190
MEDCEAB4DC3606347AE982A1454EB3E9C62

Vacker och charmig bostad nära spårvagnar och centrala staden

Kommande®

Centrala Hisingen Kville, Göteborg

Trädesgatan 4C

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,034 inkl värme, VA och kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea59 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer16
Byggår1941
Driftskostnad350 kr/månad

Accepterat pris: SEK 2,295,000

ACCEPTERAT PRIS! Varsamt renoverad bostad med fint helkaklat badrum och ett uppfräschat kök för att passa in med den gamla charmen som landshövdingehusen hade förr. Vackra golv i alla rum och vitmålade väggar utgör en bra bas att inreda som ni vill. Nära spårvagnarna som tar er in till centrala staden på bara nån minut. För er som söker ett hem utöver det vanliga där mixen av gammalt och nytt är i harmoni är detta en bostad som passar er.

Om området

Kville är centralt belägen i stadsdelen Lundby. Ett trivsamt och levande område som binder samman Hisingen med Göteborgs innerstad. Ett charmigt område med gamla landshövdingehus uppblandat med nybyggnation runt gamla Porslinsfabriken och Kvillebäcken. Ramberget/Keillers park är nära beläget med sin fina utsiktsplats och härliga strövområden. Här bor du på ett centralt läge i ett expansivt område, bra kommunikationer som tar er in till staden på några minuter och alldeles i närheten finns köpcentrum och saluhall. För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.

Kommunikation

Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan är en stor närbelägen knutpunkt för kommunikationer. Där trafikerar både spårvagn, buss och flygbussar. Spårvagnen tar dig in till centrum på 5 minuter.

Närservice

På kort gångavstånd ligger Kvilletorget som har ett bra serviceutbud av både livsmedel, shopping, caféer och restauranger.

Vid Kvilletorget har även Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Polisen sin verksamhet. I närheten finns också Nya Kville Saluhall och intilliggande Backaplan som har ett stort utbud av butiker med allt man kan tänka sig. På promenadavstånd tar du dig lätt in till City.

För den motionsintresserade finns ett flertal träningsanläggningar, Lundbybadet och två golfbanor inom bra avstånd.

Övrigt

I Lundby finns ett flertal kommunala förskolor och grundskolor. På Lindholmen finns både gymnasie-, högskola och universitet.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2019
Social Video
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
I Kvillebäcken finner ni detta trivsamma hem med generösa ytor och härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Bostaden är vackert renoverad med kvalitetssäkra materialval och med en känsla för stil och elegans. Man har bevarat den gamla charmen och blandat upp den med lite nya fräscha inslag. Njut till exempel av vitpigmenterade golv i massiv furu, helkaklat badrum med tvättpelare och en hall som rymmer all din förvaring.
Antal rum
2 rum
Boarea
59 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Ni välkomnas av en rymlig hall med en egen nisch för att dölja avhängningen av era kläder och en sober färgsättning blir genomgående i hela bostaden. På golvet ligger ett vitpigmenterat golv i massiv furu och väggarna är vitmålade, inte mindre än fyra fullhöjdsgarderober rymmer alla kläder.
Sovrum
Till vänster ligger det luftiga sovrummet med gott om plats för en dubbelsäng och extra förvaring om så krävs. Även här ligger det vackra vitpigmenterade golvet i massiv furu och väggarna är vitmålade.
Kök
Köket är väldisponerat med gott om förvaring och en plats för en stor matgrupp som tar sin naturliga plats mitt i rummet. Här lagar ni er mat på en praktisk hällspis och en diskmaskin tar hand om det tråkiga efterarbetet. Tack vare två härliga fönster badar köket i naturligt ljus som flödar vidare genom hallen och in till vardagsrummet.
Vardagsrum
I vardagsrummet är det gamla brädgolvet från ljuva 40-talet bevarat och lackat för att tåla en vardag, väggarna här är vitmålade och från fönstret har ni utsikt över innergården. Här ryms utan problem en soffhörna och tv, men även en arbetshörna om så önskas. Innergården når ni bara några trappor ner och här kan ni njuta av sommarsolen på föreningens stora träddäck med stolar och bord att nyttja.
Badrum
Badrummet renoverades 2013 och är stilrent och helkaklat i vitt och svart. Underliggande golvvärme gör en extra lyx en kall morgon, alltid varma handdukar sköter handdukstorken och all tvätt sköts enkelt med tvättpelaren så du slipper springa i trappor.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Pris
SEK 2,295,000 accepterat pris
Avgift
SEK 4,034 inkl värme, VA och kabel-TV
Driftskostnad
SEK 4,200 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,400
Försäkring
SEK 1,800
Beräknat antal personer
1
Andel av årsavgiften
6.76636 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1941
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Trädesgatan 4
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Göteborg Brämaregården 47:3. Flerbostadshuset är byggt år 1941 i tre våningar med 18 lägenheter varav två av dem är hyresrätter. Totalytan är 1 076 kvm. Fastigheten är fullvärdesförsökrat hos Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
18
Varav hyreslägenheter
2
Tv och bredband
Kabel-tv och internet genom ComHem. Tillgång till fiber från Telenor.
Parkering
Boendeparkering på gatan utanför, område H taxa mellan ca 370-580 kr/mån. För mer information och ansökning finns på www.goteborg.se.
Renoveringar
1984 byttes alla V/A stammar i kök och badrum. Under samma år byttes fönster och tvättstugan renoverades.
2009 energideklarerades fastigheten.
2013 renoverades den yttre miljön. Tilläggsisolering och byte av fasad, byte av samtliga fönster, byte av tak och målat om. Under samma år dränerades innergården och porten byttes.
2016 asfalterades och planterades det nytt på innergården.
2018 byttes entrédörrar och portkodssystem.
2019 byttes maskiner ut i tvättstugan.
2020 gjordes en OVK, de brister som framkom håller på att fixas.
Föreningen kommer att göra en ny energideklaration då den gamla har gått ut i giltighetstid.
Föreningen planerar en relining. Inga vidare beslut är tagna i dagsläget.
Ekonomi
Föreningen höjde avgiften med 4% från januari 2020, detta då de planerar att göra en relining. De kan komma att höjas ytterligare under nästa år enligt samtal med ordförande, inget är beslutat i dagsläget (avstämt 2020-06-30)
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
Det finns en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare samt två torkskåp. Till bostaden hör även ett vindsförråd. Gemensam innergård med trädäck och planteringar.

Karta

Centrala Hisingen Kville Göteborg

Trädesgatan 4C

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg