190
MEDD940D4FB651F441491CD2A06794B0788

Kommande försäljning!

Kommande®

Sorgenfri, MALMÖ

Fakta

Antal rum2 rok
Boarea63 kvm

Ansvarig mäklare

Snart ges det möjlighet att förvärva denna väldisponerade tvårummare med stor inglasad balkong! Här bor ni i en trivsam lägenhet med stora sällskapsytor och härligt ljusflöde. Välkomna att höra av er för mer information.

Om området

På Sorgenfri bor du i ett lugnt område men med stadens puls på promenadavstånd! Härifrån nås enkelt allt som man kan önska sig och med Folkets Park och Möllevångstorget runt knuten erbjuder Sorgenfri närhet till allt från grönområden till ett rikt kulturliv.

Kommunikation

Området bjuder på goda kommunikationsmöjligheter med bussförbindelser till bland annat knutpunkten Södervärn och citytunneln. Därifrån tar du dig enkelt runt inte bara i Malmö utan övriga Skåne och över sundet till Köpenhamn. För att i framtiden underlätta kommunikationen ytterligare byggs nu en tågstation i anslutning till kontinentalbanan.

Närservice

I området finns ett flertal närbutiker och mysiga caféer. För större inköp finns matbutiken Coop vid Folkets Park och en kort promenad bort ligger Möllan med sin livliga torghandel. Här bor man nära både grundskola (Stenkulaskolan och Sorgenfriskolan) och förskola (Maria förskola och Kottens förskola). Härifrån är det inte långt till övriga City och affärsstråket längs gågatan.

Parkering

I området finns parkering längst gatorna.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg