ovanligt neutral. Hon var erfaren av sena typ av försäljning. Men hade fått visa detaljer fel förstod jag när jag också pratade med föreningens ordförande"
Jonas M53 veckor
Verifierad kund
"Hittills i affären har Jimmy Blomgren har varit riktigt bra att ha å göra med. Lugn och informativ men även engagerad och påläst. Mötte våra förväntningar väldigt väl och vi kan starkt rekommendera Jimmy!"
Alexander T60 veckor
Verifierad kund
"Excellent och mycket tillförlitligt agerande av Yvonne på HH som varit mycket behjälplig, snabb att återkoppla och högst informativ. En mäklare som varit väldigt proaktiv att hjälpa oss att hitta vårt drömhus genom jakt på flera olika objekt. Glada och väldigt nöjda köpare, rekommenderar HusmanHagberg och Yvonne alla dagar!"
Markus C62 veckor
Verifierad kund
"Yvonne is truly wonderful, going above and beyond on every engagement. She cares deeply and genuinely wants the best for all. Trustworthy, thorough and relentless. Her perseverance has found us our dream cabin! Thank you Yvonne."
Caroline P63 veckor
Verifierad kund
"Professionell, snabb, lyhörd och ödmjuk! Har faktiskt inget negativt att säga! Rekommenderas!!"
Mats Birger A63 veckor
Verifierad kund
"Vi har köpt ett Andelshus via Yvonne och det har funkat riktigt bra, och hon har varit kontaktbar hela tiden och varit lyhörd och väldigt hjälpsam under hela processen. Vi är så tacksamma och glada för detta köp och ser fram emot många veckor i Åre nu. Mvh Stefan & Ingrid "
Stefan I66 veckor
Verifierad kund
"Meget fornøyd. Andel i leilighet solgt på under en uke. "
Roger W68 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

 • Stationsvägen 16, 837 52 Åre
 • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

 • Stationsvägen 16, 837 52 Åre

  Våra bostäder

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg