Vad ska du tänka på vi i Villa

Vad ska du tänka på när du väljer mäklare?

Att sälja och köpa bostad är bland de viktigaste, och största, affärerna du kan göra i livet. Men vad ska du som säljare tänka på när du tar kontakt med en mäklare? Vi listar några goda råd nedan.

Gå på visningar i området där du bor och lär känna de olika mäklarna. Kontakta sedan de du tycker gav ett gott intryck och som du fick störst förtroende för.

Anlita inte den mäklare som ger dig det lägsta arvodet och värderar din bostad högst, utan den du tror kommer att ha det största engagemanget, kan motivera priset på din bostad och som du bedömer har de största förutsättningarna att förmedla din bostad på för dig bästa sätt.

Viktigt är att bostaden kommer att exponeras för rätt målgrupp och i rätt kanaler. Låt mäklaren presentera en försäljningsplan och berätta hur hon eller han ser på just din försäljning.

Se till att mäklaren hjälper dig med förebredelser inför försäljningen och även är behjälplig efter affärens slut.

Låt gärna mäklaren lämna referenser.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg