HusmanHagbergs pressrum

Säkerställ att du inte missar några av våra nyheter!

Längst ner på den här sidan har du via RSS, möjlighet att enkelt prenumerera på våra nyheter, pressmeddelanden mm. Ett RSS-flöde håller dig på ett enkelt sätt uppdaterad, antingen via ett särskilt datorprogram eller via din webbläsare genom att du installerar ett tillägg: RSS-tillägg för Chrome.

  • Dela:

32 nya mäklare till HusmanHagberg

I veckan som gick hade HusmanHagberg introduktionsutbildning för nyanställda. Denna gång bestod gruppen mestadels av mäklare och dessutom många med bra erfarenhet av yrket.

- Det är ett riktigt vasst gäng, säger Jim Palmquist försäljningschef som håller i säljträningen under introduktionsutbildningen. Det märks direkt då det är mäklare med erfarenhet, fortsätter Jim, man får andra typer av frågor och det blir ett bra erfarenhetsutbyte.

HusmanHagberg håller sina introduktionsutbildningar fyra gånger per år och Clara Ström, rekryteringsansvarig på kedjan, är nöjd.

-Det är fantastiskt roligt att alla dessa duktiga yrkesmänniskor vill börja arbeta hos oss, säger Clara. Vi har våra värdeord Äkta Passionerade Vinnare och det här gänget lever verkligen upp till alla tre orden.

Innan introduktionsutbildningen så har alla nyanställda fått delta i en digital on-boarding under ett antal veckor.

-Den digitala on-boardingen har bidragit till att vi börjar utbildningen på en högre nivå, då vi väl träffas, berättar Jim. Den gör att vi kan ägna dagarna på plats i Stockholm till mer mäklarnära frågor, interaktiva övningar och erfarenhetsutbyte, vilket uppskattas av deltagarna.

-Nu blir det intressant att följa det här gängets framfart på marknaden, avslutar Jim.

Ämnen

fastighetsmäklarerekrytering

Kategorier

BoendefrågorFastighetsförmedling

Presskontakt

Vice VD/Marknadschef

Åsa Davidsson