190
MEDC07021E8A9F14F4BBDFF0791034721AA

Ljus & yteffektiv med högt, fritt läge - Nära T-bana & butiker!

Kommande®

Bromma Blackeberg, BROMMA

Wergelandsgatan 46G, 1tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,349 inkl värme, kallvatten, TV (basutbud) och bredband (100 Mbit/s)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea32 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer11
Byggår2017

*2 100.000 KR AV SÄLJAREN ACCEPTERAT PRIS*

NYPRODUCERAT HEM - ÖPPEN PLANLÖSNING - EJ TOMTRÄTT
Välkommen in till denna välplanerade lägenhet med ett lugnt läge i centrala Blackeberg. Här bor ni med skogen som närmaste granne, 1 trappa upp med stora fönster i högt fritt läge utan insyn! Rummet badar i ljus från den glasade väggen. Uteplats på loftgång med plats för cafégrupp. Trivsamt!
Lägenheten har alla moderna kvalitéer som man kan önska sig av nyproduktion. Lättmöblerat och luftig med öppen planlösning mellan kök och allrum, väl tilltaget badrum med tvättmaskin och stilrena materialval. Genomgående nyskickskänsla, vilket adderar till trivseln. Bara att flytta rakt in och "börja bo".

På Wergelandsgatan bor du på kort avstånd till kommunikationer (Blackebergs tunnelbana på några få minuters promenad), service, restauranger och butiker. Vid Blackebergs torg och närbelägna Vällingby City, hittar du ett rikt och varierat utbud av all närservice ni kan tänkas behöva.

Lägenheten är belägen i en lugn del av Blackeberg med närhet till grönska och rekreation. Mälaren på kort avstånd med bad- och båtliv samt Grimstaskogen och Judarskogen för härliga skogspromenader och löpturer.

Här bor ni i en välskött förening som äger marken (friköpt tomt) om 54 lägenheter med god ekonomi. Varje lägenhet disponerar ett kallförråd och cykelförråd finns i fastigheten.

Varmt välkomna på visning önskar Ylva Gauffin på HusmanHagberg.

Om området

Stadsdelen Blackeberg är ett mycket lyckat resultat av stävan att integrera bostadshus i naturområde och byggdes i tidstypisk stil under tidigt 1950-tal. Stor omsorg lades ned på husens utformning och vid senare tiders renoveringar har man strävat efter att bevara det ursprungliga uttrycket, vilket gör att Blackeberg idag framstår som en välbevarad stadsdel. Större delen av stadsdelen är utpekad som en kulturhistoriskt värdefull miljö i Stockholms översiktsplan. Genom stadsdelen löper ett vackert parkstråk med gångvägar. Närheten till Mälarens strand tillför stadsdelen charm. En promenad på ca 10 min tar dig till populära och barnvänliga bad vid Mälaren (Kaanan och Ängbybadet). Här finns stora sandstränder, gräsytor och kiosk.

Kommunikation

Blackeberg har egen tunnelbanestation på T-banans gröna linje. Här tar du dig enkelt vidare ut mot slutstation Hässelby Strand eller in till Stockholms City på cirka 20 min. Även närhet till stationen Islandstorget.

Närservice

I Centrum på, på några minuters gångavstånd, finns ett flertalet butiker såsom café, frisör, välsorterad mataffär, bank, bibliotek, apotek, videobutik och ett gym. Gångavstånd till Vällingby Centrum med ytterligare stort utbud av butiker, shopping och biograf.

Övrigt

I området finns Blackebergsskolan och Södra Ängbyskolan. Dessutom finns det flertalet såväl privata som kommunala förskolor.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar Brf Loftet
Ekonomisk plan
Våningsplan
Årsredovisning 2018
Kommande

Bilder

Välkommen in till detta nyproducerade hem!

Fullt utrustat kök med spis och diskmaskin i fullsize

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Detta nyproducerade hem nås via egen ingång från loftgång en trappa upp. Utanför dörren finns bra med utrymme för att ha ett cafébord och stolar. Via gedigen säkerhetsdörren tar ni er in till en öppen och ljus HALL med bra förvaring och goda avhängningsmöjligheter. Slitstarkt mörkt klinker golv och genomgående i lägenheten återfinns vitmålade väggar.

Modernt KÖK med vita släta luckor, vitt stänkskydd och bänkskiva i aluminium. Gott om förvaring och bra arbetsytor. Kökets maskinella utrustning består av kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn samt helintegrerad diskmaskin. Tillåtande öppen planlösning mot allrummet för bra sällskapsytor och rymd. Matplats i anslutning till köket för 2-4 personer.

SÄLLSKAPSRUMMET är lättmöblerat för såväl soffmöbler samt säng. Ljus och privat sovdel i sällskapsrummet. Plats för stor säng samt bra förvaring i garderober. Underbar utsikt från sällskapsrummet med fritt läge och vy över grönskande skogsparti. Helt utan insyn i sovdel och sällskapsrum.

Helkaklat BADRUM med vitt kakel och grått klinker. Stort och bekvämt badrum utrustat med dusch med, WC, handfat med vit kommod, handdukstork. KOMBITVÄTTMASKIN.

Sammantaget ett välbeläget och bekymmersfritt boende i nyskick med närhet till såväl kommunikationer och närservice som härliga rekreationstillfällen i orörda skogsområden. Det bästa av två världar!
Antal rum
1 rum
Boarea
32 kvm
Areakälla
Föreningens lägenhetsregister
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3, hiss finns
Avgift
SEK 2,349 inkl värme, kallvatten, TV (basutbud) och bredband (100 Mbit/s)
Andel i föreningen
1.8519 %
Andel av årsavgiften
1.85 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017
Byggnadsår kommentar
Inflyttning våren 2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Inflytt skedde 2018, Besqab har ett garantiansvar i 5 år (2022)
Förening
Namn
BRF Loftet
Om föreningen
Brf Loftet är en förening med nyproducerade lägenheter som stod inflyttningsklara våren 2018. Man äger fastigheten Skärkarlen 4 med äganderätt (ej tomträtt). Föreningen har upplåter 54 lägenheter på adresserna Wergelandsgatan 46 A-Y, samtliga med bostadsrätt.

Inga planerade avgiftshöjningar (2020-02-13).
Organisationsform
Bostadsrätt
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Antal lägenheter
54
Tv och bredband
Tillgång till tripple play där grundutbud kabel-tv samt bredband (100 Mbit) ingår i avgiften. Ytterligare TV-kanaler kan tecknas av varje medlem.
Parkering
Föreningen innehar 10 markparkeringsplatser som kostar 400kr/månad. Fördelas i mån av tillgång eller genom kö-system.
Ekonomi
Föreningens tar ut en överlåtelseavgift på 2,5% och en pantsättningsavgift på 1 %.
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja (ej tomträtt)

Karta

Bromma Blackeberg BROMMA

Wergelandsgatan 46G, 1tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg