Så här gör du din bästa bostadsaffär

Vårt allra bästa tips är att du startar i god tid. Bäst förberedd vinner mest. Förutom att det ger dig möjlighet att fixa små eller stora saker som gör stort intryck på en spekulant, så ger det också dig ett behagligare tempo utan stress.

Börja med att boka ett möte med någon av våra duktiga mäklare, så ger de dig en bild av hur en försäljningsprocess kan gå till – utifrån din situation. Du får också en uppskattning av värdet på bostaden och tips på vad du kanske behöver ordna inför försäljningen. Det mesta känner du säkert redan till, men ibland har man blivit hemmablind och då är det bra att få en professionell blick på sin bostad.

Tre enkla steg att boka din mäklare direkt på webben

1. Välj kontor

Använd snabbval eller sök fram ditt närmsta kontor.

2. Välj mäklare

Välj bland alla mäklare på ditt valda kontor.

3. Välj den tid som passar dig.

I detta steg väljer du vilken tid du vill bli uppringd. Alla lediga tider visas i en listvy.

kommande-kvinna-balkong

Mäklarbokningen

Nu är det enklare än någonsin att boka möte med en mäklare. Välj dag och tid för mötet som passar dig. Fyll sedan i dina kontaktuppgifter. Du får direkt en bekräftelse på bokningen där är ditt personliga möte med vald mäklare bokat! Självklart är tjänsten kostnadsfri.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg