190
MED26DB246A03BE4E3EA130017462D4B071

Njut av trevliga middagsbjudningar i lummiga Svartbäcken!

Kommande®

Svartbäcken, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,330 inkl. värme, varm- och kallvatten samt kabel-tv
Antal rum2 rok
Boarea58.5 kvm

Ansvarig mäklare

Charmig, renoverad och ovanligt rymlig tvåa i fin fastighet från 1943 med en takhöjd om ca 2,70 meter. Lägenheten var från början en trea med separat mat- eller sovrum men har byggts om till en tvåa med stort kök som bjuder in till matlagning och umgänge. I övrigt erbjuder planlösningen ett vardagsrum med balkong i söder mot gården, ett sovrum med bra förvaring i inbyggda skjutdörrsgarderober samt ett helrenoverat duschrum.

Välmående förening med god extern förvaring till varje bostad i förråd, lättillgänglig tvättstuga med torkrum, samlingslokal, cykelrum och hobbyrum.

Njut av alla fördelar med charmiga Svartbäcken. Bo på promenadavstånd till Uppsalas stadskärna med allt vad den har att erbjuda, nära handel vid Torbjörns torg, intill några av Uppsalas bästa promenad och joggingstråk i Röbo, Gamla Uppsala och med goda pendlarmöjligheter, både kommunalt och för dem som föredrar bil.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

Om området

I början av 1900-talet var dagens Svartbäcken ett område med enkla arbetarbostäder. Numera betraktas Svartbäcken som ett mycket attraktivt område att bo i. De gamla arbetarbostäder som bevarats är i dag dyra bostäder. Här bor du nära motionsspår och strövområdet vid Röbo.

Den södra delen av dagens Svartbäcken består till största del av flerfamiljshus och är en relativt urban stadsmiljö. I stadsdelens västra del, utmed Svartbäcksgatan, finns flerfamiljshus från i huvudsak mitten av 1900-talet.

Den östra delen av Svartbäcken, närmare Norra stambanan/Ostkustbanan, domineras av småhusbebyggelse från 1900-talets första hälft. Längst i norr finns ett ursprungligen mycket enhetligt villaområde i funkisstil, byggt omkring 1940.

I området finns också Domarringens skola som är en F-6 skola med 522 elever och 75 förskoleklasselever. Skolan har tillgång till stora grönområden. Skolan invigdes den 25 augusti 1948 och ritades av dåvarande stadsarkitekten Gunnar Leche, som för övrigt ritade stora delar av Tuna Backar.

Kommunikation

Mycket bra, med gång och cykelvägar in till city samt flera busslinjer på kort avstånd från bostaden.

Närservice

I området finns flera skolor och daghem samt vårdcentral, vårdhem, Fyrishov, Fyrisfjädern, kolonilottsområde och fotbollsplaner. Närmaste mataffär ligger på Torbjörns torg i Tuna backar och det tar bara tio till femton minuter att gå ner till affärerna i Uppsala centrum.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg