190

Söderkulla, Malmö

Fakta

Antal rum3 rok
Boarea84 kvm

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

KOMMANDE

Om området

Söderkulla är ett grönt och trevligt bostadsområde i utkanten av Malmö. Här finner vi trevliga grönytor, planteringar, uteplatser med möblemang och grillmöjligheter. Vi finner även miljöhus och en boulebana i Söderkullaparken. Nyligen renoverades en fin lekplats för de minsta.

Kommunikation

Från Söderkulla finner vi bra kommunikation. Med buss (buss nr 2) tar man sig med täta avgångar till och från Malmö centrum. Närheten till inre- och yttre ringvägen gör det även smidigt att pendla ut från Malmö till övriga Skåne samt Köpenhamn.

Närservice

Det finns flera butiker i området bland annat matvaruaffären Netto och Willys. På kort avstånd ligger även köpcentrum, Mobilia och Emporia, med alla dess affärer.

På Söderkulla finns Söderkullaskolan (F-9), med ca 900 elever. Det finns även förskolor, Sånglärkans, Kungsörnens och Gladans förskola ligger inom gångsavstånd. På östra Söderkulla finns Tornfalkens förskola, med 6 avdelningar. I närheten finner vi också fritidsanläggningar och lekplatser.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Söderkulla

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg