HusmanHagbergs pressrum

Säkerställ att du inte missar några av våra nyheter!

Längst ner på den här sidan har du via RSS, möjlighet att enkelt prenumerera på våra nyheter, pressmeddelanden mm. Ett RSS-flöde håller dig på ett enkelt sätt uppdaterad, antingen via ett särskilt datorprogram eller via din webbläsare genom att du installerar ett tillägg: RSS-tillägg för Chrome.

  • Dela:

HusmanHagberg satsar på tillväxt i Spanien - Ny ägare i Nerja

HusmanHagberg Nerja slog upp portarna i 2019, med franchisetagaren Gabriel Karleving i spetsen. Den 1 september 2023 tar Mariana Grip, mäklare på kontoret, över stafettpinnen och därmed ägandeskapet. Nu är hon redo att ta det till nya höjder.

-Affärsutveckling och innovation har alltid varit stora intressen, så jag ser förväntansfullt fram emot att ta mig an marknaden här i och runt Nerja. Jag vill att vi ska växa och bli större, och nu har jag fria händer att ta oss dit, säger hon.

Mariana har utöver sina år som mäklare, även jobbat i 25 år med marknadsföring och kommunikation. Den kombinationen ser hon som en nyckelfaktor i att lyckas på marknaden.

När Mariana får frågan om målbilden för verksamheten, är hon snabb med att svara.

-På kort sikt vill jag utöka teamet med ett par personer till, samt få in bra samarbeten. Där är jag redan i gång.

-Långsiktigt vill jag att HusmanHagberg ska växa och vara den primära aktören man vänder sig till vid en bostadsaffär. Vi ska bli ett självklart val för både köpare och säljare i och runt Nerja med kringliggande orter, säger Mariana.

Teamet och företagskulturen är något som Mariana pratar varmt om, och det kommer således bli en viktig hörnsten i verksamheten.

-Samtidigt som jag tänker på hårda värden så som siffror och mätbara mål, tänker jag på mjuka värden så som känslan på kontoret. Jag vill att vi internt ska kännas som en familj. Vassa armbågar ska inte finnas, utan vi ska stötta varandra, fira framgångar och se till att ha roligt ihop.

-Detta gäller även ut mot marknaden. När en kund kommer in på kontoret, ska den bli bemött med ett leende och ett varmt välkomnande. Här på HusmanHagberg bryr vi oss om dig som person.

Henrik Hagberg, VD på HusmanHagberg Utland, är positiv till att Mariana kliver in som franchisetagare i Nerja.

-Det känns roligt att Mariana nu tar över rodret för kontoret. Hon har en bred kunskap som ger goda förutsättningar att nå långt, och en vilja som kommer att ta henne dit, avslutar han.

Ämnen

fastighetsmäklareSpanienexpansionbostäder

Kategorier

BoendefrågorFastighetsförmedling

Presskontakt

Vice VD/Marknadschef

Åsa Davidsson