MED52D231B39DE84DA0AC4B9AB8A39C450B

Passa på att köpa en nyproducerad fyra i BRF Snäckan centralt i Oskarshamn!

Nyproduktion

Oskarshamn, Oskarshamn

Värdshusgatan 6B

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,670 I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten och avlopp samt sophämtning.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea87 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer6B - C22
Byggår2019

Insats: SEK 1,690,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Tillfälle att förvärva en nyproducerad fyra om 87 kvm i två plan i BRF Snäckan, på ett högt läge mitt i centrala i Oskarshamn. Uteplats utanför entrén med morgonsol samt balkong med eftermiddags-/kvällssol. En mycket exklusiv våning där sovrummens tak på övervåningen är öppet hela vägen upp till nock. Modern bostad med mycket fina och ljusa materialval i form av vitmålade väggar och 3-stavs eklamellgolv i alla bostadsutrymmen förutom i badrum och hall, där det ligger klinkergolv. Fullutrustat kök med kakel, skåpsinredning från IKEA, vitvaror från BOSCH; diskmaskin, kyl/frys, inbyggnadshäll, fläkt, ugn och mikro. Uteplats på framsidan och balkong på baksidan, samt en fransk balkong i sovrummet på övervåningen. Tiltbara fönster i alla rum, förutom i badrummen. Fiber finns indraget. Till varje lägenhet hör ett förråd. Parkeringsplatser finns att hyra på och i anslutning till fastigheten. Separat tvättmaskin och torktumlare finns i det ena badrummet som för övrigt har både kakel och klinker. Det är första gången på decennier det byggs bostadsrätter så centralt i Oskarshamn. Bostäderna ligger mycket nära de båda torgen i Oskarshamn, såsom Stora och Lilla torget samt hamnen, centrum och stadsparken.

Samtliga lägenheter är klara för inflyttning. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för bokning av visning!

Om området

Oskarshamn är centralorten i Oskarshamns kommun och ligger i Kalmar Län. I Oskarshamn kommun med sin fantastiska skärgård bor det ca 27000 personer. Från Oskarshamn kan du ta färjan till Gotland eller Byxelkrok. Oskarshamn har allt du kan förvänta dig av en stad samt både sjukhus och köpcentrum. Välkommen hit till en underbar sommarstad!

Kommunikation

Ett välutbyggt kollektivtrafik nät finns i hela området.

Närservice

Här finns både en levande centrumkärna och större köpcentrum.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Kvällsbild över kvarteret Snäckan

Kvällsbild kvarteret Snäckan

Kvällsbild innergård kvarteret Snäckan

Kvällsbild kvarteret snäckan

Balkong exempelbild

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
87 kvm
Areakälla
Ekonomisk plan
Hall
Välkommen in i hallen från den gemensamma innergården. Hallen har ljusgrått, tåligt klinkergolv och vitmålade väggar. Från hallen når du köket, vardagsrummet med balkong och badrummet.
Kök
Kök och vardagsrum i öppen planlösning med många fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Köksinredning IKEA Veddinge vit, mineralmönstrad bänkskiva i laminat och vitvaror från Bosch. Fullutrustat kök med kakel, vitvaror från BOSCH; diskmaskin, kyl/frys, inbyggnadshäll, fläkt, ugn och mikrovågsugn. En bonus med just denna bostaden är att man har ett fönster med utsikt ut mot centrum.
Vardagsrum
Vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Balkong i anslutning till vardagsrummet med eftermiddags-/kvällssol, perfekt att avnjuta din middag på.
Badrum 1
Ljusgrått klinkergolv och vita kaklade väggar. Dusch med duschvägg i klarglas, WC, handfat, kommod och badrumsskåp från IKEA, tvättmaskin och torktumlare från BOSCH.
Sovrum 1
Rymligt sovrum med tre garderober. Pampigt och luftigt där taket går hela vägen upp till nock. Fransk balkong.
Sovrum 2
Rymligt sovrum med två garderober. Pampigt och luftigt där taket går hela vägen upp till nock.
Sovrum 3
Sovrum/klädkammare/förråd. Pampigt och luftigt där taket går hela vägen upp till nock.
Badrum 2
Ljusgrått klinkergolv och vita kaklade väggar. Dusch med duschvägg i klarglas, WC, handfat, kommod och spegel från IKEA.
Uteplats
Uteplats utanför entrén samt balkong.
Parkering
Totalt har föreningen tillgång till 18 parkeringsplatser. Det finns 6 st p-platser i föreningen. Resterande 12 p-platser hyrs in av grannfastigheten. Kostnaden för en parkering är 150 kr/mån.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Pris
SEK 1,690,000 Insats
Avgift
SEK 4,670 I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten och avlopp samt sophämtning.
Information avgift
I månadsavgiften ingår kostnad för uppvärmning, vatten och sophämtning.
Andel av årsavgiften
4.44 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme och vattenburet radiatorsystem.
Ventilation
Mekanisk, typ FTX
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
BRF Snäckan Oskarshamn
Om föreningen
Nyproducerade bostadsrättslägenheter 2019 med inflyttningsstart februari 2020.

Totalt 25 st lägenheter fördelat på sex st 2 rok på 44 kvm, två st 2 rok på 66 kvm, tre st 3 rok på 74 kvm och 14 st rok på 87 kvm. Husen är anslutna för elleveranser och fjärrvärme till Oskarshamn Energi, Oskarshamn Kommun för vatten och avlopp, KSRR för renhållning och Telia för fiber via öppen fiber. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själv sitt abonnemang för fiber med valfri leverantör.
Hushållsel: Det tillkommer en avgift för hushållselen som tas upp på fakturan varje månad tillsammans med avgiften och ev. parkeringsplats. Avgiften för hushållselen är 300 kr/mån för 2 rok, 400 kr/mån för 3 rok och 400 kr/mån för 4 rok.

Fastigheten Oskarshamn Snäckan 4 ligger på adresserna Tunnbindaregatan, Dammgatan och Värdshusgatan i Oskarshamn.

Till varje lägenhet hör ett förråd om ca 3-4 kvm för de större lägenheterna samt 1,5-2 kvm för de mindre lägenheterna.

I det gemensamma förrådet finns det plats för cyklar och barnvagnar.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
25
Tv och bredband
Data/telefoni: Anslutning till data/telefoni genom cat6 alternativt fiberkabel sär respektive lägenhetsinnehavare själv avtalar om abonnemang.
TV: Anslutning till TV genom cat6 alternativt fiberkabel.
Parkering
Totalt har föreningen tillgång till 18 parkeringsplatser. Det finns 6 st p-platser i föreningen. Resterande 12 p-platser hyrs in av grannfastigheten. Kostnaden för en parkering är 150 kr/mån.

Karta

Oskarshamn Oskarshamn

Värdshusgatan 6B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg