190
MEDC3076FF3D1CC4D83BE3F76E948D454D6

Stilrent med lugnt läge

Kommande®

Torsvik, LIDINGÖ

Torsvikssvängen 33

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,608 värme, vatten, kabel-tv och bredabnd ingår.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea55 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer3321
Byggår1946

På attraktiv adress nära Lidingöbron ligger denna trivsamma och stilrena 2:a. Bostaden är placerad på lugn del av Torsvikssvängen utan insyn och med vy mot parkmiljö. Bostaden ligger högst upp i huset med genomgående planlösning, fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt balkong i sydväst. Bostaden är fint renoverad med stort kök och sovrum, inbjudande vardagsrum samt fräscht badrum. Här bor man nära det mesta med gångavstånd till Ropsten samt buss, närservice, Lidingö Centrum, natur och restauranger.

Om området

Torsvik är beläget intill brofästet och är ett av Lidingös mest omtyckta och populära områden. Centralt med närhet till Torsvikstorg med bland annat mataffär, skola och daghem, skogsområden och fina promenadstråk längs vattnet. Gångavstånd till Lidingö centrum med affärer, restauranger, caféer och banker.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer med bussar från Torsvikstorg eller Lidingöbanan, till Ropsten tar det ca 2 min. Med bil tar det ca 10 min att ta sig in till Stockholms innerstad. Det finns även bra anlagda cykelvägar in till Stockholms innerstad.

Närservice

Vid Torsvikstorg finns bland annat mataffär, gym, kemtvätt och skräddare. I närområdet finns även butiker, restauranger, caféer och banker.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration Torsviggen
Stadgar Brf Torsviggen
Årsredovsing Torsviggen 2019
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
55 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Välkomnande och rymlig hall med avhängningsmöjligheter, viss möblering och 2 st garderober. Ekgolv och släta, vitmålade väggar.
Badrum
Via charmig dörr med glasparti nås fräscht badrum. Ljusgrått plastgolv och vita kaklade väggar med ljus bård. Fönster som bidrar med fint ljusinsläpp. Wc, badkar, handfat, hyllplan, spegel och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.
Vardagsrum
Inbjudande vardagsrum med fiskbensparkettgolv mot ljusa väggar samt stort fönsterparti. Plats för matbord samt soffgrupp. Access ut till härlig balkong i fritt s/v-läge.
Kök
Renoverat, delvis platsbyggt kök. Här finns smakfulla köksluckor i vitt mot rostfri bänkskiva lokalt tillverkad på Lidingö av JG Rostfria AB och bänkskiva i ek på andra del av köket.

Köket är unikt för området då tidigare ägare tagit bort en klädkammare för att skapa ett större kök. Här är nu väldigt gott om arbetsytor, förvaring samt matplats.

Rostfria vitvaror i form av induktionshäll från Cylinda, fläkt från Franke, diskmaskin Cylinda, kombinerad kyl/frys Husqvarna och inbyggd microugn från Electrolux. Från köksfönstret har man en fin vy med viss sjöglimt från fönstret.
Sovrum
Intill vardagsrummet ligger det stora sovrummet med fönster ut mot grönska. Rejäl garderobsvägg med spegeldörrar till vänster om ingången och en något mindre garderobslänga på den högra sidan. Vitmålade vita väggar och ekgolv samt plats för skrivbord.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Avgift
SEK 2,608 värme, vatten, kabel-tv och bredabnd ingår.
Andel i föreningen
0.9733 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1946
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 1/16/2020
Energiklass
E
Energiprestanda primärenergital
153 kWh/m² och år
Övriga byggnader
Tillhörande två källarförråd.
Förening
Namn
Brf Torsviggen
Om föreningen
Brf Torsviggen innefattar två bostadshus innehållande 88 lägenheter med bostadsrätt, samt 2 lägenheter och 9 lokaler med hyresrätt.

Föreningen har en god ekonomi och välskötta hus, följande renoveringar har bl.a. utförts.
Hela fastigheten renoverad 1986 med bl.a. rörstambyte, omputsning och tilläggsisolering av fasader, takomläggning samt ytskiktsrenovering av samtliga lägenheter.
Trapphusrenovering 2003.
Renovering av tak 2006-2007.
Omputsad fasad 2010.
Tilläggsisolering av vinden, byte av fyra torktumlare samt OVK genomförd 2011. Nya portar samt blästring av stenen runt portarna 2013.
2014 dränerades och renoverades stödmurar, marksten omlades, asfaltering vid garage lagades. Kodlås till portar installerades. Ledningar för fjärrvärme direkt från everantören har dragits in. En hyresrätt avyttrades varefter ett lån kunde lösas bort.
2015 renoverades tvättstugan inkl nya maskiner. Nytt avtal för bredband och kabel-tv ingånget, Bredband 100/10 Mbit/s samt kabel-tv grundutbud ingår i avgiften.
2016 installerades nya fläktar på taket. OVK besiktning utförd. 3 nya förråd för uthyrning till medlemmar har byggts i lokal på Tsv 23. Förbättningsarbeten på fasadens grund.

Förråd, gemensam tvättstuga och cykelförråd finns.

Garageplats går att hyra. Separat kö.
Fri parkering på gatan.

Kabel-tv och bredband via ComHem. Bredband 100/10 Mbit/s samt kabel-tv grundutbud ingår i avgiften.
Organisationsform
Bostadsrätt
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person

Karta

Torsvik LIDINGÖ

Torsvikssvängen 33

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg