HusmanHagbergs pressrum

Säkerställ att du inte missar några av våra nyheter!

Längst ner på den här sidan har du via RSS, möjlighet att enkelt prenumerera på våra nyheter, pressmeddelanden mm. Ett RSS-flöde håller dig på ett enkelt sätt uppdaterad, antingen via ett särskilt datorprogram eller via din webbläsare genom att du installerar ett tillägg: RSS-tillägg för Chrome.

  • Dela:

HusmanHagberg utsett till Karriärföretag 2024

-Vi är otroligt stolta och glada över att i år igen utses till Karriärföretag, säger Christian Hjort, Expansions- & HR-chef på fastighetsmäklarkedjan HusmanHagberg. Det är ett kvitto på att allt det jobb som vi lägger ner på rekrytering och vår strävan efter att vara en attraktiv arbetsgivare ger resultat.

-Våra värdeord Äkta Passionerade Vinnare utgör en stabil grund för arbetet i hela vår kedja – från HK ut till de lokala kontoren runt om i landet och även i våra spanska etableringar, fortsätter Christian. Utan alla våra duktiga medarbetare skulle det här jobbet inte vara möjligt, så utmärkelsen är till stor del deras förtjänst. Vi är en kedja som gör mycket tillsammans; vi firar framgångar och vi gör en stor del av rekryteringen på högskolorna ihop. Tillsammans blir man starkare, avslutar Christian.

För mer information, kontakta:

Christian Hjort, Expansions- & HR-chef HusmanHagberg

Mobil: 070-536 02 88

Mail: christian.hjort@husmanhagberg.se

Fakta om Karriärföretagen:

Sedan 2011 presenterar Karriärföretagen varje år Sveriges mest attraktiva arbetsgivare där de utvalda får titulera sig som ett Karriärföretag under ett år. Initialt krävs att arbetsgivaren lever upp till våra grundkriterier samt passerar en urvalsprocess. I processen granskar och säkerställer expertpanelen att arbetsgivarna uppfyller det som krävs och att man bedriver ett högkvalitativt arbete för att vara en attraktiv arbetsgivare ur flera aspekter. Karriärföretagens meriterade jury väljer sen ut de som blir ett Karriärföretag. Källa: karriarforetagen.se

Ämnen

fastighetsmäklarehusmanhagberg

Kategorier

BoendefrågorFastighetsförmedlingArbetslivUtmärkelserRekrytering

Presskontakt

Vice VD/Marknadschef

Åsa Davidsson