HusmanHagbergs pressrum

Säkerställ att du inte missar några av våra nyheter!

Längst ner på den här sidan har du via RSS, möjlighet att enkelt prenumerera på våra nyheter, pressmeddelanden mm. Ett RSS-flöde håller dig på ett enkelt sätt uppdaterad, antingen via ett särskilt datorprogram eller via din webbläsare genom att du installerar ett tillägg: RSS-tillägg för Chrome.

  • Dela:

HusmanHagberg i Solna expanderar med fler delägare

Franchisetagaren Siyar Hamidanoglu har drivit kontoret i Solna under många år. Nu tar två medarbetare klivet in som delägare för HusmanHagberg på den intressanta Solna-marknaden där en storsatsning sker.

De nya delägarna är fastighetsmäklarna Eddie Razaz och Gabriel Mirza som efter ett par års mäklande tar klivet in som franchisetagare.

- Efter att ha byggt upp flera kontor inom HusmanHagberg som jag sålt av under åren så känns det fantastiskt roligt och inspirerande att få två riktigt duktiga kollegor som delägare inför vår storsatsning i Solna, säger Siyar. Jag ser det som en enorm styrka att vara tre duktiga mäklare som delägare, inför den expansion som vi står inför.

- Vi har utökat vårt team på kontoret och är i dagsläget sju medarbetare. Samtidigt ökar vi våra marknadsandelar och har siktet högt ställt inför framtiden, avslutar Siyar.

Nya delägarna Gabriel Mirza och Eddie Razaz ser fram emot att tillsammans med Siyar bygga upp HusmanHagberg i Solna.

- Med HusmanHagbergs härliga familjekänsla kändes det som ett helt naturligt steg att få fortsätta vara en del av familjen efter nästan 4 år som anställd mäklare, säger Gabriel. Med Siyar, som redan varit i kedjan i 18 år, och hans kompetens inom företagande tillsammans med vår energi kommer vi att ha alla förutsättningar att få en flygande start, säger Gabriel.

- Jag är oerhört tacksam att jag fått chansen att få bli franchisetagare redan efter 1,5 år in i min karriär som mäklare. Det visar att Siyar och HusmanHagberg som kedja tror på mig. Det stärker känslan av att jag kom till rätt företag redan för 1,5 år sedan, flikar Eddie in. Att få vara del av HusmanHagberg som delägare var en dröm som nu gått i uppfyllelse. Jag ser verkligen fram emot att skapa Solnas bästa mäklartjänst tillsammans med mina delägare och våra anställda, avslutar Eddie.

För mer information, kontakta:

Siyar Hamidanoglu, Franchisetagare HusmanHagberg Solna

Mail: siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Tel: 070-751 43 47

Ämnen

fastighetsmäklarehusmanhagbergexpansionsolna

Kategorier

BoendefrågorFastighetsförmedlingFöretagsinformationByggnadsindustrin

Presskontakt

Vice VD/Marknadschef

Åsa Davidsson