190

Liljeholmen, JÖNKÖPING

Tegelbruksgatan 10AFakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

52,5 kvm

VÅNING

3

LÄGENHETSNUMMER

215005001-0082

MÅNADSAVGIFT

3 455 kr

BYGGÅR

1946-1948

Stabil förening med god ekonomi! Här bor du med en låg månadskostnad!

Insynsskyddat högst upp i huset och med närhet till parknära miljö och Vätterstranden. Trendiga och tidsenliga val är det genomgående temat för bostaden. Den inglasade balkongen är ett extra plus större delen av året! Bostaden har en modern skandinavisk stil och här är det bara att flytta rakt in! I en stabil förening med god ekonomi! Här bor du med en låg månadskostnad! Här kommer föreningen byta både fönster och lägenhetsdörrar inom det närmsta vilket kommer lyfta lägenheten ytterligare en nivå!

Lägenheten erbjuder hög standard, ljusa genomgående väggar och ger rikligt med ljusinsläpp.
Köket är ett modernt IKEA-kök som är praktiskt och fullutrustat med matplats för invid fönstret för 4-5 personer.
Alldeles intill köket finns badrummet som är helkaklat och utrustat med golvvärme som ger extra skön komfort på vintern.
Ett sovrum i bra storlek med generösa garderober, vidare ut i hallen möts du av det mörkgråa klinkergolv och även här finns stora garderober där du får plats med det mesta. Härifrån tar du dig ut till vardagsrummet som är luftigt och stort, det finns möjlighet att inreda med större matbord om så önskas. Som pricken över i:et erbjuds en rymlig inglasad balkong - perfekt ställe för socialt umgänge.

Det perfekta boendet för dig som ska studera på lagom avstånd från Högskolan/Jönköping University (JU). Cykelvägen tar dig till skolan på bara ett par minuter. När shoppingandan faller på har du farligt nära till köpcentret Asecs som bjuder ett rikligt shoppingutbud. Goda kommunikationer precis utanför dörren tar dig från A-B och serviceutbud finns på kort avstånd.

Närheten till Vättern möjliggör att ta solstolen under armen och packa med dig handduken för att gå ner till beachen för en härlig och solig dag. Avståndet är bara ett par hundra meter när du längtar efter sand mellan tårna.

Stabil Riksbyggenförening med välskötta utrymmen bjuds du som boende i föreningen. Här bor du med låg månadskostnad och i en förening med god, stabil ekonomi.

Området Liljeholmen är eftertraktat och beläget med närhet till grönskande Liljeholmsparken. Perfekt för avkoppling, promenader och lek med barnen. I närområdet finns matbutik, pizzeria, goda kommunikationer och mer därtill. Vätterstranden bjuder vackra naturupplevelser året om.

Varmt välkommen att trivas i ditt nästa boende på Tegelbruksgatan 10A, Liljeholmen som inte lämnar något att önska.

Förbered dig gärna genom att:

- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
- Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Ansvarig mäklare

Bilder

MED5CD829F10826431595243FC437EFBB21
MEDC8B74D00FAEE4F37B288178D2FCE6C52
MEDCDDEA6DC4D6C40FF9822A6D9FF889881
MEDF245D51569CD4E6C9ECA00D01AD6D5CB
MED2E743C1906604E9AAAD339332B3241A3

Planritningar

Planskiss

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Jönköping Liljeholmen

Tegelbruksgatan 10A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret