230
MEDDEDB1973C0984B88BDA1FB4CD32AD23F

Uddevalla

Stadsfjället 276


PRIS4 995 000 kr

Fakta om tomten

TYP

Tomt

TOMTAREA

3 000 kvm

Nybyggd och inflyttningsklar enplansvilla på natursköna Stadsfjället!

Börjar det bli dags för nytt? Då har du hittat helt rätt!

Nu ges möjligheten att förvärva denna karaktärsfulla nybyggnation där varenda kvadratmeter tas tillvara med en planlösning som passar både större och mindre familjer. Enplansvillan har en total bostadsyta om 143 kvadratmeter fördelat på sex rum och kök som uppdelas på en entré, vardagsrum och kök, fyra sovrum, ett allrum, ett tvättrum och två badrum. Att samtliga rum har målade väggar och 3-stavs ekparkett samt att badrummen är helkaklade ger en fräsch och lyxig känsla till boendet. Dessutom omgärdas huset av en stor tomt med fantastiska utvecklingsmöjligheter.

Huset välkomnar med en tilltalande entré med praktisk klinker på golvet innanför ytterdörren. I entrén finns utmärkta förvaringsmöjligheter i en stor garderob med skjutdörrar som rymmer många jackor, skor och väskor. Vidare in kommer man till vardagsrum och kök som är centralt placerade. Den sammanlagda ytan är totalt 59,2 kvadratmeter, här får både familj, vänner och släkt plats att umgås. Husets sovrum är uppdelade, ett till vuxna som även har badrum ”ensuite” och tre till barnen eller gästerna i varsin ände av huset. I mitten blir vardagsrummet och köket den naturliga mötesplatsen. I delen som rymmer tre sovrum finns även ett centralt allrum varifrån samtliga sovrum, ett badrum och en klädkammare nås.

Köket är elegant och fullutrustat med köksinredning från Vedum och vitvaror från Miele av högsta kvalitet. En smart och praktiskt öppen planlösning mot vardagsrummet som avdelas med en ”bardisk” skapar en trivsam och social känsla som känns inbjudande och gör att hela sällskapet kan vara delaktiga under matlagningen. Två fönster släpper in naturligt ljus och skapar ytterligare trivsel. Här finns även gott om golvyta för att ha ett stort matbord placerat. Från köket nås bostadens helkaklade och fullutrustade tvättrum med vitvaror från Miele. Tvättrummet nås även från utsidan av huset. Det intilliggande vardagsrummet är ljust och luftigt och med två stora fönster och en glasad dörr mot baksidan av huset ger det ett härligt ljusinsläpp. På mörkare och kallare dagar finns en mysig kamin från Contura som skapar välbehag och sprider värme. Rummet har en väl tilltagen golvyta som exempelvis rymmer en större soffgrupp, tv-möbel och ett större matbord eller annan önskad möblering och bekvämligheter. Genomgående erbjuds goda förvaringsmöjligheter då samtliga sovrum har egna garderober. Vid behov kan med fördel ett eller flera sovrum användas som exempelvis kontor eller ateljé. I övrigt så finns frånluftsvärmepump från Nibe, enskilt vatten och avlopp (VA), fiber finns att ansluta vid tomtgränsen och plattan till garage eller carport är redan gjuten.

Som boende i Stadsfjället omgärdas man av naturens frihet och harmoni samtidigt som man når Uddevalla centrum där det erbjuds all tänkbar service med bil på ca 10 minuter.

Huset är slutbesiktat och godkänt samt inflyttningsklart.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Jessica Nyman på 072-7113300 eller jessica.nyman@husmanhagberg.se

Entré
Rymlig entré med goda förvaringsmöjligheter i en stor garderob med skjutdörrar. Målade väggar och klinker på golvet innanför ytterdörren och vidare in är det 3-stavs ekparkett.

Sovrum 1

Husets största sovrum med badrum ”ensuite”. Ett fönster och en dörr mot husets baksida släpper in behagligt ljust. Goda förvaringsmöjligheter i en stor garderob med skjutdörrar. Målade väggar och 3-stavs ekparkett.

Badrum ”ensuite”
Helkaklat badrum med duschhörna, WC, handfat och plats för badkar.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med plats för alla bekvämligheter som exempelvis soffgrupp, tv-möbel och stort matbord. Två stora fönster och en glasad dörr mot baksidan av huset ger rummet ett bra ljusinsläpp. Kamin från Contura värmer rummet på kalla dagar. Målade väggar och 3-stavs ekparkett.

Kök
Köksinredning från Vedum som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Fullutrustat med vitvaror från Miele. Maskinella utrustningen innefattar kyl och frys, ugn och mikro, spishäll och köksfläkt samt diskmaskin. Två fönster släpper in naturligt ljus till köket. Målade väggar och 3-stavs ekparkett.

Tvättrum
Helkaklat och fullutrustat med vitvaror från Miele. Maskinella utrustningen innefattar tvättmaskin och torktumlare. Här finns även en tvättbänk, städskåp och husets värmepump.

Sovrum 2
Sovrum med fönster mot baksidan av huset. Plats för säng och annan önskad möblering. Förvaring i garderob. Målade väggar och 3-stavs ekparkett.

Sovrum 3
Sovrum med fönster mot baksidan av huset. Plats för säng och annan önskad möblering. Förvaring i garderob. Målade väggar och 3-stavs ekparkett.

Sovrum 4
Sovrum med fönster mot framsidan av huset. Plats för säng och annan önskad möblering. Förvaring i garderob. Målade väggar och 3-stavs ekparkett.

Allrum
Allrummet ligger centralt mellan sovrum 2, 3 och 4. Plats för soffa och andra bekvämligheter. Från allrummet nås en klädkammare och ett badrum.

Badrum
Helkaklat badrum med duschhörna, WC och handfat.

Klädkammare
Rymlig klädkammare för extra förvaring.

Bilder

MEDDEDB1973C0984B88BDA1FB4CD32AD23F
MED1C78F2E80BFC429C93044B9183F35E17
MEDEF2E163DF8654A3EBC6BF801F0541FB8
MED4219D9C26E664AE6874E3A87BF488404
MEDA4FC7DBB898E4BBFAD899C9EA2042FCB

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Uddevalla Uddevalla

Stadsfjället 276

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret