HusmanHagbergs pressrum

Säkerställ att du inte missar några av våra nyheter!

Längst ner på den här sidan har du via RSS, möjlighet att enkelt prenumerera på våra nyheter, pressmeddelanden mm. Ett RSS-flöde håller dig på ett enkelt sätt uppdaterad, antingen via ett särskilt datorprogram eller via din webbläsare genom att du installerar ett tillägg: RSS-tillägg för Chrome.

  • Dela:

Mäklaren med bäst betyg i hela Sverige 2023 - Andreas Helgoson

Rekommendationssajten Reco används flitigt i många branscher, inte minst i fastighetsmäklarbranschen. Vid varje kvartal och helår summerar Reco vilka mäklare som fått bland annat fått bäst betyg.

För 2023 lyckades Andreas Helgoson på HusmanHagberg Vasastan & Östermalm knipa utmärkelsen ”Bäst betyg 2023” för hela Sverige.

- Jag är fantastiskt glad över att få ta emot denna utmärkelse. När man jobbar i en förtroendebransch där det handlar om att på ett professionellt och ödmjukt sätt möta alla olika människors högt ställda förväntningar så är detta det finaste kvitto man kan få enligt mig, säger Andreas.

- Under hela min mäklarkarriär har kundnöjdhet stått i fokus och det genomsyrar egentligen allting som jag gör. Det låter kanske som en kliché att säga att man vill göra alla nöjda men jag ger verkligen inte upp förrän jag känner att jag gjort allt jag kan för mina kunder och jag tror att de verkligen känner det.

Fredrik Kjell, VD för HusmanHagberg är också stolt över utmärkelsen.

- Jag tycker att den visar vilket fint arbete som Andreas utför, säger Fredrik. Han är en sann förebild och utmärkelsen är ett bevis på den höga kvalitet som vi strävar efter att leverera i hela kedjan. Vi ser fram emot fler fina utmärkelser både lokalt, regionalt och på Sverige-nivå under 2024, avslutar Fredrik.

Ämnen

fastighetsmäklaremäklare

Kategorier

BoendefrågorFastighetsförmedlingUtmärkelser

Presskontakt

Vice VD/Marknadschef

Åsa Davidsson