230
MEDD726DB6634B141D5BA3B9CC625807A43

Valler 4:1 Romelanda, Romelanda

Romelanda, Romelanda

Valler 4:1


PRIS (utgångspris)1 700 000 kr

Fakta om tomten

TYP

Tomt

TOMTAREA

4 867 kvm

Med ett fantastiskt läge finner vi här en tomt på drygt 4800 kvm att skapa ert drömboende på. Med utsikt över Göta älv och hela de östra delarna av Kungälv kan detta verkligen bli det insynsskyddade och fria läge många bara drömmer om.

Med ca 7 min bilväg till de centrala delarna av Kungälv bor du bekvämt men samtidigt lantligt med naturen precis utanför dörren.

I Diseröd, som bara ligger några minuter bort med bil, finns både förskola, skola (Åk 1-6), Tempobutik och pizzeria. För den golfintresserade så finns även Lysegårdens golfklubb på nära avstånd från fastigheten.

Servitut finns om att dra en väg upp till fastigheten över stamfastigheten.

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Expressvärdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Fastighetskarta

Fakta

Fakta om tomten

TYP

Tomt

TOMTAREA

4 867 kvm

Om området

Ett naturnära område ca 10 minuter från Kungälvs centrum med fina promenadstråk och Lysegårdens golfklubb alldeles intill.

KOMMUNIKATION

Bra kommunikationsmöjligheter till Kungälv med flera busslinjer som passerar, för mer information, se Västtrafiks hemsida, www.vasttrafik.se

NÄRSERVICE

I Diseröd finns en välsorterad Tempobutik och pizzeria.

Det finns en nybyggd förskola samt en låg- och mellanstadieskola i Diseröd centrum, samt ett bibliotek som är tillgängligt för alla.
Det finns också en idrottsplats med en mycket aktiv idrottsförening.

ÖVRIGT

Med en cykeltur eller en kort bilfärd tar man sig till Romesjön där badmöjligheter finns och med en lite längre bilfärd på ungefär 20 minuter kommer man till havet och Rörtången.

Byggnad

FASTIGHETSBETECKNING

Valler 4:1

Allmänt om tomten

TAXERINGSKOD

197, Lantbruksenhet, övrig mark utanför tätort, taxeringsvärde 0 kr

AREAL

4867 kvm

TOMTTYP

Bergs-/naturtomt

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Kungälv Romelanda-Solberg GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Kungälv Romelanda-Solberg GA:2 ändamål: Vägar

Karta

Kungälv Romelanda

Valler 4:1

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg