190
MED09447949CE544F9A82D2D9E998CF538F

Kommande försäljning!

Kommande®

Vellinge Centrum, Vellinge

Fakta

Antal rum2 rok
Boarea61 kvm

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Snart har du chansen att förvärva denna genomgångstvåa med inglasad balkong i Vellinge Centrum! Lägenheten ligger en halvtrappa upp och bjuder på ett sovrum med gott om förvaring, trevligt kök med matplats och rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Välkomna att höra av er för mer information.

Om området

I Vellinge finns närhet till det mesta - cafeér, butiker, bageri, badhus och bibliotek nås inom gångavstånd. Kommunikation med buss från centrum och Vellinge ängar.

Kommunikation

Det är gångavstånd till busshållsplats för vidare färd in mot Hyllie och Malmö C. Från Vellinge ängar går fler bussar mot Malmö men även Trelleborg och Höllviken. På cirka 15 minuters bilfärd når du Malmö och Öresundsbron. Både flygplatserna Kastrup och Sturup finns inom bekvämt räckhåll.

Närservice

I Vellinge centrum finns Ica, willys, systembolaget, apotek, butiker och bageri. Inom korta avstånd från Vellinge finns fantastisk natur med b.la vackra sandstränder och öppna fält. Det finns golfbanor, ridanläggning, gym och motionsspår med utegym. I Vellinge finns flera förskolor t.ex. Södervång, Solblomman, Norrevång, Herrestorp och Asklunda. Inom gång- och cykelavstånd finns Södervångsskolan, Framtidskompassen och Herrestorpsskolan. År 2018 blev Vellinge kommun årets bästa skolkommun. Dessutom finns det en gymnasieskola för de äldre, Sundsgymnasiet.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg