Boka mäklare helt kostnadsfritt

Är det dags att sälja det älskade huset? Ett hus fullt av många minnen efter alla år som förflutit. Eller kanske fastigheten har varit i din ägo en kortare tid. Hur det än är så fattar du beslutet att ta steget - att kontakta mäklaren. Kanske för att värdera din bostad.

Vi vet att det finns många känslor inblandade när det handlar om att kanske lämna sin bostad och vi nalkas därför uppdraget med stor respekt. Det är viktigt att ha rätt kunskap när vi ska värdera din bostadsrätt, vid värdering av din villa eller överhuvudtaget, i den ganska komplicerade affär som ett ägarbyte av en fastighet innebär. Det är också viktigt att du själv får komma till tals eftersom fastigheten har ett stort värde för dig. Vi har den nödvändiga erfarenheten och vi kommer att lyssna på dina önskemål. Därför är vi övertygade om att vi är den fastighetsmäklare som du med förtroende kan vända dig till och som även du kommer att bli nöjd med.

När du ska sälja din bostad så vill du ha en fastighetsmäklare som du kan ha förtroende för. Som en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor kan vi säga att vi åtnjuter ett stort förtroende hos vår kundkrets. Det kan våra medarbetare på över 80 kontor i landet intyga. Så när det är dags för försäljning av hus, är vi utan tvekan en partner som kommer att göra vårt yttersta för att bevaka kundens intressen. Du kan alltså känna att du lämnar över din bostad i trygga händer och att du kan gå vidare i livet mot nya givande och intressanta mål.

Tre enkla steg att boka din mäklare direkt på webben

1. Välj kontor

Använd snabbval eller sök fram ditt närmsta kontor.

2. Välj mäklare

Välj bland alla mäklare på ditt valda kontor.

3. Välj den tid som passar dig.

I detta steg väljer du vilken tid du vill bli uppringd. Alla lediga tider visas i en listvy.

kommande-kvinna-balkong

Mäklarbokningen

Nu är det enklare än någonsin att boka möte med en mäklare. Välj dag och tid för mötet som passar dig. Fyll sedan i dina kontaktuppgifter. Du får direkt en bekräftelse på bokningen där är ditt personliga möte med vald mäklare bokat! Självklart är tjänsten kostnadsfri.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg