190
MED4B1E1D9B03FE40D49F7E7097BE65024A

Mellan havet och öppna fält finner man detta välplanerade och gemytliga hus Strandbaden, Höganäs

Kommande®

Strandbaden, HöganäsFakta om bostaden

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

100 kvm

TOMTAREA

1 334 kvm

Mellan havet och öppna fält finner man detta välplanerade och gemytliga hus

Välkommen till attraktiva Strandbaden. En familjevänlig och trivsam ort där havet är högst närvarande. Ett hus i två plan med källare, garage, uteplats och ett inglasat uterum i anslutning till en fantastisk trädgård med fälten som granne. Från sovrummets balkong har man en praktfull utsikt över både fält och hav.
Med promenadavstånd till havet, badstränder, café, promenadstråk och cykelbanor längs havet som leder till Nyhamnsläge, Höganäs och småbåtshamnar. Här i Strandbaden är det gång- och cykelavstånd till det mesta. Bra kollektivtrafik till Nyhamnsläge, Höganäs, Mölle och Helsingborg.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg