Säljträningen som skapar stjärnmäklare

HusmanHagberg Academy

Hur blir man en stjärnmäklare? Det bygger givetvis på olika aspekter, men något som alla duktiga mäklare har gemensamt är att de ständigt tränar på sitt mäkleri.

Vi på HusmanHagberg anordnar årligen en säljträning vid namn HusmanHagberg Academy, där studenter och nya mäklare får gedigen säljträning - både teoretiskt och praktiskt. 

Felix Ramsten, mäklare på HusmanHagberg Nacka och tidigare deltagare i HusmanHagberg Academy. Foto: Mehdi Bagherzadeh

Vad är HusmanHagberg Academy?

HusmanHagberg Academy är en digital utbildning som fokuserar på säljträning, där du som ny mäklare eller mäklarstudent får konkreta verktyg till hur du når framgång snabbt - och samtidigt har kul på vägen.

Varför ska man gå HusmanHagberg Academy?

För att ta del av kunskap som hjälper dig att bli en framgångsrik mäklare. Ju tidigare du tar del av kunskapen, desto snabbare kan du nå den framgång du vill. Och även om du är en utbildad mäklare, kan utbildningens rollspel och diskussioner skapa ytterligare verklighetsförankring i ditt dagliga arbete.

Hur går utbildningen till?

Utbildningen hålls en gång per år och består av sex digitala sammankomster. Den är helt kostnadsfri och vänder sig till mäklarstudenter och praktikanter samt rookies i vår kedja.

       Vad säger tidigare deltagare?

       ”HusmanHagberg Academy är en otroligt lärorik utbildning som gör dig redo för branschens många utmaningar. Du får hjälp med allt från personliga analyser, för att lära dig handskas med olika typer av människor, till att lära dig smarta säljtekniker. Inget ”lull-lull”. Jag rekommenderar alla mäklarstudenter att ansöka till HusmanHagberg Academy för att på ett tryggt sätt ta sig an bostadsmarknaden på bästa sätt.” - Felix Ramsten, fastighetsmäklare på HusmanHagberg Nacka.

       Från vänster: Jim Palmquist, Frida Karlsson, Christian Hjort. Foto: Julia Fuentes

       Vilka håller i utbildningen?

       Utbildningen leds av HusmanHagbergs försäljningschef Jim Palmquist samt HR- och rekryteringschef Christian Hjort. Båda har lång erfarenhet av branschen och är utbildade i såväl sälj som ledarskap.

       - Proffs tränar för att nå resultat! Det är så tydlig inom idrottens värld men även bland de bästa fastighetsmäklarna. Den högst presterande mäklaren på HusmanHagberg 2021 omsätter ett tvåsiffrigt miljonbelopp och säljtränar en halv dag, varje vecka, året runt, säger Jim. Det handlar om att skapa goda vanor, att göra medvetna val där man förfinar sin metodik för att bli så effektiv som möjligt.

       - Vi har skapat en säljskola där vi jobbar med teori, rollspel och reflektion på ett så lärande och kul sätt som det bara går. Är man ny mäklare handlar det också mycket om att lära känna sig själv, sina prioriteringar och hur man på bästa möjliga sätt drar nytta av denna kunskap, fortsätter Jim.

       - Att jobba som fastighetsmäklare är bland det roligaste som finns, särskilt på HusmanHagberg. Hos oss råder en skön stämning med över 400 personer som trivs fantastiskt bra tillsammans. HusmanHagberg ser nämligen inte bara mäklaren, utan människan, och det kan vara anledningen till att våra kollegor både trivs och blir framgångsrika. Här är vi äkta passionerade vinnare, säger Christian.

       Anmälan och frågor

       För att anmäla dig till utbildningen (nästa tillfälle startar 2023) eller få svar på frågor, maila till Frida Karlsson på HusmanHagbergs huvudkontor: frida.hk@husmanhagberg.se